Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit szólnátok, ha a férjetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha a férjetek telefonjában ilyen képet találnál?

Figyelt kérdés

Átakartam valamit küldeni az én telefonomra, aztán egy " vicces" képre bukkantam, ahol egy nő meg egy kenguru látható, a szöveg pedig ez:

" Aranyosnak és ártalmatlannak tűnnek, de iszonyat drága tartani és idomíthatatlanok!

A másik meg egy kenguru."

Lehet én vagyok érzékenylelkű, de elfutott a méreg. Lehet, valakinek " vicces", de számomra nem az, hanem megalázó.

Szerintetek túlreagálom vagy nektek is rosszul esne?

2023. febr. 28. 08:56
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
74%

Ez egy idióta vicc. Férjem ismerőseinek üznőfalán a facén minden nap van öt ilyen, meg inkább ilyenebb. Szokta mutatni. Én meg legyintek rájuk: férfiak. Bolondok vagytok.

Nem kell ezen megsértődni.

2023. febr. 28. 09:36
 12/45 anonim ***** válasza:
26%
Valszeg sokallja a pénzt a nőkre. Általában azt szokták az rmberek kimrnteni amivel valahol egyet értenek.
2023. febr. 28. 09:39
 13/45 anonim ***** válasza:
75%

Kicsit se lepne meg, konkrétan ezt én küldtem át neki pár napja. Szerintem vicces.

Szoktunk vicces képeket meg videót küldeni, és nem egy esetben szexista, rossz házasságról, megcsalásról, kicsi kukikról, vagy dagadt nőkről van szó. De nem vesszük magunkra.

Ha a másikkal van bajunk, akkor megmondjuk a szemébe.

2023. febr. 28. 09:44
 14/45 anonim ***** válasza:
100%

ha már kenguru, meg nők, találtam jobbat: :D

[link]

2023. febr. 28. 09:55
 15/45 anonim ***** válasza:
50%
😂😂😂
2023. febr. 28. 10:03
 16/45 anonim ***** válasza:
100%

Férfiak egy része általában szokott ilyen képeket küldözgetni egymásnak poénból. Gondolom amikor lementette a képet, nem az járt a fejében hogy téged szándékosan megalázzon, meg hasonlók. Ha te egy ilyen képet lementenél egy férfiról, neked sem az járna a fejedben hogy "hehe, ez illik a gyökér pasimra"

Szerintem ne vedd magadra, nemhinném hogy ellened szólt.

2023. febr. 28. 10:06
 17/45 anonim ***** válasza:
21%

??? Wtf

vicc volt asszony

2023. febr. 28. 10:15
 18/45 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy vicc, többféle változatban létezik, milliószor láttam már. Nem nevetek rajta, de megsértődni se fogok. Szerintem ilyesmit nagyon alacsony önbizalmú lányok vesznek csak magukra, vagy nem tudom. Engem nem foglalkoztatna, továbbpörgetnék és már el is felejteném.
2023. febr. 28. 10:22
 19/45 anonim ***** válasza:
42%
szerintem is elég rosszízű poén, férfiként írom. a környezetemben valahogy mindig olyan emberek nyomatták az ilyesmit, akik csak f.szfejséggel tudták feldolgozni, hogy félrement a kapcsolatuk.
2023. febr. 28. 10:38
 20/45 anonim ***** válasza:
100%

Hát èn ennèl cifrábbakat is szoktam a páromnak küldeni, mi nagyon jókat nevetünk rajta.

Nő lètemre vagy 300 ilyen kèp tuti van a telefonomon.

2023. febr. 28. 10:38
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!