Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit szólnátok, ha a férjetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha a férjetek telefonjában ilyen képet találnál?

Figyelt kérdés

Átakartam valamit küldeni az én telefonomra, aztán egy " vicces" képre bukkantam, ahol egy nő meg egy kenguru látható, a szöveg pedig ez:

" Aranyosnak és ártalmatlannak tűnnek, de iszonyat drága tartani és idomíthatatlanok!

A másik meg egy kenguru."

Lehet én vagyok érzékenylelkű, de elfutott a méreg. Lehet, valakinek " vicces", de számomra nem az, hanem megalázó.

Szerintetek túlreagálom vagy nektek is rosszul esne?

2023. febr. 28. 08:56
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
12%
29. Attól cicám, hogy ti vagytok többen, még nem a mi lelkünk beteg, hanem a tiétek. Normális empatikis ember, akinek nem mosták ki az agyát a férfiak a sok beteg f@szsággal, érzi, hogy ezzel probléma van. Ez ágyaz meg a nőalázásnak, a nők lenézésének, konkrétan ez az első lépés ezek felé, mert ha poénkodni szabad ilyenekkel, sőt kell is, ha f@sza csávó meg laza csaj akarsz lenni, akkor hidd el, hogy sokkal nagyobb eséllyel lesznek olyanok, akik nem csak poénkodni fognak ezzel, mert nekik az is belefér. De oké, nevesettek csak, alázkodjatok meg, hiszen máshogy nem lenne túl könnyű együtt élni a férfiakkal, meg kell alkudni, értem én. Értem én, hogy ti szeretitek, ha ütnek, de nem mindenki mazochista ám.
2023. febr. 28. 13:12
 32/45 anonim ***** válasza:
83%

Csajok, ez a cicám-babámozás nagyon gagyi ám. Ezt otthon, családi körben, hugicának, kerestanyunak.

Pláne ha valaki még feminista is, mit cicámoz...?

Nem könnyű együttélni a férfiakkal? Az én férjemmel kimondottan klassz együttélni. És nem, nem ver:)))) Saját magadról beszélj csak. Cicám.

2023. febr. 28. 13:15
 33/45 anonim ***** válasza:
0%
32. Az ütés egy hasonlat volt, de mindegy is. Kívánom, hogy egyszer majd kialakuljon benned a kritikus gondolkodás képessége!
2023. febr. 28. 13:18
 34/45 anonim ***** válasza:
72%
Ezt én is lementettem és atküldtem ismerősöknek pedig nő vagyok...basszus nagyon érzékeny lehetsz es túlreagálod.
2023. febr. 28. 13:19
 35/45 anonim ***** válasza:
21%

Bennem már kialakult a kritikus gondolkodás képessége. Ezért tudom megkülönböztetni a kékharisnya kákán is csomót keresést a vicctől.

Amúgy van férfi, aki a magadfajtát el tudja viselni? Komolyan kérdezem.

2023. febr. 28. 13:24
 36/45 anonim ***** válasza:
68%
Nekem a kritikus gondolkodáshoz az is hozzátartozik, hogy tudok nevetni a saját nemem hülyeségein. Mert vannak olyan hibák amik általánosan a nőkre igazak. Sok poén eltúlozva ezekre épül, és igen, jót nevetek rajta a férjemmel együtt. De ugyanúgy van férfiakra kiélezve is. Több mint egy évtizede élek boldog házasságban, kölcsönös megbecsülésben. Még nem vernek és alaznak. :D
2023. febr. 28. 13:42
 37/45 anonim ***** válasza:
17%

36

A saját nemed hülyesége az, hogy egy idomíthatatlan állat? Úgy érzem, kicsit túltolod az önkritikát.

2023. febr. 28. 14:05
 38/45 anonim ***** válasza:
28%

Attól függ, hogy mondott-e már hasonlókat, észrevetted-e rajta, hogy a nőket alapból nem bírná.

Ha nem, akkor csak poén volt, neki vicces, vagy követi a bárányokat.

2023. febr. 28. 14:48
 39/45 anonim ***** válasza:
36%
37: te meg kicsit karótnyelt vagy és komolyan veszel egy viccet.
2023. febr. 28. 14:52
 40/45 anonim ***** válasza:
0%
De buta vagy, kérdező....buta fapxna. Envedd el, az aljánál sokkal többet érdemel.
2023. febr. 28. 15:04
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!