Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit szólnátok, ha a férjetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha a férjetek telefonjában ilyen képet találnál?

Figyelt kérdés

Átakartam valamit küldeni az én telefonomra, aztán egy " vicces" képre bukkantam, ahol egy nő meg egy kenguru látható, a szöveg pedig ez:

" Aranyosnak és ártalmatlannak tűnnek, de iszonyat drága tartani és idomíthatatlanok!

A másik meg egy kenguru."

Lehet én vagyok érzékenylelkű, de elfutott a méreg. Lehet, valakinek " vicces", de számomra nem az, hanem megalázó.

Szerintetek túlreagálom vagy nektek is rosszul esne?

2023. febr. 28. 08:56
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
85%
A férjem ennél durvábbakat is küldött már nekem is, meg én is neki :D Nevettünk rajta és kész.
2023. febr. 28. 10:40
 22/45 anonim ***** válasza:
84%
ez annyira enyhe mém, hogy le se mentettem volna
2023. febr. 28. 11:03
 23/45 anonim ***** válasza:
28%

7. Hogy az ilyen feministáknak mint te, lilul a fejük. :)

Létezik még olyan is mint az önirónia, de ebbe már bele se menjünk!

2023. febr. 28. 11:34
 24/45 anonim ***** válasza:
84%
Túlreagálod :D
2023. febr. 28. 11:46
 25/45 anonim ***** válasza:
25%
Felőlem még olyan fotót is találhatnék, amin a feleségem szeretője lenne. Érdekelne? Ő nem a tulajdonom, azt csinál amit akar. Én meg nem vagyok akkora nagy ember, hogy feláldozza magát értem. Ó egy mém? :D Hatalmas probléma lenne! :D
2023. febr. 28. 11:52
 26/45 anonim ***** válasza:
23%
Így gondolkodik rólad, mert ugye minden viccnek a fele igaz. Ha ez rosszul esik neked, az szerintem teljesen érthető. Én sem szívesen vahyok ilyen férfiak társaságában, ezek lenézik a nőket, amit szépen poén mögé bújtatnak, mert úgy könnyebben emészthető, meg a nőket is el lehet vele csitítani, hogy "csak vicc volt". Én az ilyeneken 12 éves koromban röhögtem utoljára. Azok a nők akik meg az ilyenfajta nőket lenéző poénkodát támogatják, csak gratulálni tudok, idiótákat neveltek, kritika nélküliek vagytok, és egy kis férfi figyelemért gondolom sok mindenre képesek vagytok, ha erre is.
2023. febr. 28. 11:58
 27/45 anonim ***** válasza:
100%
Örülnék, ha ez lenne a leggázabb amit a férjem telójában találok. Exem telójában pikáns csetelést találtam egy férfivel! Másikéban megcsalós üziket más nővel. Tudom-tudom, nem szép belenézni, de inkább élek együtt ezzel, mint egy félig homokos férjjel.
2023. febr. 28. 12:11
 28/45 anonim ***** válasza:
69%

Hűha! A férjem nekem konkrétan szokott is ilyen képeket küldeni és én is neki hasonlókat.

Gáz, hogy ennyire 0 humorérzékkel rendelkezzél, hogy ez neked megalázó. Szerencsétlen pasi...

2023. febr. 28. 12:46
 29/45 anonim ***** válasza:
63%
26. Köszönjük a napi feminista reklámot, ez megint nem jött be. A férfiak és a nők köszönik szépen jól vannak, a beteg lelketeket meg egymásnak mutogassátok. Javaslok egy feminista csoportot. Köszi!
2023. febr. 28. 12:48
 30/45 anonim ***** válasza:
74%

Maga a kép nem zavarna. Pusztán egy ostoba poén, kár komolyan venni.

Az viszont zavarna, hogy a pasimnak ennyire rottyon van a humorérzéke.

2023. febr. 28. 13:05
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!