Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Csajok ti külön kasszán éltek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti külön kasszán éltek?

Figyelt kérdés
gondolom 1 nő sem várja hogy a férfi eltartsa
2023. febr. 18. 17:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
61%
Ami közös, azt közösen fizetjük, pl a számlákat. Van, ami vegyes, pl kaját hol én veszek, hol ő. Ami viszont saját, mint pl ruhák, vagy hobbihoz kapcsolódó dolgok, azokat külön fizetjük. Pár ezer forinton nem lovagolunk, ha mondjuk veszek neki egy fejfájáscsillapítót, azt nyilván nem kell kifizetnie.
2023. febr. 18. 17:59
 12/20 anonim ***** válasza:
78%
Mi közös kasszán élünk. Jól is néznénk ki külön kasszával, miután szültem két gyereket és van közös ingatlanunk is. És de, elvárom, hogy eltartson, vagy legalábbis jelentősen hozzájáruljon a közös kasszához. Ahogy én is megteszem, ami tőlem telik.
2023. febr. 18. 18:45
 13/20 anonim ***** válasza:
61%
Igen. El se tudnék képzelni közös kasszás megoldást.
2023. febr. 18. 18:46
 14/20 anonim ***** válasza:
48%
10, van diplomám, értek a munkámhoz, van saját lakásom. Amikor összejöttünk a férjemmel, kevesebbet keresett mint én, most már a tízszeresét, így az en keresetem csak a játszós pénzem. Szóval egyik sem talált.
2023. febr. 18. 18:50
 15/20 anonim ***** válasza:
72%

Külön kasszán vagyunk, a közös költségeinket felezzük, a maradék jövedelmünkkel meg mindketten úgy gazdálkodunk, ahogy jónak látjuk.

Nekem az előző kapcsolataimban is így működött.

Más téren is van, illetve volt egy egyensúly a kapcsolataimban: ha én többet főztem, vagy több munkát elvégeztem a háztartásban, akkor eddig minden férfinak az volt a természetes, hogy ő meg sokkal gyakrabban hív meg étterembe, moziba, programokra, stb. (Mondjuk valószínűleg enélkül is így lett volna, nem feltétlenül viszonozni akartak valamit azzal, ha nagylelkűek voltak anyagi téren.)

Én amúgy biztos nem lennék együtt olyan férfival, aki azt természetesnek veszi, hogy pl. egy hónapban kétszer főz, a maradék 28-29 napon én, mosom, vasalom az ő ruháit is, vezetem a háztartást, de ha bármi közös program van, akkor szigorúan felezzük a költségeket.

Nem azért, mert anyagilag nem engedhetném meg magamnak, hanem azért, mert nem fair így, vagyis a lelki oldala miatt: nem lennék együtt olyan férfival, aki nem értékeli, amit nem pénzben, hanem időben, energiában teszek bele abba, aminek az eredményét közösen élvezzük.

2023. febr. 18. 18:58
 16/20 anonim ***** válasza:
34%
Kozos kasszan vagyunk es de, igen, most eltart :D
2023. febr. 18. 19:02
 17/20 anonim ***** válasza:

Külön de mégis közös. Az albérlet felesbe megy, a számlákat én fizetem a kocsit ő.

Vásárlás mikor ki, kb feles.

Nyaralás szintén, ha ő fizeti a hotelt, én a repjegyet.

2023. febr. 18. 20:13
 18/20 anonim ***** válasza:
48%
Közös kassza, jelenleg én pakolok bele sokkal többet. Nem bírom a felezést, nálunk túl bonyolult lenne.
2023. febr. 18. 22:00
 19/20 anonim ***** válasza:

Hát nálunk most elég érdekes lenne a külön kassza. A kisebb lányunk betöltötte a 2-t így már csak gyest+csp kapok. Ö havi 2-5 millió között hoz haza, forgalomtól függően.

Mikor dolgoztam akkor 250000 körül kerestem de akkor is közös kassza volt.

2023. febr. 19. 06:42
 20/20 anonim ***** válasza:

Mi az esküvőnk után pár hónappal váltottunk közös bankszámlára.

Mivel nekem van egy hitelem, ami miatt nem válthatok bankot és amúgy is kedvező a számlacsomagom, ezért a férjem szüntette meg a saját számláját és már az én számlámra utalják a fizetését.

Csináltattunk neki is egy bankkártyát, így szabadon hozzáfér a pénzhez.

2023. febr. 20. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!