Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Csajok ti külön kasszán éltek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti külön kasszán éltek?

Figyelt kérdés
gondolom 1 nő sem várja hogy a férfi eltartsa
2023. febr. 18. 17:07
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
88%
Perpill én tartom el a férjem, amíg tanul. Szerinted külön kasszára kéne mennünk? Jól hangzik!
2023. febr. 18. 17:09
 2/20 anonim ***** válasza:
87%
Igen, külön kasszán élek és ez így is fog maradni.
2023. febr. 18. 17:10
 3/20 anonim ***** válasza:
83%
Én közös kasszán élek magammal. És ez így van jól.
2023. febr. 18. 17:13
 4/20 anonim ***** válasza:
83%
Ahány ház annyi szokás.
2023. febr. 18. 17:14
 5/20 anonim ***** válasza:
67%

Nem hiszem hogy valaha is meg tudnék bízni valakiben annyira, hogy hozzáférést biztosítsak neki a saját pénzemhez, és nincs is bennem különösebb vágy arra, hogy ezen változtassak. Nem voltam, és nem is leszek soha közös kasszán; a külön kassza tökéletes.

Amikor együtt éltem a párommal, akkor igaz, hogy volt egy közös bankszámlánk de arra csak a fizetésünk töredéke ment, és abból fizettük a közös életünket.

Egyébként meg annyira rá vagytok állva ezen az oldalon erre az eltartás témára, mintha ez egy valós jelenség lenne... Fura.

2023. febr. 18. 17:16
 6/20 anonim ***** válasza:
92%
Mi közös kasszán vagyunk, mivel együtt élünk. Én vagyok a nő, de sosem tartott el, egy barátom sem, dolgozom épp eleget, hogy ne is kelljen. Közös kassza meg szerintem, együtt élésnél teljesen normális, elvégre közösen tervezzük az egész életünket, legalábbis reméljük.
2023. febr. 18. 17:17
 7/20 anonim ***** válasza:
43%
Nem úgy szó szerint közös hogy egy számlánk lenne de hol én fizetek hol ő. Ami az enyém az az övé is és forditva is igy van. Neki van egy kis megtakaritása nekem nincs, de én keresek többet és én házamban élünk. De felújításba ő költött pl többet mivel tudja és tudom hogy együtt öregszünk meg nem lesz vita pénzből.
2023. febr. 18. 17:30
 8/20 anonim ***** válasza:
53%
Közös kassza van, de gyakorlatilag eltart. Na és?
2023. febr. 18. 17:48
 9/20 anonim ***** válasza:
40%
Én a fizetésemet mindig átutalom a feleségemnek, ha kell pénz esetleg akkor meg kérek zsebpénzt
2023. febr. 18. 17:49
 10/20 anonim ***** válasza:
31%

#8!

Mert munkanélküli vagy, egy aranyásó vagy egy tudatlan semmihez nem értő pi.csa.

2023. febr. 18. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!