Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyit keresel te és mennyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit keresel te és mennyit a párod? Külön vagy közös kasszán vagytok vagy hogy osszátok fel? Programokra, hobbikra ki költ? Gyereket is neveltek?

Figyelt kérdés

2023. febr. 16. 09:28
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
91%
650.000 a közös keresetünk, én 250-et keresek, ő 400-at áltagosan, közös kasszán vagyunk, de mindkettőnknek saját számlára megy a fizu és abból gazdálkodunk. Gyerek még nincs
2023. febr. 16. 09:36
 2/21 anonim ***** válasza:
93%
Nem élünk még együtt. 2600 eurót keres, én 2200at. Nekem van egy lányom. Sosem számoljuk ki mibe mennyit ad.
2023. febr. 16. 09:38
 3/21 anonim ***** válasza:
90%

Én fixen havi 400-at, ő fixen 300 + teljesítmény alapon változó mennyiségű bónusz. (Nettó összegeket írtam)

Technikailag külön kasszán vagyunk, de amúgy a “mi pénzünk”-ben gondolkozunk alapvetően. De nem kérünk engedélyt hogy saját magunknak vegyünk valamit a saját keresetünkből. A nagyobb kiadásokat megbeszéljük.

Rezsit párom fizeti, a bevásárlást én. Az autót ő tartja fenn, én fizetem a hobbi dolgokat. Próbálunk összességében kb egyenlően fizetni, bár nem fillérezgetünk.

Nekünk tökéletesen megfelel így.

Gyerek nincs, nem is lesz.

2023. febr. 16. 09:48
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Házasok vagyunk, közös kassza. Én 350-et keresek, a férjem 850-et. A megtakarítást én kezelem, nekem utalja. A kötelezőket ő fizeti, a háztartást én. A maradékkal azt csinálunk amit akarunk, ha neki elfogy, kér tőlem és viszont. Gyerek meg nincs, de tervben van.
2023. febr. 16. 09:51
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Házasok vagyunk, gyerek nincs.

Én 400at, feleségme meg.. hát.. régebben 207et, most 260at, de tólórával együtt 300at, illetve emellett elkezdett magánban is dolgozni ami +150et hoz, szóval végső soron jelenleg havi 450 körül hoz haza.

Az úgy együtt 850. Iletve van egy lakásunk kiadva, amiből havi 120 jön be.

Technikailag külön vagyunk, azaz külön számlánk van, de mindne pénz a mi pénzünk, a nagyobb kiadásokat megbeszéljük, a kisebeket nem. Ha valaki úgy érzi hülyeséget akar venni, azt is meg szoktuk beszélni belefér-e:D

Nincs leosztva ki mit fizet, mindig az szokott aki épp arra jár és úgy van a számláján pénz.

2023. febr. 16. 10:04
 6/21 anonim ***** válasza:
31%
Én 540 vagy 560, nem emlékszem. Nincs párom 😅
2023. febr. 16. 10:16
 7/21 anonim ***** válasza:
76%
Parom 1-1,5 millió között, én meg 310 ezer... Ő nagyon sokat dolgozik úgyhogy a háztartás, a 2 gyerek körüli teendők, bevásárlás stb mind rám maradnak. A pénz totál közös, mindent megbeszélünk.
2023. febr. 16. 10:55
 8/21 anonim ***** válasza:
87%

Én 250-et, párom 300-at kb.

Mindketten (alapszakos) diákok vagyunk és gyakornokként dolgozunk, plusz a tanulmányi ösztöndíj (10-30k fejenként)

Külön kasszán vagyunk, de nem számolgatjuk mindig ki mire költ, csak nagyobb kiadás esetén. Törekszünk arra, hogy felesben fizessünk mindent.

Nincs gyerek, nincs albi (koli), nincs autó.

Ez nem sokáig marad így, mert végzünk és sokkal többet fogunk úgy keresni, mindketten nagyon piacképes területen vagyunk, korosztályhoz (friss diplomás, 21-22 éves) képest elég sok releváns tapasztalattal.

2023. febr. 16. 10:55
 9/21 anonim ***** válasza:
74%

Én kb. 430-450 körül (függ attól, hogy mennyit vagyok délutános), párom 500-at. Közös kasszán vagyunk és mindketten költünk hobbira.

Gyerek nincs, autó van.

2023. febr. 16. 12:46
 10/21 anonim ***** válasza:
88%

A férjem 800-t, én 660+cafeteriát+van egy kiadott lakása a szüleimnek, aminek mi kapjuk az albérleti díját, amíg a tesóm benne lakik a másik lakásukban.

Így 1.560.000+cafeteria a havi bevétel.

Ennyiből már nem nagyon kell nézni, hogy mire költünk. Ő fizeti a számlákat, tőle vonják a hitelt, általában én fizetem a bevásárlást, de mióta terhes vagyok, van, hogy ő is beugrik valahova. Főképp azért, mert ha én fizetem a számlákat, akkor mindig csúszunk, ha nála túl sok pénz marad hónap végén, akkor vesz belőle egy új cipőt vagy egy új tabletet.

De nem kezeljük túl szigorúan, ha valaki számláján elfogy a pénz, mert túl sok mindent fizettünk onnan, akkor a másik átutal neki.

2023. febr. 16. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!