Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel töltötitek otthon az időt a pártokkal, gondolok itt közös programokra/hobbira vagy csak munka után ha épp otthon vagytok?
Figyelt kérdés
Most nem túl nagy a választási lehetőség, párom eléggé fél ettől a vírus mizériától, így se mozi, se buli, se bowling, nagy ritkán be ülünk valahova kajálni vagy inni egy kávét, sütit enni, sétálunk, de lényegében ennyi. Én már kezdem unni ezt az egészet. Főleg otthon kezdünk befásulni a napi monotonitásba. Én le foglalom magam, de ő kb bele bújik a telóba meg az autós videókba és annyi. Szeretném ha több mindent csinálnánk együtt, de egyszerűen semmihez sincs kedve (egy kissé depis, igy nehéz kirángatni a világából)2020. okt. 19. 21:41
1/8 anonim válasza:
Jelenleg elmenni se nagyon tudtok sehová, mert "vírusveszély"-re hivatkozva szinte mindenhol egymillió korlátozó regulát kellene betartani. Már amit nem zárnak be, vagy közlik, hogy "Háááát, ma csak ennyien jöhetnek be" - tiszta Cartman vidámparkja.
2/8 anonim válasza:
Beszélgetünk, főzünk, edzünk, játszunk
3/8 A kérdező kommentje:
Sajnos igen, és már nagyon elegem van. Tavaly terhes voltam, elég nehezen viseltem így nem jártunk szinte sehova, most meg ez a "virusszeszély"... Valószínűleg ez egy jó ideig el tart majd, Ezért is szeretnék valami itthoni programot, amit együtt tudnánk csinálni. Gondolom nem áll le velem karácsonyi díszeket készíteni, vagy kötögetni
2020. okt. 19. 22:07
4/8 anonim válasza:
Elég szomorú, hogy két ember akik elvileg mindenki másnál jobban ismerik egymást nem tudnak ellenni otthon kettesben. Ráadásul gyerek is van ha jól olvasom, nehezen hiszem hogy nem tudtok együtt játszani vagy valami
5/8 A kérdező kommentje:
Mi szomorú abban ha az ember fia/lánya kifogy az ötletekből? Lehet valaki mond valami újat ami edding eszünkbe sem jutott
2020. okt. 20. 09:16
6/8 anonim válasza:
Filmet nézünk, sorozatmaratonozunk, kártyázunk, játszunk a PS-en, beszélgetünk, ha jó idő van elmegyünk sétálni a környéken, kertészkedünk a teraszon, főzünk valamit együtt, időnként szervezünk videós beszélgetéseket a barátainkkal, vagy csak simán elvagyunk a saját dolgainkkal (én olvasok, ő játszik stb.) .
Én alapból veszélyeztetett vagyok és ahol élünk elég szigorúak a korlátozások, szóval ritka bármilyen külsős program, de sokkal jobban viselem, mint valaha hittem volna.
7/8 anonim válasza:
Activity
Kartyazas
Dominizas
Dartsozas
Epits mukormoket magadnak
Vagd le a pasid hajat
Fozzetek vmit egyutt/grillezzetek
Lakberendezes,diszites
8/8 anonim válasza:
Most egyedül vagyok éppen, de mikor volt kapcsolatom, a párom otthonülősebb volt. Akkor filmet néztünk, társasoztunk-kártyáztunk, online kvízeket csináltuk, logikai fejtörőztünk, főzőcskéztünk, napi érdekesebb hírekről / tanulmányokról beszélgettünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!