Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit keresel te és mennyit a párod? Külön vagy közös kasszán vagytok vagy hogy osszátok fel? Programokra, hobbikra ki költ? Gyereket is neveltek?
19. Szoktunk csinálni közös programokat, és a hobbinkra is költünk. De egyikünk sem olyan fajta hogy állandóan menne valahova. Engem pl maga a munka miatti korán kelés épp eléggé lefáraszt, hétvégén sokszor már csak pihenni akarok. De szoktunk menni alkalom adtán moziba, étterembe, ha van valami jó akkor koncertre, állatkertbe, biliárdozni, bowlingozni, baráti körrel is, satöbbi.
Én sportolok is, azt a munkahelyem fizeti mert nekem pl nem kell utazási költség, közel van a munkahelyem, gyalog járok. A férjem meg egész nap jön megy 10-12 órát a munkája miatt, ez éppen eléggé lefárasztja.
Ilyenekre nem költöttem soha, szerintem felesleges pazarlás. A hajamból anyu szokott vágni, igazítani ha meglátogatjuk, de semmi extra "frizura" nem kell, amúgy is összefogva hordom mert idegesít ha mindenhova lóg. Természetes Szőke vagyok, és sosem festettem. Nem érzem szükségét. Erre se kell fodrász. A páromnak géppel vágom a haját 1,5 centisre 2 havonta, mert gyorsan nő, és a szakállát is. Arra se kell havonta költeni. 1x megvettük a hajvágót és azóta jó. Körmös, pillás, kozmetikus meg ilyen felesleges dolgokra szintén nem dobok ki pénzt.
Nyaralás egyikünknek sem fontos. Helyette van egy édes kiskutyánk, azt a pénzt inkább rá költjük. Nem szeretünk utazni.
Ruhát akkor veszünk ha szükség van rá, feleslegesen nem vásárolunk. Évek óta nem kellett. Bp- hez közeli városban lakunk.
Mindketten éltünk egyébként Budapesten , én 6 évet, de utáltam. Koszos, büdös, zajos. Nem hiányzik. A párom ott született és ott élt 22 évig, utána költözött hozzám 1 éves kapcsolat után. Ennek most már 12 éve. Egyébként nincs messze. Fél óra vonattal.
Nem főváros vidék kérdése. Egyszerűen nem vagyunk egyformák. Nekünk bizonyos dolgok nem fontosak, ennyi. Ezért még nem túl intelligens lenézni a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!