Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nők ti megtennétek ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők ti megtennétek ezt a párotokért?

Figyelt kérdés
Minden hétköznap korábban kel mint ti mert munkába kell mennie. Nincs jogositványa. Autóval 10 perc csak, tömegközlekedéssel +gyalog 40-45 perc. Délután ugyanez, haza. Furikáznátok? Természeresen ő meg másban segit otthon.
2022. nov. 27. 18:03
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
Nekem beleférne néha ha időm is engedi, hogy elvigyem, vagy délután többszőr elé menjek.
2022. nov. 29. 13:35
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

Ő meg másban SEGÍT? otthon?

Ott él, ALAP, hogy megcsinálja a ráeső dolgokat, vagy ha nekem nincsen időm valamiért.

Egyébként, ha az a korábban pl 1-1,5 órát jelent, akkor nem. Exem 8-ra járt dolgozni, én 9-re. Eszem ágában nem lett volna csak azért felkelni 7-kor, hogy fél nyolc után befurikázzam a melóhelyre.

2022. nov. 29. 13:36
 33/38 anonim ***** válasza:
87%
Azért én szétválasztanám, hogy ki az, aki azon akad ki, hogy a nő furikázza a férfit, és ki az, aki azon, hogy a másik túl kényelmes. Mert előbbinek azzal is baja lenne, ha szombaton te vezeted el kettőtöket az Auchanba.
2022. nov. 29. 13:39
 34/38 anonim ***** válasza:
80%

Mindegy, hogy nő, vagy férfi.

Engem ne furikázzon senki, hiába akár fél órát spórol nekem, ha neki is kb. ennyi időb telik ez. Akkor nem is spórolunk semmit. Akkor inkább kelek hamarabb fél órával. Úgyhogy addig a szempontig el se jut a kérdés, hogy fel se kell kelni akkor esetleg, ha nem kellene akkor kelnie még. A felesleges üzemanyagról ne is beszéljünk.

Tehát az nem spórolás, ha fél óra spórolásért cserébe a másiknak van fél órás programja. Akkor ikább lustizzon, vagy aludjon nyugodtan. Nincs értelme neki kidobni azt az időt. Foglalkozunk egymással amúgy is. Tudom, hogy sose elég, de emiatt nem csinálok neki programot.

2022. nov. 29. 16:30
 35/38 anonim ***** válasza:
100%

Én délután elszoktam menni a férjemért, de mivel a Deák Ferenc tér környékén dolgozik, így sokszor nem jár jobban azzal ha kocsival megyek érte, max a dugóban beszélgetünk. Reggel nem viszem el, nincs az az isten hogy én korán keljek, éjszakás műszakban dolgozom.

Ha éppen nem dolgozom se kelek korán, nincs hozzászokva a szervezetem, úgy érzem belehalnék... :D

2022. dec. 4. 23:02
 36/38 anonim ***** válasza:
88%

33-as, nekem a lustasága nem tetszene.

Én is tömegközlekedek már 10+ éve, nem az ördögtől való.

Mehetnénk autóval is, de minek? Többe kerülne a parkolási díj (nincs céges parkoló), mint a havi bérlet, plusz útidőben is több lenne a reggeli dugó miatt.

2022. dec. 5. 18:59
 37/38 A kérdező kommentje:
Itt csak feltételezések vannak hogy lusta pedig nem! Anno az én felajánlásom volt azóta váltott mhelyet de egyszerűen igy praktikus ha a helyet is vesszük ahol lakunk (már nem Bp közelében). Vidéken teljesen más. Ha azt mondanám holnaptól járjon busszal akkor azzal menne. Nem lusta!
2022. dec. 5. 19:06
 38/38 anonim ***** válasza:
35%
De az.
2022. dec. 5. 20:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!