Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ti megtennétek ezt a párotokért?
Ő meg másban SEGÍT? otthon?
Ott él, ALAP, hogy megcsinálja a ráeső dolgokat, vagy ha nekem nincsen időm valamiért.
Egyébként, ha az a korábban pl 1-1,5 órát jelent, akkor nem. Exem 8-ra járt dolgozni, én 9-re. Eszem ágában nem lett volna csak azért felkelni 7-kor, hogy fél nyolc után befurikázzam a melóhelyre.
Mindegy, hogy nő, vagy férfi.
Engem ne furikázzon senki, hiába akár fél órát spórol nekem, ha neki is kb. ennyi időb telik ez. Akkor nem is spórolunk semmit. Akkor inkább kelek hamarabb fél órával. Úgyhogy addig a szempontig el se jut a kérdés, hogy fel se kell kelni akkor esetleg, ha nem kellene akkor kelnie még. A felesleges üzemanyagról ne is beszéljünk.
Tehát az nem spórolás, ha fél óra spórolásért cserébe a másiknak van fél órás programja. Akkor ikább lustizzon, vagy aludjon nyugodtan. Nincs értelme neki kidobni azt az időt. Foglalkozunk egymással amúgy is. Tudom, hogy sose elég, de emiatt nem csinálok neki programot.
Én délután elszoktam menni a férjemért, de mivel a Deák Ferenc tér környékén dolgozik, így sokszor nem jár jobban azzal ha kocsival megyek érte, max a dugóban beszélgetünk. Reggel nem viszem el, nincs az az isten hogy én korán keljek, éjszakás műszakban dolgozom.
Ha éppen nem dolgozom se kelek korán, nincs hozzászokva a szervezetem, úgy érzem belehalnék... :D
33-as, nekem a lustasága nem tetszene.
Én is tömegközlekedek már 10+ éve, nem az ördögtől való.
Mehetnénk autóval is, de minek? Többe kerülne a parkolási díj (nincs céges parkoló), mint a havi bérlet, plusz útidőben is több lenne a reggeli dugó miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!