Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtennétek a volt párotokért?
Én megkérdezném, emberség kérdése...
Viszont ha azelőtt sem figyelt rád, nem értem, min csodálkozol.
Mivelhogy csak volt párod, ezt nem kötelessége megtenni!
Viszont emberi szempontokat figyelembe véve, mindenkiben jobb esetben kellene, hogy legyen egy bizonyos fokú empátia! Még a szomszédomat sem hagymám éhen halni, ha tudnám, hogy olyan beteg, hogy felkelni sem tud. Én arra gondolnék, hogy ha én lennék ilyen helyzetben, nekem mennyire jól esne, ha valaki segítene rajtam! Ez emberség kérdése, ilyen esetben én félretenném a "párkapcsolati haragszomrád" érzést!
Nos, az ÉN volt páromért nem, felőlem csinál, amit akar, mert megcsalt (ok: annak a csajnak nagyobb volt a melle).
Az pedig, hogy 22 éven keresztül együtt élek valakivel, semmit nem jelent, mert lehet egy szr kapcsolat vagy a szakítás oka akármilyen aljasság.
Nem tudjuk, miért váltatok el, de azt igen hogy te már itt fikázod a pasast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!