Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, ti megtennétek a párotokért?
Azt az 1-2 hónapot igazán kibírhatnád. Nem értem, minek kell erőltetni, ha nem lehet kölcsönösen, ráadásul csak pár hónapot kell vele várni.
Egyébként a sátánizmusra jellemző, h minden vágyat azonnal ki akarnak elégíteni, és semmi másra nem is gondolnak.
nem lesz könnyű orálisan kielégitened ha nem kivánod közben, sőt undorodni fogsz inkább. szerintem a párod is megérheti hogy nem olyan egyszerű helyzet ez most.
lényeg hogy beszéljétek!
Persze, hogy megtenném. Azért vagyok vele, mert szeretem, ha meg szeretem, akkor nagyon jó érzés orgazmust okozni neki, már csak azért is, mert ő is nagyon odaadó velem ilyen téren.
Nekem rendben van a libidóm, de így is szoktam orálisan kényeztetni a Páromat, nem csak a piros betűs napokon vagy ha reggel munkába indulás előtt nincs már időnk szeretkezni, hanem máskor is a változatosság kedvéért, és nem kell neki "kérnie".
Megkérdezhetem, hogy pajzsmirigy alulműködés miatt van-e esetleg ez a helyzetet a pároddal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!