Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nők ti megtennétek ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők ti megtennétek ezt a párotokért?

Figyelt kérdés
Minden hétköznap korábban kel mint ti mert munkába kell mennie. Nincs jogositványa. Autóval 10 perc csak, tömegközlekedéssel +gyalog 40-45 perc. Délután ugyanez, haza. Furikáznátok? Természeresen ő meg másban segit otthon.
2022. nov. 27. 18:03
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
24%
Egy férfinak legyen már jogsija, még ha autója nincs is.
2022. nov. 27. 18:39
 12/38 anonim ***** válasza:
93%

Nőként egy férfit furikázni? Még fordítva sem. Biztos nem csinálnám. Ez nem segítség, hanem a másik ugráltatása.

Teljesen indokolatlan, főleg napi szinten. 45 perc nem vészes munkába közlekedni. Igaz nekem eszembe se jutna ilyen hülyeség, hogy 35 percet spóroljak magamnak, tőle meg legalább ennyit elveszek. Ráadásul, ha ez napi 2x, akkor az meg pofátlanság és nem kevés pénzbe is kerül.

2022. nov. 27. 18:43
 13/38 anonim ***** válasza:
29%
Én megtenném, ha nem is minden egyes nap, de mondjuk a napok felében, ha egyrészt rászánná magát arra, hogy jogsit szerezzen, meg egy autót, tehát tudom, hogy nem tart örökké. Másrészt, ha ő más téren segít nekem nagyon sokat, tehát nem az van, hogy otthon ha hazaér, mereszti a fenekét, hogy még otthon én csináljak meg dolgokat.
2022. nov. 27. 18:47
 14/38 anonim ***** válasza:
64%

Nem.

Jó a tömegközlekedés is, ha nincs jogsija menjen avval.

Nekem van kocsim, de anno nem derogált busszal mennem.

Most párom kétszer vittem, mer az ő kocsija szervizbe és oda nincs busz.

N 30

2022. nov. 27. 19:01
 15/38 anonim ***** válasza:
68%
A #4-es vagyok. Aki lepontozott, felkel a 'zurának korábban mint ahogy neki amúgy kéne, csak hogy fuvarozhassa? Gratulálok 👏
2022. nov. 27. 19:07
 16/38 anonim ***** válasza:
30%
Aki balf@sz letenni egy jogsit, az menjen busszal.
2022. nov. 27. 19:13
 17/38 A kérdező kommentje:
Én senkit sem pontoztam le, tény, meglepődtem sok válaszon. Én mindig elviszem a páromat, nekem nem okoz gondot, attól hogy nincs jogsija még nem b****sz, őt sosem érdekelte, ennyi. Cserébe ő is mindig azonnal csinálja bármit kiejtek a számon (nem, nem papucs, egyszerűen KÖLCSÖNÖSEN segitünk egymasnak ki amiben tud). Mivel fel se merül "ha elhagyna..".
2022. nov. 27. 19:25
 18/38 anonim ***** válasza:
91%
Nem tenném meg, nekem nem a szexizmus az indokom, csak a lustaság. Ugyanígy visszafele sem várnám el. 45 perc az lófaasz. Középiskolába többet BKV-ztam.
2022. nov. 27. 19:26
 19/38 anonim ***** válasza:
100%

14 vagyok. Amúgy én 5re megyek dolgozni, 4kor kelek. Párom ha nappalos akkor 4 30kor kel.

Én is ő is csak autóval tudunk menni, oda nincs tömegközlekedés.

10 éve van autóm, az előző munkahelyemre mégis busszal mentem, hiába volt 50 perc az út.

Párom ma vittem 4 20ra, pénteken este 22 30ra úgy, h reggel kelltem a szokásos időbe.

Én pl nem állítottam, h gáz ha nincs kocsija, de egy normális ember ezt nem is várná el a partjától. Más is megy busszal pl.

Ettől még segítünk egymásnak.

N 30

2022. nov. 27. 20:07
 20/38 anonim ***** válasza:
100%
Egyikünknek sincs autója, mindketten tömegközlekedünk egy órát a munkahelyünkre. Egyikünk se halt még bele. Ha neki vagy nekem lenne autónk akkor sem várnánk el a másiktól hogy furikázzon.
2022. nov. 27. 20:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!