Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ti megtennétek ezt a párotokért?
Nőként egy férfit furikázni? Még fordítva sem. Biztos nem csinálnám. Ez nem segítség, hanem a másik ugráltatása.
Teljesen indokolatlan, főleg napi szinten. 45 perc nem vészes munkába közlekedni. Igaz nekem eszembe se jutna ilyen hülyeség, hogy 35 percet spóroljak magamnak, tőle meg legalább ennyit elveszek. Ráadásul, ha ez napi 2x, akkor az meg pofátlanság és nem kevés pénzbe is kerül.
Nem.
Jó a tömegközlekedés is, ha nincs jogsija menjen avval.
Nekem van kocsim, de anno nem derogált busszal mennem.
Most párom kétszer vittem, mer az ő kocsija szervizbe és oda nincs busz.
N 30
14 vagyok. Amúgy én 5re megyek dolgozni, 4kor kelek. Párom ha nappalos akkor 4 30kor kel.
Én is ő is csak autóval tudunk menni, oda nincs tömegközlekedés.
10 éve van autóm, az előző munkahelyemre mégis busszal mentem, hiába volt 50 perc az út.
Párom ma vittem 4 20ra, pénteken este 22 30ra úgy, h reggel kelltem a szokásos időbe.
Én pl nem állítottam, h gáz ha nincs kocsija, de egy normális ember ezt nem is várná el a partjától. Más is megy busszal pl.
Ettől még segítünk egymásnak.
N 30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!