Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ti megtennétek ezt a párotokért?
Én nem értem, miért kell balf*sznak nevezni valakit, mert nincs jogsija és miért kötelező, hogy egy férfinak legyen.
Ezért van a sok halálos baleset, mert minden, vezetésre hosszútávon alkalmatlan ember jogosítványt szerez, miközben azt sem tudja felmérni, mennyi idő alatt ér oda a szembesávban a kocsi, vagy nem veszi észre a zebrára lelépőt.
Mondjuk, szerintem emiatt nem balf*sz, csak nincsenek meg a vezetéshez szükséges képességei, nem mindenki ugyanolyan a 7 milliárd emberből, ezt kéne felfogni.
Ha Home officeban dolgoznék lehet én is szivesen megtenném, hisz úgy még jól is esik kimozdulni otthonról arra a fél órára is, vezetni is szeretek úgyhogy oké .
Így azért más, mintha neked is sietned kellene a munkahelyedre de előtte még őt is elviszed így plusz terhet raksz magadra minden nap(feleslegesen úgymond)
Amíg nem láttam az utolsó kommented azt írtam volna hogy max akkor vinném ha nagyon zord az idő, valami miatt elkésett vagy nem érzi jól magát. Ha tényleg szükség van rá akkor nyilván segit az ember pàrja, de csak azért mert nincs kedve buszozni nem jàrkálnék minden nap 2x utána plusz még az en munkahelyem … de így, otthonról dolgozva más az egész.
Attól, hogy egy embernek nincs jogosítványa attól még ember. Vannak emberek akiknek ez nem volt fontos és nem is lesz az sosem. Nem, nem azt mondom, hogy furikázni kell egyiket a másiknak, de könyörgöm, a párja / férje / szerelme kinek tenné ezt meg ha neki nem? Ráadásul rengeteg mindent megtesz, bár nekem ezek a dolgok néha kicsit érdekesen szoktak hangzani. Mert szerintem ha valaki valakit szeret / kedvel / értékel az mindent megtesz neki és nem áll neki mérlegelni. Ha valaki mérlegre tesz dolgokat amiket megtett valakinek, ha azzal párkapcsolatban / házasságban stb. él az veszett fejsze nyele. Ha barátok, vagy lakótársak stb. az más. ott legyen mérleg, mert szelektálni kell a kihasználó egyéneket, én 100x adok, ő 1x se de mindig húzza a fogát... ott a baj....
A másik kedvencem, ami automatikusan következik ebből, elviszed oda vissza, csinálod évekig, majd szétmentek más miatt.... Lesz mit a fejéhez vágni, jön a bezzeg de én..... Ez a másik ami baromira nem szép dolog. Megtette úgy gondolta, érezte stb. utána nincs már mit bezzegezni.... megtanulta ennyi... de a következőben se álljon neki általánosítás miatt majd másképp, meg negatív előjellel......Mert senki sem egyforma...
Nekem sincs jogsim :D. Ha lenne, nekem kérdés lenne, hogy:
- mennyivel korábban kellene kelnie, mint nekem, tudok-e eleget aludni
- hozzá kell-e passzintanom az időbeosztásomat és a munkámat.
Ha max. fél órát venne el ez az életemből odaútra, és nem az egészséges alvás kárára menne, akkor bevállalnám... bár megmondom őszintén, nem értem ezt a 40 perc utazás miatti vekengést, én is utazom annyit a munkahelyemre, nem esik le az aranygyűrű az ujjamról.
Akkor tenném meg, ha mondjuk valami baleset érné és be van gipszelve a lába, viszont muszáj bejárnia.
Különben nem és fordított esetben sem várnám el. 45 perc? Összetenném a két kezem, ha nekem annyi lenne. Ehelyett nem ritkán másfél óra kocsival sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!