Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nők ti megtennétek ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők ti megtennétek ezt a párotokért?

Figyelt kérdés
Minden hétköznap korábban kel mint ti mert munkába kell mennie. Nincs jogositványa. Autóval 10 perc csak, tömegközlekedéssel +gyalog 40-45 perc. Délután ugyanez, haza. Furikáznátok? Természeresen ő meg másban segit otthon.
2022. nov. 27. 18:03
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
91%

Én nem értem, miért kell balf*sznak nevezni valakit, mert nincs jogsija és miért kötelező, hogy egy férfinak legyen.

Ezért van a sok halálos baleset, mert minden, vezetésre hosszútávon alkalmatlan ember jogosítványt szerez, miközben azt sem tudja felmérni, mennyi idő alatt ér oda a szembesávban a kocsi, vagy nem veszi észre a zebrára lelépőt.

Mondjuk, szerintem emiatt nem balf*sz, csak nincsenek meg a vezetéshez szükséges képességei, nem mindenki ugyanolyan a 7 milliárd emberből, ezt kéne felfogni.

2022. nov. 28. 06:40
 22/38 anonim ***** válasza:
100%
Mindig megpróbálom elképzelni a kérdezőt és a kérdés szereplőit. Akárhányszor olvastam el a kérdésed, mindig oda jutok, hogy ezt te is mintha önfeláldozásnak éreznéd, pedig arról egy szó sem esett, hogy mégis mennyivel kell korábban kelned, hogy alakul a te napod ez miatt, hogy alakulna, ha nem kéne minden nap hozni-vinni. Annyi kérdést felvet, hogy mi lehet az oka, hogy egy embernek természetes, hogy a párja minden egyes nap korábban kel, azért hogy neki az a minimális kényelmetlensége se legyen, hogy pl buszozik a munkahelyére egy teljesen elfogadható háromnegyed órát, de a másiknak kényelmetlenséget és állandó programot csinál ezzel. Érthető, hogy te szeretetből teszed, azt nem értem hogy a másik ezt hogyan tudja elfogadni, megengedni magának veled szemben, úgy hogy ő is szeret téged. Ráadásul az is olyan rossz szájízt ad ennek az egésznek, hogy mindezt nő teszi meg egy férfiért. Persze, mindannyian látjuk hová tart a világ, de a válaszok többsége még mindig azt erősíti meg bennem, hogy sokan vagyunk, akiknek a régimódi férfi - női szerepek a normálisak. Olyan mintha te nyitnád ki neki az ajtót vagy te cipelnéd a szatyrot a bevásárláskor. Ahogyan itt a többség ezt gondolja, úgy a környezetetek is. Szomszédok, család, munkatársak. Érdekes lenne tudni, hogy mi az, amiben ő segít, de annyi információ, amennyi ehhez kellene, azt már a többség nem tenné közszemlére még egy anonim oldalon sem. A környezetemben van néhány kapcsolat, ahol jól látható, hogy a nő mártír szerepben van, de mégsincs értékelve. Szerintem te is jó úton haladsz ebbe az irányba, de ne legyen igazam. Közben eszembe is jutott egy sztori a régi szomszédunkról. A férfi akárhányszor ment otthonról vagy megjött, mindig a nő nyitotta a kaput, hogy kocsival be tudjon állni. Ez egy teljesen természetes dolog, kiszállok, ő beáll. De amikor egyedül közlekedett a férfi,akkor is a nő nyitotta a kaput. Hajnalban, éjszaka, mindig. Megjött a kocsi, dudált és várt 2-3 percet. A szomszéd néni hálóingben, köntösben, néha esernyővel, de mindig nyitotta a kaput. Volt amikor többször is dudálni kellett neki. Sosem értettem ezt, hogy képes volt a kocsiban ülni akár 10 percig is, míg a másik esetleg kimászik a meleg ágyból és felöltözik, hogy egy téli estén kinyissa a kaput. Ez nem szeretetről szólt és kicsit ilyen érzésem van a történetedtől is.
2022. nov. 28. 08:54
 23/38 A kérdező kommentje:
22# Köszönöm a válaszod. Nem, soha nem éreztem önfeláldozásnak! Valójában ha nem igy lenne, kb. 45perccel kellene korábban kelni és igyis-úgyis felkelnék, aztán meg nem tudok visszaaludni :-D A nézz tévét nem opció, nem nézünk. Elviszem, elintézem a bevásárlást, vagy posta, bármi. Utána teszem itthon a dolgom, én home office dolgozom. Ő mit tesz meg? MIndent. Hazajön, nekiáll főzni (nem minden nap), mindent megjavit, megcsinál (kertesben lakunk). A korábbi társaimhoz képest maximumot ad. Ha későn érek haza, mert el kell mennem, meleg, különleges vacsorával vár (pedig mondhatná, hogy együnk hideget...de tudja, hogy örülök neki). Én teljes mértékben kölcsönösnek érzem, amit teszek. Ő cipeli a szatyrot, nyitja a kaput, ajtót, mindenben segit. Kertben is a nehéz fizikai munkát csinálja, pedig mondhatná, hogy nincs kedve, inkább gépezik.
2022. nov. 28. 09:02
 24/38 anonim ***** válasza:
100%

Ha Home officeban dolgoznék lehet én is szivesen megtenném, hisz úgy még jól is esik kimozdulni otthonról arra a fél órára is, vezetni is szeretek úgyhogy oké .

Így azért más, mintha neked is sietned kellene a munkahelyedre de előtte még őt is elviszed így plusz terhet raksz magadra minden nap(feleslegesen úgymond)

Amíg nem láttam az utolsó kommented azt írtam volna hogy max akkor vinném ha nagyon zord az idő, valami miatt elkésett vagy nem érzi jól magát. Ha tényleg szükség van rá akkor nyilván segit az ember pàrja, de csak azért mert nincs kedve buszozni nem jàrkálnék minden nap 2x utána plusz még az en munkahelyem … de így, otthonról dolgozva más az egész.

2022. nov. 28. 09:18
 25/38 anonim ***** válasza:
76%

Attól, hogy egy embernek nincs jogosítványa attól még ember. Vannak emberek akiknek ez nem volt fontos és nem is lesz az sosem. Nem, nem azt mondom, hogy furikázni kell egyiket a másiknak, de könyörgöm, a párja / férje / szerelme kinek tenné ezt meg ha neki nem? Ráadásul rengeteg mindent megtesz, bár nekem ezek a dolgok néha kicsit érdekesen szoktak hangzani. Mert szerintem ha valaki valakit szeret / kedvel / értékel az mindent megtesz neki és nem áll neki mérlegelni. Ha valaki mérlegre tesz dolgokat amiket megtett valakinek, ha azzal párkapcsolatban / házasságban stb. él az veszett fejsze nyele. Ha barátok, vagy lakótársak stb. az más. ott legyen mérleg, mert szelektálni kell a kihasználó egyéneket, én 100x adok, ő 1x se de mindig húzza a fogát... ott a baj....

A másik kedvencem, ami automatikusan következik ebből, elviszed oda vissza, csinálod évekig, majd szétmentek más miatt.... Lesz mit a fejéhez vágni, jön a bezzeg de én..... Ez a másik ami baromira nem szép dolog. Megtette úgy gondolta, érezte stb. utána nincs már mit bezzegezni.... megtanulta ennyi... de a következőben se álljon neki általánosítás miatt majd másképp, meg negatív előjellel......Mert senki sem egyforma...

2022. nov. 28. 11:20
 26/38 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sincs jogsim :D. Ha lenne, nekem kérdés lenne, hogy:

- mennyivel korábban kellene kelnie, mint nekem, tudok-e eleget aludni

- hozzá kell-e passzintanom az időbeosztásomat és a munkámat.

Ha max. fél órát venne el ez az életemből odaútra, és nem az egészséges alvás kárára menne, akkor bevállalnám... bár megmondom őszintén, nem értem ezt a 40 perc utazás miatti vekengést, én is utazom annyit a munkahelyemre, nem esik le az aranygyűrű az ujjamról.

2022. nov. 28. 12:24
 27/38 anonim ***** válasza:
12%
Simán megtenném ezt nőként.
2022. nov. 28. 14:38
 28/38 anonim ***** válasza:
83%
Valaki megszólt emiatt, vagy hogy merült fel ez, mint probléma, ha neked semmi bajod ezzel?
2022. nov. 28. 14:44
 29/38 anonim ***** válasza:
80%

Akkor tenném meg, ha mondjuk valami baleset érné és be van gipszelve a lába, viszont muszáj bejárnia.

Különben nem és fordított esetben sem várnám el. 45 perc? Összetenném a két kezem, ha nekem annyi lenne. Ehelyett nem ritkán másfél óra kocsival sajnos.

2022. nov. 29. 10:51
 30/38 A kérdező kommentje:
28# abszolút csak szimpla kiváncsiság, de volt ffi ismerős aki igencsak meglepődött. Nem is probléma, nem a párkapcsolati problémák kategóriába raktam 😉🙂 Amúgy ha busszal kéne mennie magammal is kitolnék mert korábban jelezne az ébresztő 😃
2022. nov. 29. 11:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!