Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nők ti megtennétek ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők ti megtennétek ezt a párotokért?

Figyelt kérdés
Minden hétköznap korábban kel mint ti mert munkába kell mennie. Nincs jogositványa. Autóval 10 perc csak, tömegközlekedéssel +gyalog 40-45 perc. Délután ugyanez, haza. Furikáznátok? Természeresen ő meg másban segit otthon.
2022. nov. 27. 18:03
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
18%
Nem, össze se jönnek vele.
2022. nov. 27. 18:08
 2/38 anonim ***** válasza:
84%
Amíg nincs meg a jogsija, addig igen!
2022. nov. 27. 18:10
 3/38 anonim ***** válasza:
92%
ugyan én nem vagyok nő, de lenne bennem annyi, hogy nem furikáztatnám magam vele nap mint nap, hanem bejárnék tömegközlekedéssel, max ha valami sürgős, vagy késésben vagyok, néhanapján megkérném rá, hogy egyszer vigyen be, ezen felül nem
2022. nov. 27. 18:12
 4/38 anonim ***** válasza:
69%
Nem tenném meg, maximum délután, ha időm engedi (én is dolgozom). Reggel 100% hogy nem.
2022. nov. 27. 18:14
 5/38 anonim ***** válasza:
81%

Igen. Jártam tömegközlekedéssel olyan helyre ami kocsival 10 perc, másképp egy óra. Nekem akkor nem volt opció a jogsi és kocsi, örültem volna néha a fuvarnak.

De ehhez hozzátartozik, hogy én koránkelő vagyok, nekem a korai ébredés a produktivitás egyik alappillére. Ha a párom miatt korábban kéne keljek az azt is jelentené hogy utána itthon házimunkába vágok bele korábban és korábban is végzek

2022. nov. 27. 18:19
 6/38 anonim ***** válasza:
82%

Eddig egy párom nem tett meg ilyet értem rendszeresen sohasem.

Alkalmankent egyszer kétszer, de hogy ő furikazzon olyan nem volt.

Sőt. Az egyik barátom azon is kiakadt mikor a háza mellett találtam munkát. Azt mondta hogy azt el se képzeljem hogy majd tőle járok be dolgozni.(külön éltünk, es szabalyosab otthonrol kellett szinte minden nap beutaznom a munkába, kivéve egyszer kétszer ha nála aludtam hétköznap)

Komolyan fájt volna neki az ia ha tőle járok be dolgozni ezt kihasználásnak vette volna.

Ennyire nincs a pasikban sokszor a saját párjuk felé semmi.

2022. nov. 27. 18:25
 7/38 anonim ***** válasza:
95%
#6 szerencsére ez nem általános eset, nem mindannyian vagyunk ilyenek, csak épp te belefutottál egy ilyen esetbe
2022. nov. 27. 18:27
 8/38 anonim ***** válasza:
12%

Külön kérdésem is van arrol hogy miért sírnak még a pasik h kihasználom miközben ennyit tesznek meg mást semmit.

A mostanival is bajom van.

Felíratot nekem receptet a dokijával és hozott vmi piszlicsáré dolgot es adott kölcsöm 2 hétre, és sír zokog h biztos kihasználom csak.

Se lakbért se rezsit nem fizet házat se rak alám, de kihasználom mert hozott egy receptet.

Bocsi az offért

2022. nov. 27. 18:33
 9/38 anonim ***** válasza:
92%

Ha útba esik a munkahelyemre menet, akkor igen. Ha én ellentétes irányban dolgozom, akkor meg nem.

Pasiként el se várnám, hogy a párom hozzon vigyen. Bár nekem első dolgom volt a jogsi megszerzése.

2022. nov. 27. 18:36
 10/38 anonim ***** válasza:
4%
Ezert kell 20 evesen szettmutetnie magat egy lanynak hogy egy 40es gazdag pasit fogjon aki bem ilyen sohet es megbecsuli a nőt.
2022. nov. 27. 18:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!