Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ki hogyan èrtetnè ezt a részt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogyan èrtetnè ezt a részt meg a párjával?

Figyelt kérdés

Nem règ költöztünk össze,de nehèz vele meg èrtetnem azt hogy a kajánál saját magáról gondoskodjon ès saját magát nèzze, külön kasszánál vagyunk a rezsi felesbe megy az okès, de a kaja nem,mert mondtam hogy az olyan hogy èn hol eszek hol nem, van hogy nem is eszek othon hanem a városban eszek, van hogy rám jön a hoppárè hogy undoritó vagyok ès napokig semmit nem eszek ès èheztetem magam,egyszöval igen tudom hogy evès zavarral küzdök mert felszínes világot èlünk de nem ez itt a lènyeg.Hanem az hogy meg kèrtem arra hogy had ne legyen már az hogy költsünk egymás táplálására mert alapvetően ritkán eszek sokat azèrt 30 napból több nap van nálam koplalás mint az hogy rám jön hogy nah ma össze eszek mindent ami szembe jön.

Ès nem èrti meg.

Èn meg tisztában vagyok azzal hogy a kaján lehet a legtöbbet sporolni mert az a leg drágább ès nem akarok költeni másnak a kajájára is amikor saját magammal szemben sokszor vagyok smucig kajában mert iszonyatosan evès zavarban szenvedek hol eszek hol nem ès nem is akarok enni. Igy had ne költsek másnak kajára. De azt mondta vagy 5ször okès de nem ugy viselkedik mert be sèrtödik ha magamnak vettem kaját vagy már ettem valamit a városban hazafelè de neki nem vittem kaját szóval mèg se èrtette meg ès ez gond mert ebbe idegileg tönkre fogok menni hogy nem akarja meg èrteni hogy mindenki a saját pènzèt költse a saját etetèsère. Amugy se korrekt szerintem hogy tudom mi a bajom de e mellett költsek másra mert akkor nem fogok tudni az èletben haladni előre főleg nem fèlre tenni pènzt vagy gyüjteni bármire is.

Èn egyáltalán nem várom el tőle hogy nekem bármilyen kaját vegyen! Amugy is vannak napok amikor alapból gyülölöm a kaját mert hízlaló szarnak tartom.

2022. okt. 18. 08:02
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
34%
Vegyük ki az evészavart a képletből mert nem ez a lényeg, hanem az hogy valaki ezzel a közös kasszával (de inkább nevezzük lehúzasnak, élősködésnek) baromira rosszul jár. Egy barátnőmmel is ez történt. Testépítő volt a barátja. Az összeköltözés után kb ötszörösére nőttek a kiadásai miközben ugyanazt ette mint azelőtt. Az ilyenbe tönkre lehet menni anyagilag és nem normális szó nélkül hagyni. Ő se hagyta, cirkuszok voltak hogy nem akarja ezt finanszírozni, és ki is dobta pár hónap után az ingyenélőt.
2022. okt. 18. 20:53
 42/49 anonim ***** válasza:
65%
A testépítő kizabálta a barátnőt a pénzéből biztosan :D
2022. okt. 18. 20:58
 43/49 anonim ***** válasza:
96%
#42 neked sincs fogalmad semmiről 🤦 Eszméletlen mennyiségű húsok (főleg marha és borjú amit ő nem evett), fehérjeporok, meg a jóégtudja miféle egyéb táplálékkiegészítők.
2022. okt. 18. 21:05
 44/49 anonim ***** válasza:
69%
A fehérjeporok meg a táplálékkiegészítők mióta kaja? A férjem évekig maga finanszírozta ezeket a kapcsolatunk elején, mivel azokat ő vette magának. Én a kaját főztem, amit megettünk. Valahol a barátnőd is hülye volt, hogy ezeket megvette neki, meg állta a wagyu marha menüit.
2022. okt. 18. 21:57
 45/49 anonim ***** válasza:
15%

#44 te se vagy a legélesebb kés a fiókban.

Nem arról van szó hogy ez meg az kaja-e, hanem az erőltetett közös kasszáról, hogy MINDENT IS felezzenek. Te agytröszt...

2022. okt. 18. 22:06
 46/49 anonim ***** válasza:
66%
A kérdés nem a közös kasszáról szól tudtommal. Akkor ki is az életlen kés a fiókban??? Idióta.
2022. okt. 18. 22:12
 47/49 anonim ***** válasza:
28%
46-oska látom valami nagyon fáj. Talán te is pasit tartasz el?
2022. okt. 18. 22:15
 48/49 anonim ***** válasza:
86%

Neked nem való kapcsolat,egyenlőre a saját életedet kellene rendbe hoznod mert van probléma bőven.

Csak sajat magaddal foglalkozol,a saját életed érdekel.

Pedig általában két ember nem ezért költözik össze.

A pénz az jön és megy sajnos,minden drága..de a te szavaiból ítélve ez a kapcsolat halálra van ítélve már most.

2022. okt. 19. 13:22
 49/49 anonim ***** válasza:
84%
Nade a másik is keres pénzt, nem? És nyilván ha nekiáll egy adag rakott zöldbabnak, akkor azt ketten eszitek. Te meg legközelebb csinálsz egy tál t tejszínes-gombás csirkének, akkor azt is ketten eszitek. Ha te eddig egy csirkemellen 3 napig voltál el, de most csak 1 napra elég, azt kompenzálja az, hogy a másik két napon meg neked ott van az őáltala készített rakott zöldbab. Két embernek, aki egy háztartásban él teljesen elválasztani a kajakészítést egy logisztikai rémálom (dupla hűtő- és fagyasztókapacitás kell, hogy mindenki tudja tárolni a saját kizárólagos kajáit), és többe fog kerülni. Pl ugyanannyi energia megcsinálni 20 deka húsból pörköltet, mint egy kilóból, szóval az, hogy te nekiállsz 20 dekát megfőzögetni, ő meg magának szintén külön nekiáll 20 dekát megfőzőgetni, az dupla energia. Szóval amit a réven megnyersz, azt elveszted a vámon. Nem beszélve arról, hogy a lakhatás költségeinek felezésén is nyersz, főleg az albérleti díjat tekintve.
2022. okt. 22. 21:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!