Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van már gyereke? VAGY Hány évesen szeretnétek gyerekeket? És ki szeret együtt élni párjával?
Én 31éves férfiként úgy érzem nem lesz gyerekem.
Magamnak meg tudok teremteni mindent. Csokra sincsen szükségem. Nagyon szeretem a gyerekeket és ők is engem a családban az összejöveteleken én vagyok az ovóbácsi, mindegyik pici imád,de én nem érzem úgy,hogy ebbe s környezetbe szivesen hoznék egy életet a vilagra. Egyre nehezebb lesz az élet,annak meg nincs értelme,hogy szenvedjen a gyerek. Mert lássuk be, ebben a rohanó valtozó vilagban nem lesz könnyebb. Globális felmelegedés,lassan szárazság,éhinség,vízkorlátozások,háborús helyzet, egyre romló környezet.
Gazdasági recesszió stb szerintem nettó szenvedés var rájuk. Még lrsz a mi generációnk aki talán élvezheti az életet picit.
Én rendkívül önzőségnek érzem,azt,hogy a daját boldogságomért csináljak gyereket,hoszen sokan mondják,hogy gyerekkel teljes az élet.
Biztosan így igaz,fiatalon én is nagyon szerettem volna legalább 2 gyereket.
Aztán ahogy kezdtem érettebben és racionálisabban gondolkodni egyre csak nőtt a kétely.
Még nyilvan lenne idő,de a párommal úgy határoztunk,hogy jobban járunk,ha nem lesz baba. Borzasztó nehéz döntés ez,de az ő érdekében meghoztuk ezt.
Nyilván öregkorunkban fogjuk ezt a döntést megbánni..
3gyerek ozvegy
Ilyen opcio nincs ...
Nincs gyerekem, soha nem is akarok. Szeretem a párom, szeretünk együtt élni.
28/29 évesek vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!