Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik együtt élnek van olyan hogy szeretnétek egy vagy több napig egyedül lenni, társ vagy gyerek nélkül?
Van olyan hogy szeretnétek elvonulni és azt szeretnétek h nyugi legyen senki ne szóljon hozzátok, vagy vmi hobbiba belemerulni?Nem lenni nyaggatasban,készenlétben?
Akik régóta együtt élnek nem gondolják,hogy az állandó együttlét rontja a kapcsolatot?
Én ezzel pont így vagyok, de a barátnőm hülyének néz miatta.
Azt kérdezi, hogyha majd egyszer talán együtt laknánk, házasok lennénk, gyerek(ek) lenn(én)e(k), akkor hogy tudnánk ezt megcsinálni.
De nekem kell a magány, az egyedüllét. Nem szeretek sülve-főve együtt lenni senkivel.
igen, kell kicsit külön is lenni! Nekem 2 gyerek is van, belőlük is elég ha nonstop együtt vagyunk - ahogy nekik is kell nélkülem idő :-)
Utána legalább újra vágyakozunk egymás után :-)
Náluk lakunk és nem tudunk elvonulni sehova, nincs egy rohadt nyugalmas hely sem. Egy szobán osztozunk a párommal, nekünk ennyi van úgyhogy egyikünk az egyik sarok, másikunk a másik sarok. Ráadásul anyjaék simán beballagnak hozzánk kopogás nélkül, mert azt ugye úgy kell. Ha haza jövök egyedül, akkor vagyok magam amúgy soha ott. Vagy 100ból ha 5 olyan...? Most is lennék majd egyedül de nem tudok... Jó lenne elcuccolni onnan ha volna éppen pénzem, ha lesz már nézem is a helyet.
Ez a együtt lakósdi a szülővel, na ez rontja meg igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!