Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hagynátok szó nélkül?
Az, hogy valakivel egyedül vagy egy hálószobában, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy le is fogtok feküdni egymással, és megcsaljátok a párotokat. Ha te bekerülnél egy hálószobába bármilyen pasival, azonnal széttennéd neki a lábad, vagy mi?
Mondjuk engem zavarna, hogy miért a hálószobában kell dolgozni a projekten, miért nem lehet máshol, az mégiscsak egy intim terület. De nem gondolnék semmiféle megcsalásra - az nem csak a hálószobában tud megtörténni :D
Én nem hagynám,ott van rá a nappali,konyha,vagy az iroda,ezt meg kell értenie! És ha csöndben teszel veszel körülöttük az sem baj! írj nyugodtan ha nem bírod és nem hagy nyugodni a zöld szemű szörnyeteg:)
29/N
Sztem hagyd:)... Ez több dologtól is függ(a lánynak van-e barátja,mióta vagy egyutt a paroddal stb) ha véletlen megcsalna(valószínű nem fog) akkor igazából nem is szeret...bocsanat nem szeret eléggé:/
Sok sikert, es bízz a barátodban amíg nem ad okot a feltekenysegre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!