Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ki hogyan èrtetnè ezt a részt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogyan èrtetnè ezt a részt meg a párjával?

Figyelt kérdés

Nem règ költöztünk össze,de nehèz vele meg èrtetnem azt hogy a kajánál saját magáról gondoskodjon ès saját magát nèzze, külön kasszánál vagyunk a rezsi felesbe megy az okès, de a kaja nem,mert mondtam hogy az olyan hogy èn hol eszek hol nem, van hogy nem is eszek othon hanem a városban eszek, van hogy rám jön a hoppárè hogy undoritó vagyok ès napokig semmit nem eszek ès èheztetem magam,egyszöval igen tudom hogy evès zavarral küzdök mert felszínes világot èlünk de nem ez itt a lènyeg.Hanem az hogy meg kèrtem arra hogy had ne legyen már az hogy költsünk egymás táplálására mert alapvetően ritkán eszek sokat azèrt 30 napból több nap van nálam koplalás mint az hogy rám jön hogy nah ma össze eszek mindent ami szembe jön.

Ès nem èrti meg.

Èn meg tisztában vagyok azzal hogy a kaján lehet a legtöbbet sporolni mert az a leg drágább ès nem akarok költeni másnak a kajájára is amikor saját magammal szemben sokszor vagyok smucig kajában mert iszonyatosan evès zavarban szenvedek hol eszek hol nem ès nem is akarok enni. Igy had ne költsek másnak kajára. De azt mondta vagy 5ször okès de nem ugy viselkedik mert be sèrtödik ha magamnak vettem kaját vagy már ettem valamit a városban hazafelè de neki nem vittem kaját szóval mèg se èrtette meg ès ez gond mert ebbe idegileg tönkre fogok menni hogy nem akarja meg èrteni hogy mindenki a saját pènzèt költse a saját etetèsère. Amugy se korrekt szerintem hogy tudom mi a bajom de e mellett költsek másra mert akkor nem fogok tudni az èletben haladni előre főleg nem fèlre tenni pènzt vagy gyüjteni bármire is.

Èn egyáltalán nem várom el tőle hogy nekem bármilyen kaját vegyen! Amugy is vannak napok amikor alapból gyülölöm a kaját mert hízlaló szarnak tartom.

2022. okt. 18. 08:02
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
77%

Kérdező, nem tudtam volna jobban megfogalmazni mint a 9-es, köszi amúgy.

Lakotars számodra akibe 1x,2x ürítesz, semmi más.

Ha vkit szeretünk, vagy csak minimum kedvelunk, tisztelunk akkor nem csak magunkat nézzük.

Ha meg ennyire ki vagy akadva, félsz a jövőtől, hogy nem tudsz majd spórolni stb akkor minek vagy vele???

Szakíts azt kész.

2022. okt. 18. 09:08
 12/49 anonim ***** válasza:
81%
Hogy te mekkora egy sóher gci vagy...
2022. okt. 18. 09:32
 13/49 anonim ***** válasza:
37%

Én nő vagyok és valahol megértem a kérdezőt, de a válaszolókat is.

Én nőként diétázok, kevés szénhidrátot ehetek (IR diéta) és tejtermékeket sem eszem. Kenyeret, cukros üdítőket, édességeket, krumplit, fehér lisztes cuccokat évek óta nem ettem.

Ha nekem kellene egy pasi kajáját finanszírozni akkor konkrétan nem maradna pénzem. És ez nem az irigységről szól, hanem arról hogy olyan magas az infláció, minden nap mennek fel az árak, hogy örül az ember ha kifizeti a sajátját.

Ha én alig eszek (nem kerül olyan sokba), akkor én sz@r ember vagyok ha nem tudom finanszírozni egy férfi napi kalóriabevitelét?

Mert bizony egy férfi kb. háromszor annyit eszik. Ez pénzben is háromszor annyiba kerül. Én még soha senkivel nem fizettettem ki a kajámat (étteremben sem), de valahol megértem ha valaki nem tudja finanszírozni a másik kajáját. Én sem tudnám. Le lehet ezért pontozni.

Viszont a válaszolók szempontját is megértem valahol, mert ez így szerintük meg úgy tűnik mintha ürítésre jó lenne a csaj, de a kajáját már nem akarja a kérdező fizetni.

Azért szerintem ez a dolog nem ennyire fekete vagy fehér. Látni kellene a részleteket is. Ki mennyit keres, kinek van hitele, ki gyűjt ingatlanra vagy másra stb, stb.

Én nem ítélkeznék ilyen miatt senki felett, főleg ha előre le vannak fektetve a játékszabályok, amibe gondolom mindketten beleegyeztek az összeköltözés előtt. Ha valakinek nem tetszik a külön kassza, akkor nem kell összeköltözni.

2022. okt. 18. 10:04
 14/49 anonim ***** válasza:
82%

13#

Amit írsz azt is értem.

Én is szoktam más étrendet követni, külön vásárolni. De ha együtt élek valakivel, akkor azt nem csinálnám meg hogy csak saját magamnak veszek kaját.

Nekem az valahogy nem jönne be, ha veszek valami kaját hazaviszem, és megeszem a másik előtt. 2 db zsemle, meg egy kis felvágott nem vágna földhöz. Pl nekem hiányozna az is hogy együtt üljünk le enni. Vagy ha csak magamnak veszek akkor kihívom az asztalhoz, hogy ülj már ki mellém amíg elfogyasztom.

2022. okt. 18. 10:12
 15/49 anonim ***** válasza:
56%
Kérdezö, ferfi vagy vagy nö?
2022. okt. 18. 10:16
 16/49 anonim ***** válasza:
82%

#13-as:

#11-es vagyok.

Bocsi, hogy írok neked is de szerintem jó lenne ha mindketten felfognatok, hogy itt nem arról van szó hogy az 'csak' a gond hogy sóher, vagy mániás a kérdező, hanem ahogy ír, ahogy kifejezi magát.

Ha eleve tudja, hogy így muxik ez a pasas, akkor miert nem szögezte le az elején a bnojevel hogy 'így és úgy' szeretném hogy legyen, vagy ha látja, hogy nem sehogy se megy a dolog akkor miért panaszkodik.

Ilyen embernek nem való párkapcsolat, nem azért mert zsugori, hanem azért mert alapjaraton nem szereti, tiszteli a barátnőjét.

Azt nem képes felfogni, hogy ha vkit szeretsz, becsulsz nem azért veszel neki egy tábla csokit vagy egy bagettat mert muszáj, hanem azért mert örömet okoz neked, hogy boldognak látod.

Egyszerűen azért vagy boldog, elégedett, mert ő is jól érzi magát veled és annyira szereted a másikat hogy torodsz vele, akár imadsz vele kajálni, akár közös programot tervezni... Mindegy.

Ha ez a érzés nincs meg akkor nem vagy szerelmes és kb labtorlonek nézed a másikat.

Ezért reagálnak az emberek, engem is beleertve ahogy...

2022. okt. 18. 10:37
 17/49 anonim ***** válasza:
15%

#16:

Én ezt megértem amit írsz, igazad van.

Csakhogy mindenki a saját fizetéséből indul ki! És az egy véges összeg.

Hiába szeretsz valakit, és mindent megadnál neki, de ha elfogy a pénzed akkor nem fognak neked a boltban egy tábla csokit sem adni, hogy a párodnak hazavidd.

Azt próbáltam leírni, ha nekem nincs sok pénzem, akkor a párom hiába jár edzeni edzőterembe, tömeget növel, én nem tudok neki szeretetből minden nap egy kiló húst venni, bármennyire is szeretem.

Mert én amúgy egy csirkemellel elvagyok 3 napig. De ettől többre nincs pénzem, ha beleszakadok akkor sem. Ha én 2 dolgot veszek a boltba magamnak, neki meg 12 féle kell, akkor azt neki kellene finanszírozni.

Nem mindenki él Budapesten, nem mindenki keres jól, de attól még szeretheti a párját, ha nem is tudja fizetni a másik étkezését.

Akkor mindenki sz@r ember akinek erre nincs pénze?

Hiába szeretem a másikat, hiába akarom kimutatni ahogy te is írtad, ha elfogy a pénzem, akkor nem adnak ingyen tábla csokit. De nem magyarázom tovább, mert ti csak az érzelmi részét nézitek (ami fontos), de ha nincs elég pénz akkor cseszheted hogy kedveskedni akarsz annak akit szeretsz. Aki akarja megérti, mindenféle rosszindulat nélkül.

Azt meg nem is tudjuk hogy a kérdező nő vagy férfi.

2022. okt. 18. 10:50
 18/49 anonim ***** válasza:
76%

#11-es vagyok ismét uccsó.

Én értem, hogy ha valaki szegény nem vehet, költhet annyit el, de ne hogy már 1x 1 hónapban az a tábla csoki lehetetlen legyen kedvesség, törődés szempontjából.

Ne haragudj, de mélyen valahol ezt még te sem hiszed el. 😂

Különben nem érted most se hogy a kérdező nincs azon a szinten, hogy mint te, még ha gazdaságilag nem is értesz egyet de érzelmi síkon megérted hogy miért veszünk valakinek ajándékot, vagy eszünk párszor együtt (még ha közösen is fizessük ki).

De látod hogy nem érti és a fő probléma!

2022. okt. 18. 11:05
 19/49 anonim ***** válasza:
81%

Azt írta, hogy lehuzasnak, kihasználásnak véli ha vesz neki valami kaját...

Akkor meg miről beszélünk?

Egyszerűen a kérdező, mindegy a neme nincs ott agyilag!

2022. okt. 18. 11:12
 20/49 anonim ***** válasza:
34%

A mindenki fizeti a saját részét, és a mindenki oldja meg magának nagyon nem ugyanaz.

9es voltam

2022. okt. 18. 11:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!