Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ki hogyan èrtetnè ezt a részt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogyan èrtetnè ezt a részt meg a párjával?

Figyelt kérdés

Nem règ költöztünk össze,de nehèz vele meg èrtetnem azt hogy a kajánál saját magáról gondoskodjon ès saját magát nèzze, külön kasszánál vagyunk a rezsi felesbe megy az okès, de a kaja nem,mert mondtam hogy az olyan hogy èn hol eszek hol nem, van hogy nem is eszek othon hanem a városban eszek, van hogy rám jön a hoppárè hogy undoritó vagyok ès napokig semmit nem eszek ès èheztetem magam,egyszöval igen tudom hogy evès zavarral küzdök mert felszínes világot èlünk de nem ez itt a lènyeg.Hanem az hogy meg kèrtem arra hogy had ne legyen már az hogy költsünk egymás táplálására mert alapvetően ritkán eszek sokat azèrt 30 napból több nap van nálam koplalás mint az hogy rám jön hogy nah ma össze eszek mindent ami szembe jön.

Ès nem èrti meg.

Èn meg tisztában vagyok azzal hogy a kaján lehet a legtöbbet sporolni mert az a leg drágább ès nem akarok költeni másnak a kajájára is amikor saját magammal szemben sokszor vagyok smucig kajában mert iszonyatosan evès zavarban szenvedek hol eszek hol nem ès nem is akarok enni. Igy had ne költsek másnak kajára. De azt mondta vagy 5ször okès de nem ugy viselkedik mert be sèrtödik ha magamnak vettem kaját vagy már ettem valamit a városban hazafelè de neki nem vittem kaját szóval mèg se èrtette meg ès ez gond mert ebbe idegileg tönkre fogok menni hogy nem akarja meg èrteni hogy mindenki a saját pènzèt költse a saját etetèsère. Amugy se korrekt szerintem hogy tudom mi a bajom de e mellett költsek másra mert akkor nem fogok tudni az èletben haladni előre főleg nem fèlre tenni pènzt vagy gyüjteni bármire is.

Èn egyáltalán nem várom el tőle hogy nekem bármilyen kaját vegyen! Amugy is vannak napok amikor alapból gyülölöm a kaját mert hízlaló szarnak tartom.

2022. okt. 18. 08:02
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
89%

Úristen És még veled van a párod?? Nagyon durván agybeteg vagy mondjuk ez becsülendő hogy legalább tudod magadról.. De remélem azt is tudod hogy most még így fiatalon elevickelsz ezekkel a kétnaponta evésekkel de pár év múlva majd csak esel össze.

Egyébként meg előre kellett volna tisztázni mielőtt össze költözöl valakivel hogy neked milyenek az evési szokásaid, és azért nem gondolom hogy egy párkapcsolatban ez lenne a legnagyobb probléma. Meg azt sem hogy az étel az amin spórolni kellene a leginkább. Spórolj akkor azon hogy nem a városban kajálsz hanem hazamész is összedobsz valami 20 perces tésztát vagy akármi.

Egyébként meg ez sem értem hogy miért teszed a városban amikor lehetne együtt főzni vagy csak összedobni valami kaját ha meg arra van pénzed hogy a városban kajálda és akkor már nem értem hogy miért nem fér bele hogyha egyszer kétszer a párodnak is hozol valamit.

Mindegy igazából felesleges is ragozom szerintem abszolút örülhetsz neki hogy még nem dobott ki a párod. És szerintem itt azért sok mindenkinek rosszul esne hogy ha a másik két napig nem eszik mert nincs kedve kajára költeni amúgy utána meg háromszor annyit kifizet egy db készételért a városban de tök mindegy..

2022. okt. 18. 11:20
 22/49 anonim ***** válasza:
95%

"Vagy ha csak magamnak veszek akkor kihívom az asztalhoz, hogy ülj már ki mellém amíg elfogyasztom."

A halálom.

2022. okt. 18. 11:40
 23/49 anonim ***** válasza:
74%
Ápolónő vagyok, igen csak alancsony volt a fizetésem mindig is. Volt, hogy egy kiló kenyérre se futotta az utolsó napokban. Vártam a fizetésemet, mint a messiást. De soha senkitől nem sajnáltam egy tányér ételt. Soha. Lehetett ez a barátnőm, a testvérem vagy az aktuális randipartnerem. Ha vettem magamnak valamit, akkor gondoltam a másikra és neki is vettem. Mert nekem jól esett, mert szeretem azt, ha valakit meglephetek egy aprósággal. Valaki nem érett meg erre agyilag és az utolsó fillérig elszámoltatja a másikat, sőt ha zabál egy hamburgert véletlenül se vegyen egy sajtbureszt a másiknak, mert hát infláció van. Egyszer egy volt kolléganőm randevúzott 2-3 évvel ezelőtt (szóval akkor nem volt háborús infláció!) egy pasival, aki hasonlóan egy sóher gci volt. Gyenge szöveg az inflációval takarózni, mert a kérdező mindig is sóher volt, csak most van mire fogni.
2022. okt. 18. 11:51
 24/49 anonim ***** válasza:
73%
Nálunk az van, hogy felhívom a másikat, neki kell-e, amit veszek, mert nem egy disznó, aki felzabál bármit, amit elé tesznek.
2022. okt. 18. 11:54
 25/49 anonim ***** válasza:
75%
Huh, én anno kolleszban mikor volt 500 ft 3 napra élelemre, akkor is megosztottam a kollis társakkal, ha ugyanolyan éhenkórászok voltak mint én. És én nő vagyok, többségében pasikat "etettem". Mégis tudtam félre rakni pénzt, és egyetem után nem mínusszal hanem egy tisztes alaptőjével vágtam neki az életnek.
2022. okt. 18. 12:36
 26/49 anonim ***** válasza:
94%

Ahogy korábban is írták páran, szerintem tényleg nem csak a pénz itt a probléma.

Ha külön intézitek a kaját, külön főztök, vásároltok be stb, szerintem az bosszantó időpazarlás. Hogy osztjátok fel amúgy a többi házimunkát?

Ha a városban veszel csak magadnak kaját és a párodnak nem, majd otthon megeszed, akkor a közös étkezések élménye marad el. Nem tudom, mennyi időt töltötök együtt, de a közös kajálás is remek közösen eltöltött minőségi idő tud lenni, főleg ha kevesebb időtök jut egymásra pl a munka miatt.

Az lehetne megoldás, ha a pénzedhez ragaszkodsz, hogy veszel neki is kaját/ő neked, ha ő vásárol, és a blokkokat eltéve rendezitek a számlát?

2022. okt. 18. 12:46
 27/49 anonim ***** válasza:
85%
Erről az a férfi jut eszembe aki a barátnőjével még az ásvány vizet is kifizetette de útközben star warsos legot vett 150 ezerért....
2022. okt. 18. 13:00
 28/49 A kérdező kommentje:

Fèrfi vagyok, de mivel emancipáció van nem èrtem ez mièrt olyan fontos.

Ès nem keresek se jól,ès nem is szoktam sokat enni mert mint írtam fentebb lassú az anyag cserèm ès hízásra hajlamos vagyok.

Ès mikor össze költöztem a párommal közöltem vele hogy igen is a saját kajáját oldja meg maga mert èn gyakran csak kèt naponta eszem, ès nem is tudnám azt meg tenni hogy feszt naponta jo legyen 2fő rèszère. Szavaival bele ment de a tettei mást mondanak mert nem úgy nèzz ki mint aki fel fogta volna.

Ès igen is nem èri meg az együtt èlès ha azaz ára hogy a másik anyagilag rosszabbul jár mint elötte èlt!

Szeretetből pedig nem lehet meg èlni.

2022. okt. 18. 13:44
 29/49 anonim ***** válasza:
98%

Azt nem fogta fel még szegény, hogy te beteg vagy és nem várhat tőled racionális, normalis emberekre jellemző valaszokat, mint amire számit.

Majd felfogja és lelép. Előbb-utóbb.

2022. okt. 18. 13:52
 30/49 A kérdező kommentje:

Mièrt baj az ès èn vagyok a rossz ember ettől ha külön kasszánál, ès e mellett nem is keresek jól, örülök ha magamat el tudom tartani,e mellett tènyleg nem eszek gyakran, ès nem akarom egy másik ember 30 napos kajáját fenn tartani?!

Nem is menne ès korrekt se lenne.

Ès ilyen áron tènylegesen rosszabb együtt èlni valakivel mint külön èlni!

2022. okt. 18. 14:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!