Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ki hogyan èrtetnè ezt a részt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogyan èrtetnè ezt a részt meg a párjával?

Figyelt kérdés

Nem règ költöztünk össze,de nehèz vele meg èrtetnem azt hogy a kajánál saját magáról gondoskodjon ès saját magát nèzze, külön kasszánál vagyunk a rezsi felesbe megy az okès, de a kaja nem,mert mondtam hogy az olyan hogy èn hol eszek hol nem, van hogy nem is eszek othon hanem a városban eszek, van hogy rám jön a hoppárè hogy undoritó vagyok ès napokig semmit nem eszek ès èheztetem magam,egyszöval igen tudom hogy evès zavarral küzdök mert felszínes világot èlünk de nem ez itt a lènyeg.Hanem az hogy meg kèrtem arra hogy had ne legyen már az hogy költsünk egymás táplálására mert alapvetően ritkán eszek sokat azèrt 30 napból több nap van nálam koplalás mint az hogy rám jön hogy nah ma össze eszek mindent ami szembe jön.

Ès nem èrti meg.

Èn meg tisztában vagyok azzal hogy a kaján lehet a legtöbbet sporolni mert az a leg drágább ès nem akarok költeni másnak a kajájára is amikor saját magammal szemben sokszor vagyok smucig kajában mert iszonyatosan evès zavarban szenvedek hol eszek hol nem ès nem is akarok enni. Igy had ne költsek másnak kajára. De azt mondta vagy 5ször okès de nem ugy viselkedik mert be sèrtödik ha magamnak vettem kaját vagy már ettem valamit a városban hazafelè de neki nem vittem kaját szóval mèg se èrtette meg ès ez gond mert ebbe idegileg tönkre fogok menni hogy nem akarja meg èrteni hogy mindenki a saját pènzèt költse a saját etetèsère. Amugy se korrekt szerintem hogy tudom mi a bajom de e mellett költsek másra mert akkor nem fogok tudni az èletben haladni előre főleg nem fèlre tenni pènzt vagy gyüjteni bármire is.

Èn egyáltalán nem várom el tőle hogy nekem bármilyen kaját vegyen! Amugy is vannak napok amikor alapból gyülölöm a kaját mert hízlaló szarnak tartom.

2022. okt. 18. 08:02
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
69%
Imádom ezt a "nekem sem volt semmim, de megetettem belőle a fél falut és félre is raktam" - akkor nem nélkülöztél.
2022. okt. 18. 14:14
 32/49 anonim ***** válasza:
100%
Te tényleg nem érted. Nem a külön kasszával van a baj. De az írásmódodból látszik, hogy nem vagy teljesen százas.
2022. okt. 18. 14:17
 33/49 anonim ***** válasza:
82%

Én nem tudom elképzelni őszintén, hogyan zajlik ez.

Tegyük fel, hogy te főzöl mondjuk és haza ér a barátnőd farkaséhesen. Mondja hú mi ez a jó ilat? Farkaséhes vagyok, mikor lesz kész? Akkor azt mondod neki, hogy hát figyu ezt magamnak főztem, te gondoskodj a te kajádról. És ő lekullog a boltba venni magának kaját, te meg vígan eszel előtte vagy mi??? Ez nem így működik párkapcsolatban. A franc se tudna úgy jóízűen enni, ha a párja meg éhezik mellette....

Nem hiába írja le Arany is ezt ebben a gyönyörű költeményben: (Utolsó sorok)

'Nem késik azonban a jó háziasszony,

Illő, hogy urának ennivalót hozzon,

Kiteszi középre a nagy asztalszéket,

Arra tálalja fel az egyszerü étket.

Maga evett ő már, a gyerek sem éhes,

De a férj unszolja: „Gyer közelebb, édes!”

Jobb izű a falat, ha mindnyájan esznek, -

Egy-egy szárnyat, combot nyujt a kicsinyeknek.'

Ha nem csak ketten lesztek a kapcsolatban, hanem tegyük fel akartok majd gyereket. Akkor a gyereknek az étkezése, hogy lesz megoldva....??

Alapvetőleg nem azon van a lényeg, hogy hányszor eszel egy nap, hanem hogy MIT ÉS MENNYIT.

"Amugy se korrekt szerintem hogy tudom mi a bajom de e mellett költsek másra mert akkor nem fogok tudni az èletben haladni előre főleg nem fèlre tenni pènzt vagy gyüjteni bármire is."

Ha amiatt tönkre megy az egészséged, szervezeted, hogy nem eszel, akkor szerintem meg_aszhatod a pénzt, meg hogy mennyit teszel félre.....

2022. okt. 18. 16:20
 34/49 A kérdező kommentje:

33-as válaszoló, ritkán eszek főt ételt sokszor el vagyok szendvicsen és kész. Ebbe a társadalomba pedig nem akarok gyereket, mert egyre rosszabb kilátások várnak az emberre.

Ha pedig a párom főzne magának bármit nem kérnék belőle mert minek? Felőlem lehetne a világ legjobb kajája tudom hogy rossz géneket örököltem ha nem tartok koplaló napokat akkor bármikor lehetek 100tonna utána a kutyának se kellenék a mai felszínes világban mert ha gazdag ember dísznó az aranyos, de ha egy szegény paraszt az aki kövér az meg undorító és ez megy.

2022. okt. 18. 17:20
 35/49 anonim ***** válasza:
87%
Hát ezzel a hozzáállással komoly párkapcsolatod se lesz. Úgyhogy tök mindegy, hogy dagadt vagy vagy csontkollekció. Baj van a toronyban, még hozzá nem is kicsit.
2022. okt. 18. 17:23
 36/49 anonim ***** válasza:
85%

Hat drága szívem, neked ne is legyen gyereked. Dobálozol itt ilyen szavakkal hogy emancipáció amikor úgy tűnik nem is teljesen érted hogy mit jelent. Azért mert közösen veszitek meg a kaját az nem azt jelenti hogy te tartod el a párodat azért... És én inkább összejönnék egy 100 tonnás emberrel mint egy ilyen fajtával mint te. Ha továbbra is tartod ezt a szendvics emelést meg heti összesen négy étkezést akkor körülbelül ilyen három négy évet jósolok neked amíg teljesen ki nem éhezik a tested. Én ezt nem is értem annyi féle tápanyagot kell bevinni a szervezetedbe szerinted elég az a szénhidrát meg zsír ami a szendvicsben van?? Nem jártál biosz órára?

Szerintem, válasz a kérdésedre ez nem egy olyan dolog amit meg kell értetned a pároddal hanem inkább mondd meg neki szépen hogy szakítsatok mert szerintem ő is jobban jár, te meg törődj csak magaddal mint ahogy eddig is tetted.

Nem is értem hogy egy párkapcsolatban hogy lehet így élni. Ha én kevesebbet ennék mint a párom azért néha még akkor is sütnék vagy főznék neki valamit mert érdekel hogy eszik e rendesen 😅 ez nonszensz

2022. okt. 18. 17:27
 37/49 anonim ***** válasza:
78%
Beteg vagy
2022. okt. 18. 17:28
 38/49 anonim ***** válasza:
76%

"kaján lehet a legtöbbet sporolni mert az a leg drágább ès nem akarok költeni másnak a kajájára is amikor saját magammal szemben sokszor vagyok smucig kajában mert iszonyatosan evès zavarban szenvedek..."

"Felőlem lehetne a világ legjobb kajája tudom hogy rossz géneket örököltem ha nem tartok koplaló napokat akkor bármikor lehetek 100tonna"

Van mire fogni azt, hogy miért nem eszel. Azzal takarózol, hogy a génjeid miatt meg evészavarod van pedig csak "smucig" vagy (a te szavaiddal élve).

2 naponta evés nem egészséges. Úgy gondolkodsz az evésről, mintha csak egy opció lenne, amit kedved szerint választhatsz. Mintha nem az életed, egészséged múlna rajta. Az evés nem választás kérdése, hanem létfontosságú.

"ritkán eszek főt ételt sokszor el vagyok szendvicsen és kész"

NEM A FŐTT KAJÁVAL VAN A BAJ. Attól, hogy megeszel egy tányér főzeléket vagy levest nem fogsz elhízni!

"Ha pedig a párom főzne magának bármit nem kérnék belőle mert minek? Felőlem lehetne a világ legjobb kajája tudom hogy rossz géneket örököltem ha nem tartok koplaló napokat akkor bármikor lehetek 100tonna utána a kutyának se kellenék a mai felszínes világban mert ha gazdag ember dísznó az aranyos, de ha egy szegény paraszt az aki kövér az meg undorító és ez megy."

Egyébként a génekről csak ennyit: "A génhibák befolyásolhatják az egészségünket, de sok esetben nem jelentik azt tényszerűen, hogy a betegség kialakul, hanem csupán fokozott betegségkockázatot idéznek elő. Az, hogy a betegség kialakul vagy sem olyan külső tényezőktől is függ, mint a környezet és az életvitel."

Az, hogy nem eszel sokkal károsabb, mintha eszel és felszalad pár kiló. Ha tudatosan eszel nem kell ettől se félni. Mitől szaladna fel annyi kiló, hogy 100 tonna legyél?

Kétlem, hogyha a párod főzne és megennél belőle egy tányérral, akkor úgy elhíznál, hogy az ajtón nem férnél be....

Nem az a megoldás, hogy NEM ESZEL, hanem TUDATOSAN kell enni!

Meg ENNI kell, nem zabálni össze vissza és nem fogsz "100 tonnára" hízni.

2022. okt. 18. 18:26
 39/49 anonim ***** válasza:
3%
Kérdező, én megértelek. Nagy súlyt adtam le, és mikor nézem, miket vesznek a szép, feszes lányok (amilyen lenni akarok), ha én annak a felét megenném, visszahíznék.
2022. okt. 18. 18:32
 40/49 anonim ***** válasza:
83%

mert iszonyatosan evès zavarban szenvedek hol eszek hol nem ès nem is akarok enni - hagyd ott. Komolyan mondom, hogy szakíts vele, és ne terheld rá a TE mentális problémáidat.

Párkapcsolat HELYETT az étkezési zavarodból próbálj meg kigyógyulni, mielőtt te is a kórházban kötsz ki, aztán majd egészségesen lehet a többit.

2022. okt. 18. 19:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!