Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy kellene bánjon egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kellene bánjon egy férfi a párjával ha terhes?

Figyelt kérdés
Például segítség,támogatás 100%ba stb. Orvoshoz elvinni ha szükséges. Ismerek olyan férfit aki nem is engedi,hogy a nője dolgozzon ha terhes. Véleményeket köszönöm;))

2022. szept. 4. 20:28
 1/10 anonim ***** válasza:
78%

Jól bánjon vele, de azért ne szóljon bele a szabadságába.

Ha szellemi munkát végez, és akar dolgozni, akkor had menjen, ha az örömet okoz neki.

2022. szept. 4. 20:37
 2/10 anonim ***** válasza:
97%

Nincsen kötelezettsége, nincs olyan, hogy kell/kellene.

A kapcsolatokban nincsenek elvárások. Így az egészséges. Aztán persze, ha nem illenek össze a felek, akkor lehet gond. Nyilván egészséges kapcsolathoz hozzátartozik az is, hogy a leendő apa minden segítséget megad az állapotos anyának. Viszont ezt nem az anya elvárásából teszi meg, tehát nem azért, mert kell/kellene, hanem mert az szükséglete is, és örömmel teszi. Egy egészséges kapcsolatban...

2022. szept. 4. 20:42
 3/10 anonim ***** válasza:
89%

Erre nincs szabály!

Ha eddig is szart rád, a terhességtől nem lesz gondoskodó. Olyan férfinak nem érdemes szülni, aki nem partner. Hozzáteszem nőként, hogy a terhesség nem betegség, ha nincs orvosi probléma, akkor nem várható el, és nem is szükséges úgy kezelni, mintha baja lenne a kismamának.

Mindenkinek fel kell mérnie a saját határait, és adott esetben a másikét is, a terhesség hormoningadozással is jár, amit a másik nem fog tudni feltétlenül megérteni, úgyhogy érdemes az épp észt is elővenni.

2022. szept. 4. 20:47
 4/10 anonim ***** válasza:
89%

Gondolom jöttél nyígni kicsit hogy a "párod" mekkora szemét.

Jelzem halkan, hogy TE választottad , TE akartál ettől a balfa..féktől gyereket.

Szóval most jöttél kicsit nyígni, kicsit sajnáltatod magad és te leszel a legújabb magyar anya akinek borzasztó sorsa van és támogatni kell. Igazam van? Költői kérdés....

2022. szept. 4. 20:48
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Jó esetben úgy,ahogy eddig. Normálisan.
2022. szept. 4. 21:03
 6/10 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem normális esetben akkor vállalnak gyereket az emberek, amikor már ismerik egymást annyira, hogy ilyen kérdést ne idegeneknek kelljen feltenni. Van, aki jobban viseli a terhességet, mások nem. Valaki igényli, hogy mindig ott legyen vele a másik, mások nem. Én például a falra másznék, ha mindig a nyomomban lenne, és nem engedné, hogy azt csináljam, amit akarok, de ezt ő is tudja, nem is próbálkozik, max az aggodalmát fejezi ki óvatosan.
2022. szept. 4. 21:08
 7/10 anonim ***** válasza:
83%

Témogatod lelkileg, elkíséred orvoshoz, részt veszel a dolgokban, elvégre a te gyereked is lesz a baba.

Ha olyan a munkaköre és nem veszélyeztetett terhes, miért ne dolgozhatna? A terhesség nem betegség.

2022. szept. 4. 21:15
 8/10 anonim ***** válasza:
54%

Engem pl nem kell orvoshoz vinni, terhes vagyok, nem beteg, plusz nagylány vagyok, egyedül is eltalálok az orvosi rendelőbe. Engem idegesít is, ha valaki tehetetlenül ott toporog mellettem. Inkább vigyázzon a nagyobbik gyerekre, hogy nyugodtan mehessek az időpontjaimra.

Amúgy atvesz egy-két hazimunkát, főleg a vegyszereseket. Este van, hogy hulla vagyok, akkor ő van a gyerekkel, hogy lerogyhassak. Ha kívánok valami kaját, hoz. És annyit beszélhetek babatémakról, amennyit akarok 😆

De pl ha dolgoznék (gyeden vagyok a naggyal, úgyhogy passzív állományban vagyok), es azt mondaná, hogy nem enged dolgozni, kiröhögném. Ezt rohadtul nem ő dönti el, hanem én és a főnököm.

2022. szept. 4. 22:26
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Jó de épp hány hónapos terhes?

Veszélyeztetett terhesség?

Mert szerintem az is gáz, ha 9 hónapig valaki úgy pátyolgatva van mint a hímes tojás, nem csinálhat semmit.

De az sincs rendjén, hogy egész idő alatt gürizik mintha mi se történt volna.

Szerintem kommunikálni kéne, elvégre felnőtt nő, nem?

Ha tudja már megmondani mire van igénye és mire nem.

Talán ne az internet döntse már el helyette.

2022. szept. 6. 16:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Az olyan férfi akinek nem jön ösztönösen hogy hogyan bánjon a terhes nőjével, ne vállaljon gyereket! Gyerekhez magabiztosság, talpraesettség, felelőségteljesség kell, nem tutyu mutyisság aki a neten kér segítséget ilyen alapvető dologhoz
2022. szept. 11. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!