Lett úgy valaki terhes, hogy ovulációkor egyūtt volt a párjával, de előtte még megszoptatta a babáját?
Arra lennék kíváncsi, hogy ez mennyire gátolja a teherbeesést? Sajnos legtöbbszõr csak este tudunk egyūtt lenni, amikor megszoptattam, és elaludt már a kicsi. Szeretnénk gyereket, próbálkozunk is, csak most átfutott az agyamon, hogy így teherbe tudok egyáltalán esni? Sikerült ilyen kõrülmények között valakinek? Vagy ez nagyban megnehezíti a dolgot?
Válaszaitokat előre is köszi! :)
1-es! Hőgõrbe és nyák szerint megvolt az ovum, voltunk is akkor együtt.
2-es! Igen, azt tudom, hogy 6 hónapig véd a szoptatás, vannak ilyen kritériumok. Ő már rég elmúlt 6 hónapos, eszik is rendes ételt naponta 5-ször, de néhányszor még szopizik. Csak ugye az a kérdés, hogy nincs e valami fogamzásgátló hatása, ha aktus előtt szoptatok kõzvetlenül. (Bocs, ha butaságot kérdezek, de erről nem olvastam még semmit!)
Van akinek nagyon
Van akinek semennyire
Nekem ciklus nélkül az első védekezésmentes hónapban napi 628 szoptatás mellett fogant a fiam..
A terhességet végigszoptattam
Köszönöm
6-8 szoptatást akartam írni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!