Szerintetek terhes vagyok? Vagy valami más lehet a probléma? Van olyan terhesség amit a teszt nem mutat ki?
Párommal április 11-én voltam együtt megszakításos módszerrel (ha baba lenne az sem lenne baj) azért álltam így hozzá, de mivel 30-35 napos a ciklusom így nem hinném hogy akkor lett volna ovum bár ki tudja..
Április 18-án meg kellett volna jönnie, de nem jött meg sőt a mai napig késik. Május 3-án kb az aktus után 21 nappal csináltam egy terhesdégi tesztet reggeli vizelettel negatív lett. Nem értem mi van. Hétfőre van időpontom a dokinál csak egy kis megnyugtatást szeretnék kapni.
A válaszaitokat előre is köszönöm.
Ui: januárban esemény utánit vettem be az be tudja így zavarni a dolgokat?
Az egyéb kérdésekre ez a válasz, illetve az utolsó kérdésedre.
Mivel már a helyére került, nézzük a többit:
- van olyan terhesség, amit a teszt nem mutat ki: pl. az egy hetes.
- 21 nap után ha negatív a teszt, akkor negatív: kész, passz.
- más bajod lehet, ez majd az orvosnál kiderül.
Miért vettél be eseményutánit januárban, ha nem baj a baba? Meg miért nem normálisan védekeztek?
Egyébként elég minimális a valószínűsége, hogy nem mutatja ki a teszt a terhességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!