Van itt olyan nő, aki terhes/ van már gyereke , de nem házasodtak össze a párjával? Miért?
Nekem szeptemberben kérte meg a férjem a kezem és rá egy hónapra fogant meg a kisfiunk.
Én megmondtam neki, hogy eszem ágában sincs nagy pocakkal esküdni, mert (előre bocs mindenkitől), az szerintem gáz.
Úgyhogy nem házasodtunk össze, megszületett a fiam és amikor másfél éves volt akkor esküdtünk meg, akkor már járt és ő is tudta élvezni a lagzit, extra cuki volt, ahogy ott totyorászott körülöttünk a lagziban :)
Ha most nem akar összeházasodni, miből gondolod, hogy a gyerek születése után akarni fog?
Amúgy bocs, nem vagyok érintett, engem még bőven a gyerek érkezése előtt elvett a párom, de ha így kijelenti, hogy nem akar összeházasodni, akkor megvan a magyarázatod is: nem akar és kész. Ezt a témát a kapcsolat elején érdemes tisztázni, most már mondhatni mindegy. Vigasztaljon a tudat, hogy a gyerek jobban összeköt, mint a házasság.
Nálunk pont ez volt a kikötése a férjemnek hogy nem akar úgy házasodni, hogy bárki azt higgye a gyerek miatt van..
Mégis kapkodva házasodtunk, mert nagyon akartuk az esküvőt.
5 évvel utána fogant a lányunk.
Nekem halogatás szaga van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!