Mit tegyek vagy hogy mondjam meg a páromnak, hogy terhes vagyok? Azt sem tudom mit tegyek, össze vagyok zavarodva, még azt sem tudom, hogy elvetessem-e vagy nem.
Ma csináltam két tesztet, mivel késett. Mind a kettő pozitív. Nőgyógyásznál még nem voltam, holnap kérek majd időpontot.
Nem tudom, hogy mit tegyek. Terveztünk babát, de nem most, hanem 10-12 év múlva. Fiatalok vagyunk mindketten, és fiatal még a kapcsolatunk is, 1 és fél éve vagyunk együtt. Mit tegyek? Hogyan tálaljam neki?
Nem kellenek a szent beszédek, hogy a gyerek ajándék, meg ne vetessem el, mert gyilkosság, stb. Még nem tudom mi lesz, majd megbeszélem a párommal. És nem kell kioktatni, mert védekeztünk, és nem megszakításos módszerrel. És az Istenes idézetek se kellenek privátba. És nem kell belinkelni ilyen témájú kérdéseket, nem vagyok troll. A helyzet komoly.
,,Nem kellenek a szent beszédek, hogy a gyerek ajándék, meg ne vetessem el, mert gyilkosság, stb. Még nem tudom mi lesz, majd megbeszélem a párommal. És nem kell kioktatni, mert védekeztünk, és nem megszakításos módszerrel. És az Istenes idézetek se kellenek privátba. És nem kell belinkelni ilyen témájú kérdéseket, nem vagyok troll. A helyzet komoly."
Ha nem vagy troll ,akkor honnan tudod, hogy mik jönnek?:) Meg, hogy privátba is menni fognak?:D
Megmondod, hogy Pisti terhes vagyok.Aztán eldöntitek mihez vagytok fiatalok, mihez nem.
Ha nem vagy troll ,akkor honnan tudod, hogy mik jönnek?:) Meg, hogy privátba is menni fognak?:D
Onnan, hogy pár hónapja kiraktam egy kérdést a testvéremmel kapcsolatban, erre jöttek privátba és másolgattak ki nekem a bibliából. Talán onnan.
Kertelés nélkül mondd meg, h0gy terhes vagy.
Együtt eldöntitek, hogy mi legyen.
Először mindenképpen döntsd el, hogy mit tennél, ha
a) a párod nem akarná, hogy megtartsátok;
b) ha párod azt mondaná, mindenképpen tartsátok meg;
c) ha párod azt mondaná, úgy dönts, ahogy a szíved diktálja, ő mindenképpen el fogja fogadni a döntésedet.
Aztán fentiek függvényében röviden, tényszerűen vezesd elő, hogy ez most így alakult, el kell döntenetek, hogyan tovább.
Semmiképp se menj bele egy olyan vádaskodásba, hogy most melyikőtök a hibás. Ha pár nap gondolkodási időt kér, adj neki. Azért ez eléggé mellbevágó tény lesz neki.
Ez nem kérdés, hanem ventilálás.
Ebben csak ti, (de leginkább te) tudtok dönteni, és ha nem vártátok, nagyon mívesen nem kell felkészülni a bejelentésre.
"Lali gond van, pozitívat teszteltem, most mi legyen?"
Senki nem tudja megmondani, mit fog reagálni. Nem tudod jól tálalni.
Csak mondd el. Vagy tedd le a tesztet elé.
Sokkolni fogja. Ahogy téged is.
Ne viccesen mondd meg. Az gáz.
Felnőttként tényt közölsz.
Én a helyedben bevonnám a részletekbe, vagyis menjen veled orvoshoz, izgulja végig ő is, ne csak te.
Lesz pár hét, míg el tudjátok dönteni, mi legyen. Mondjuk azt nem írtad, mennyit késett. Csak élő, vagyis már szivhanggal rendelkező embriót vesznek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!