Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14 éves vagyok, terhes és a...

14 éves vagyok, terhes és a szüleim nem engedik, hogy elvetessem, pedig beszeretném fejezni a középiskolát, mit tegyek?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 14. 19:59
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
26%
könyörögj, ahogy csak tudsz !
2013. ápr. 14. 20:00
 2/46 anonim ***** válasza:
21%
könyörögj amíg lehet, hány hetes vagy?nőgyógyász látott?VAGY CSAK GONDOLOD,,hogy az vagy
2013. ápr. 14. 20:05
 3/46 A kérdező kommentje:
Könyörögtem, sokat! Teszt alapján tudom . Dokihoz jövőhéten visznek.
2013. ápr. 14. 20:07
 4/46 anonim ***** válasza:
51%
Menj el a gyámhivatalba, kérj segítséget, hátha tudnak segíteni.
2013. ápr. 14. 20:10
 5/46 anonim ***** válasza:
73%
a gyámhivatalt keresd fel és kérj segítséget.
2013. ápr. 14. 20:16
 6/46 anonim ***** válasza:
90%

Önmagában az, hogy terhes vagy, nem jelenti azt, hogy nem tudod befejezni az iskolát. A kicsi mellett lehet magántanulónak lenni, majd amikor elég idős, hogy bölcsibe menjen, te vissza tudsz menni nappali tagozatra (egy ismerősöm így csinálta, aki 16 évesen lett várandós). Nehezebb, mint gyerek nélkül, de egyáltalán nem lehetetlen...

Ha viszont nem csak ezért akarod elvetetni, akkor a gyámhivatalhoz kell fordulni, akik körülményes procedúrával, de aláírhatják az engedélyt.

2013. ápr. 14. 20:17
 7/46 anonim ***** válasza:
66%

Gyerek mellett is be lehet fejezni a sulit,ezért én nem vetetném el!!Nem te lennél az első ilyen ember és nem is az utolsó,és emiatt a rekordok könyvébe sem kerülnél be!

De azért nem vagy semmi,hogy 14 évesen már szexelsz,elég korán kezdted,hiszen még te magad is gyerek vagy!De ha már így alakult,akkor most már nőj fel és vállald a saját gyerekedet,hiszen az a te véred.

2013. ápr. 14. 20:23
 8/46 anonim ***** válasza:
19%
az igaz, hogy gyerek mellett el lehet végezni a sulit, de mi van, ha anyagi okok nem engedik
2013. ápr. 14. 20:24
 9/46 A kérdező kommentje:
utolsó válaszadó sokat segített köszönöm.
2013. ápr. 14. 20:25
 10/46 anonim ***** válasza:
78%
Bemész a Gyámhivatalhoz és elmondod a problémádat, ők majd behívnak téged és a szüleidet, elbeszélgettek. Ha te nem akarod megtartani, nem kötelezhetnek rá, a gyámhivatal fog engedélyt adni, ami szükséges az abortuszhoz.
2013. ápr. 14. 20:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!