14 éves vagyok, terhes és a szüleim nem engedik, hogy elvetessem, pedig beszeretném fejezni a középiskolát, mit tegyek?
Gondolom,hogy az anyagi segítsége meg lenne,más különben a szülei is az abortusz mellett döntöttek volna..de gondolom,hogy megadnak neki minden segítséget,szóval ez nem lehet akadály.Az tuti,hogy a kedves kérdezőnek igen csak megfog változni az élete,mert szülés után vissza megy tanulni,befejezi a sulit és ahhoz,hogy fel tudja nevelni a gyermekét el kell suli után rögtön menni dolgoznia,de hát valamit valamiért!!És ez az élet rendje..amikor valakiből szülő válik,akkor már nem a buli az első,hanem a munka és a pénz hogy meg tudjon adni mindent ami kell egy gyereknek!!
7-es voltam.
Először is gratulálok, hogy ahhoz felnőtt van hogy szexelj, de ahhoz nem hogy a következményét vállald!
Velünk 8.ba megnézették a Néma sikoly című filmet. Azok után valahogy volt annyi eszem, hogy védekezzek (igaz 16 voltam az elsőnél, de még akkor is gyerek).
Sulit gyerek mellett is meg lehet csinálni!
Milyen indokkal nem engedik a szüleid az abortuszt?
Szüld meg és add örökbe.
Így lehet, hogy nem is maradsz ki az iskolából (vagy maximum halasztasz egy évet, vagy arra az időszakra magántanuló leszel).
Bocs, de ha a dugáshoz elég érett vagy, akkor nőj fel a feladatokhoz is.
Kedves 14-es nem értek veled egyet,hogy a kérdező még gyerek..igen az,elméletileg,de ha arra elég nagy lány volt,hogy szexeljen,akkor legyen egy gyerekhez is elég nagy lány!!!!Innentől kezdve nem tudom rá azt mondani,hogy jaj szegény kislány!!Nagyon is nagylány már,sőt,pár hónap múlva nemsokára anya lesz!!Ez a felnőttek világa,és a kedves kérdező a babák helyett férfiakkal játszott,akkor ideje elfelejteni a gyerekkort és felnőtt módjára viselkedni!!Ő játszott a felnőttek világával,meg is égette magát,hát most már lehet vállalni a következményeket!!Ez a baj a mai fiatalokkal,hogy nincs bennük felelősség érzet és bátran merészkednek veszélyes vizekre!!Hát itt is van az eredménye..nem kell védeni a kedves kérdezőt,hogy jaj ő még gyerek és hogy ne akarjunk egy gyereket rábeszélni egy babára..senki nem erőszakolta rá a szexet meg a teherbe esést!!Itt az ideje,hogy felelősséget tudjon vállalni a tettei következményeiért!!!
7-es voltam.
belegondoltatok már, milyen élete lesz annak a babának, akit az anyja el akart vetetni de nem engedték neki? Fogja majd szeretni azt a kis embert aki szerinte tönkretette az életét? Ha el is látja, fogja SZERETNI? Tud érdemben a fizikai segítségen túl példát mutatni a gyerekének? Nevelhet-e eredményesen egy gyerek egy gyereket? Lehet h szexuálisan érett de agyilag nem hinném, különben felelősségteljesen védekezett volna.
Vagy a nagymama akar magának gyereket?
Egyetlen humánus megoldásnak csakis az örökbe adást látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!