Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14 éves vagyok, terhes és a...

14 éves vagyok, terhes és a szüleim nem engedik, hogy elvetessem, pedig beszeretném fejezni a középiskolát, mit tegyek?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 14. 19:59
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
59%

Először is, kedves kérdező, amint az előttem lévők mondták már, a gyámhivatalban meg tudod oldani ezt a kérdést, a nélkül , hogy a szüleid beleegyeznének.

Másodszor, még egyetem mellett is nehéz a gyerekkel foglalkozni, nem hogy középsuli mellett.

Azoknak a válaszolóknak írom, akik nagy abortusz ellenesek: a kérdező 14 éves. Nem az volt a kérdése, hogy megtartsa e, hanem hogy merre indítson neki így a helyzetnek. Nem kell ezért őt támadni, nem tudhatjuk, hogy mi zajlik le körülötte, és milyen érzései vannak. Biztos nem könnyű neki. Külső megfigyelőként könnyű ám okosnak lenni! És még mielőtt mindenki lehurrogna, 22 éves vagyok, túl vagyok egy vetélésen, most várom a babánkat, 10 hetes terhes vagyok, a párom teljes mértékben mellettem áll, de még így sem könnyű az anyaság, nem hogy 14 évesen, a párja segítsége nélkül, és úgy,hogy a fél világ neki támad, hogy még fiatal, és ha volt esze a dugáshoz stb...

Visszatérve, kedves kérdező: akárhogyan is lesz, kívánok neked sok- sok erőt, kitartást, és türelmet. A szüleidnek sem könnyű, de legfőképpen neked nem! Életed egyik legfontosabb kérdése előtt állsz, mindenképpen gondold át, hogy hogyan tovább. Egy baba a legszebb dolog az életedben, de megváltoztat mindent. készen állsz e erre??

Sok sikert és neked!

2013. ápr. 15. 14:33
 22/46 anonim ***** válasza:
22%
tudod, ki az apa?neki sem kell a gyerek?
2013. ápr. 15. 15:23
 23/46 A kérdező kommentje:
Tudom ki az apuja! Nem nagyon szeretné , hogy megtartsam mert ezzel az ő életét is valamilyen szinten elrontom. DE sajnos a szüleim azt szeretnék, apumat sikerült rá venni de anyum nagyon ragaszkodik, hozzá. És nem az anyagi dolgok miatt kell neki, hanem azt mondta , hogy így a későbbiekben nem lehet majd gyerekem. De szerintem nem hinném , hogy így lenne, mert egyik barátnőmmel is előfordult mégis újra terhes lett...
2013. ápr. 15. 18:25
 24/46 anonim ***** válasza:
67%
ma már nagyon nagyon ritka, hogy abortusz után valaki meddő legyen, már nagyon modern a technika.
2013. ápr. 15. 18:52
 25/46 anonim ***** válasza:
70%
hallod neked is k_rva jó társaságod van...
2013. ápr. 15. 20:30
 26/46 anonim ***** válasza:
57%

A sok abortusz ellenesnek:14 évesen még nem érett az egészhez,neki bulizni,tanulni,élnie kellene még,mielőtt családot alapítana,még le se érettségizett,ne csak a gyerekre gondoljatok,mi lesz a 14 éves anyjával,ő menjen tönkre?

Semmiképp se tartsd meg szerintem,ha még szabad fiatal akarsz lenni,viszont nem tudom,védekeztetek-e,de ha nem,az nagyon fontos lenne,hogy ne kerülj ilyen helyzetbe,bárt 14 évesen még nem kellene szexelni,de te tudod.Sok sikert és kitartást a célodhoz,anyukádat próbáld azzal győzni,hogy neked mi a jó,nem a megnemszületett gyereknek.

2013. ápr. 17. 15:55
 27/46 anonim ***** válasza:
47%

Szép brigád vagytok, mondhatom.

Az egyetlen értelmes megoldás, ha megszülöd és örökbe adod! Sok gyermektelen felnőtt pár vár örökbefogadható babára!

2013. ápr. 17. 16:42
 28/46 anonim ***** válasza:
53%

Menj először a gyámhivatalba és érdeklődj.

Utána keress egy ügyeletes pletykafazekat, és hozd hírbe a szüleidet, panaszkodj. Hadd szégyeljék el magukat az ostobaságukért.

Nem normális szüleid vannak.

2013. ápr. 17. 22:49
 29/46 anonim ***** válasza:
55%

Ha örökbe adod, állandóan azon fog járni az eszed, hogy biztos éhezik, fázik, hogy lehet.

Nem úgy bánnak vele, mintha édes lenne. Tapasztalat.

És 16 évesen bemegy a gyámhivatalba, kiadják kötelezően az anya és apa adatait, aztán megköszöni szépen, hogy idegenek nevelték fel, és elhord mindennek.

2013. ápr. 17. 22:51
 30/46 anonim ***** válasza:
44%
utolsó: vagy megköszöni hogy nem ölte meg...
2013. ápr. 18. 11:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!