Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14 éves vagyok, terhes és a...

14 éves vagyok, terhes és a szüleim nem engedik, hogy elvetessem, pedig beszeretném fejezni a középiskolát, mit tegyek?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 14. 19:59
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
46%
Mi ez a asok abortuszellenes ember? A normális válaszokra vannak ilyen 36%-ban jó, meg ilyesmi! Én már írtam, azért nem írok megint tanácsot. Döntse el ő, hogy mit akar, és az értelmes válaszokat ne dislikoljátok!
2013. ápr. 18. 17:13
 32/46 anonim ***** válasza:
28%

-.- gondolkoztál volna mie elöt meg D***ttad volna magad hát

ezvan hü**e voltál tönkreteted az életed gratulálok amugy ha elveteted lehetn sohatöbet nemlehet gyereked :S UGYES VAGY BÜSZKELEHETSZ MAGADRA ÉSA SZÜLEID IS RÁD

2013. ápr. 20. 19:42
 33/46 anonim ***** válasza:
51%
Előzőnek:Még gyerek,ő is hibázhat és még nem tette vele az életét tönkre,csak ha megtartja. -.-
2013. ápr. 20. 20:04
 34/46 anonim ***** válasza:
16%

aszt mond dom pont hogy inkáb tartsa meg mert veszélyes a z abortusz plusz gyilkoság

megölni 1 ártatlan embert csunya dolog

sajnnálom ha késön küldöm de elfelejtetem megmutatni

de aján lanék pár filmet a kérdezőnek :

http://www.youtube.com/watch?v=WbtI1LsbiIQ

http://www.youtube.com/watch?v=F2K6wnU4Hco

http://www.youtube.com/watch?v=lGGY18qwaaA

na ezek lenének nézd megöket amég nem késő ha késő akor meg föleg !!!

2013. ápr. 26. 21:20
 35/46 anonim ***** válasza:
48%
Ne írj már neki hülyeségeket meg propaganda filmeket. Egy pár hetes embrio még nem ember, nincsenek érzései. Ne állítsd be gyilkosságként.
2013. ápr. 26. 21:46
 36/46 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy már rég feltetted ezt a kérdést, sikerült elvetetni? ( Csak úgy megjegyzem, ne rakosgassatok semmi videót ide, megnéztem 2-t, és egyáltalán nem érzékenyültem el, teljesen passzív módon hatott rám, és remélem másra is úgy fog, mert ha ő el akarja vetetni azt a gyereket, akkor el is fogja vetetni, és egy kicsi babának, vagyis az nem is baba, az csak egy embrió, semmi érzése nincsen! Jobb lenne neki anya nélkül, vagy hogy tudja, hogy el akarták dobni, mert nem kellett? )
2013. ápr. 28. 16:56
 37/46 anonim ***** válasza:
38%

Off: Nincsenek érzései az embriónak? Honnan vettétek ezt az oltári nagy butaságot?

On: mire jutottál kérdező?

2013. ápr. 28. 16:59
 38/46 anonim ***** válasza:
54%
abban a korban amikor az bortuszt csinálják még nincsenek.
2013. ápr. 28. 18:00
 39/46 anonim válasza:
29%
ha meg csináltad neveld is fel b+ ne vetesd el!!!!!!!!! sztem neked se esett volna jól ha anyádék el vetettnek -.-"
2013. máj. 8. 02:27
 40/46 anonim ***** válasza:
22%

1 nem propaganda filmek

2 de igen gyilkoság és vanak érzései

netekincsráugy mint 1 sejtr az már 1 elödö emberiszerv

2013. máj. 8. 10:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!