Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek jogos ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogos ez?

Figyelt kérdés

Most kezdtem dolgozni, sajnos nem vagyok hozzászokva és nagyon kimerít, közepesen nehéz fizikai munkát végzek. Szombatonként bejárok és hétköznap is vannak túlórák. Betegség miatt fáradékonyabb is vagyok a kelleténél, már nem tudok mit kitalálni, tömöm magamba a koffeint hogy bírjam nap végéig.

Párom hozzám vágta hogy mikor egyedül élt, nem volt ilyen kupi otthon mint most. Szembesítettem vele, hogy ha már otthon unatkozik, takaríthatna ő is, ne várja hogy majd csak én tudom megcsinálni. Mosni, teregetni én szoktam. Porból nem termelődik több mióta ott vagyok, a szétdobált göncök mind az övéi, és a kupit erre értette.

Én meg szoktam várni amíg összegyűlik a mosogatnivaló és aztán elmosogatom, kirakom szátadni. Mivel ma dolgozom, ezért az orrom alá dörgölte hogy mi ez a sok mosatlan. Amit ugye ma délután akartam elmosogatni, de őneki is éppannyi ideje van bedobni az edényeket a gépbe, nem nehéz.

Most nem túlzok, de provokál, hogy ezt is neki kell csinálnia. Mikor tudja hogy ezzel marhára felhúz. Azt mondtam neki, hogy közösen élünk abban a lakásban, akkor megfelezzük a takarítást is. Erre azt válaszolta, hogy ha megfelezzük a takarítást akkor a számlákat is (amit ő fizet, hitelre vette a lakást). Mikor az összeköltözéskor megbeszéltük hogy azt a kevéske pénzemet gyűjteni fogom sulira. Nem bír takarítani és neki áll feljebb. Hulla vagyok komolyan. Neki lenne ideje, nekem egész héten nem volt. Mondtam hogy ha te nem, akkor majd jövőhéten kitakarítok (az egész lakás lesz vagy 3 nap mire napi 2 órát tudok rá szánni, ma meg tudta volna csinálni az egészet de inkább aludt meg tévézett) Jogos az hogy ezt rámterheli szerintetek?

2022. okt. 8. 13:08
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
88%

Én egy 40 éves nő vagyok és az a véleményem hogy menj el egy Budai villába házvezetőnőnek.

Hidd el, hogy amit dolgozol azt meg is fogják fizetni, csak lesz szabadnapod.

Lesz énidőd.

Mivel én házas vagyok és a férjem házában élek ezért van már némi tapasztalatom. Minden az övé, de takarítsak mossak főzzek rá. Mikor olyan kedve van akkor a pofámba vágja hogy az ő háza.

Akármelyik oldalról szépítjük, ahogyan a facok panaszkodnak hogy a nők kihasználják őket anyagilag, ugyanúgy a nők is észhez térhetnének már hogy a férfiak 90%a csupán azt akarja hogy valaki tegyen meg olyan dolgokat helyettük, amihez lusták.

2022. okt. 8. 14:04
 32/44 anonim ***** válasza:
75%

28.nak

A te válaszaidat végig lepontozták!

2022. okt. 8. 14:06
 33/44 anonim ***** válasza:
95%

#29: Nem, nincs kevés. Sőt, a fiatalabb generációnál már lassan igényesebbek a srácok. Egyetemistaként, ha srácoknál lógtunk, mindig elég nagy rend volt. Csajoknál már elég ritkán láttunk ilyet.

#30: Tehát, választottál egy ilyen hapsit magad mellé, vele élsz, nem lépsz le... Aztán elszidod, hogy mennyire rossz? Bármikor elköltözhetsz ám tőle... :D

2022. okt. 8. 14:09
 34/44 anonim ***** válasza:
6%

#32: Így van. Ezen az oldalon kb. teljesen alap már, hogy az értelmesebb hozzászólásokat lepontozzák. Általában, ha 2 nem van a képben, akkor a nőről csak a jó válaszokra jár a zöld. Most is ez a helyzet.

Olyan is volt, hogy egymás után 1-2 nappal jött 2 teljesen hasonló kérdés, csak fordított nemekkel. Szinte szó szerint full ugyanazt a választ írtam, csak ugye a másik nemre. Hát, az egyiknél kb. 90%-on állt meg a válaszom, a másiknál 20% körül.

2022. okt. 8. 14:10
 35/44 anonim ***** válasza:
71%

"Az a baj hogy a rezsiéhez nem érzem hogy be kéne szállnom. Nem fogyasztok sem áramból, sem vízből többet mióta nála lakom."

Hogyha meg máshol laknál, akkor lenne 140e forintos lakásbérlési költséged + 30-90e rezsi/hó.

Ilyen erővel házimunkára is lehet azt mondani, hogy nem szükséges többet takarítani mióta ott laksz (magad is írtad, nem több a por), hiszen semmivel se nehezebb az életed, ha helyette is megteszed.

Amilyen hozzászólásokat kapsz, úgy alakítod a sztori folytatását, mintha az egész csak kitaláció lenne.

2022. okt. 8. 14:23
 36/44 anonim ***** válasza:
71%

#35: Jogos, amit írtál. Viszont, szerintem nem kitaláció. Amint látod, sokan simán egyetértenek vele azzal, hogy kevesebbet tegyen a kapcsolatba.

És a valóságban is ezt láttam. Valahogy nagyon durván túltolja 1-2 nő az áldozatszerepet. (Ezzel a hisztijükön kívül még az a gond, hogy a valóban áldozat nők problémáit sem fogják annyira komolyan venni.)

2022. okt. 8. 14:38
 37/44 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem meg koltozz vissza a szuloi hazba. Ietad hogy sulihoz kell penz, tehat fiatal vagy meg. Ha melo utan hulla vagy, akkor muszaj konyebbe tenned az eleted. Otthon anyukad be tud segiteni, gyujthetsz a sulira is es nem kell veszekedned senkivel. A mostani pasid meg hagyjad.
2022. okt. 8. 18:46
 38/44 A kérdező kommentje:
Nem költözhetek vissza, nem éreztem ott jól magam... És nem is szeretném elhagyni párom.
2022. okt. 8. 22:05
 39/44 anonim ***** válasza:
95%
Továbbra is rejtély, hogy miért nem ülsz le akkor megbeszélni, hogy felezzetek mindent...
2022. okt. 9. 00:28
 40/44 A kérdező kommentje:
Mert nem szeretnék felezni rezsit, ez volt a lényeg. De már mindegy, ügy lezárva.
2022. okt. 9. 05:12
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!