Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen sürün szexszelnek a boldog párok egymással?
Azoktól a pároktól szeretnék választ kapni, akik legalább 10 éve boldogságban együtt vannak, és a gyerekek már elhagyták a családi fészket, hogy ök a múlt évben milyen sürün szexszeltek egymással? Illetve volt -e közben félrelépés és elmondták -e a párjuknak?
És végül együtt maradtak-e?
Szexszeltek?
És te ezt most így xomolyan is gondoltad?
Az ixsz az új xá?
De még a szekszelés is irtó gáz baxxer!
1./ Bocsánat. Igazad van.
Nem figyeltem oda.
1. kedves válaszadót ( aki a feltett kérdésre egyébként egyáltalán nem válaszolt, csak a helyesírást méltatta a saját szintjén) szeretném megörvendeztetni azzal a jó hírrel, hogy elnézést kérek, hibámból tanultam, és ezután már tudatosabban fogok fogalmazni. ;)
Emellett további kutatásokat végeztem a témával kapcsolatban, és arra az eredményre jutottam, hogy a magyar nyelvben a “szexszel” szó létezik, csak nem mint ige, hanem mint képzett főnév. Itt hibáztam.
Ezután jobban odafigyelek majd a nyelvhelyességre. :)
Kedves 6. válaszadó!
A 10 év természetesen úgy jött ki, hogy a jelenlegi párom az nem az elsö párkapcsolatom.
Most lehet nevetni, de szerintem ez sokaknál elöfordul.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!