Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párok, ki mennyit időt tölt el egymással hétköznap és hétvégén?
Mivel mi mindketten itthonról dolgozunk így kvázi egész nap látjuk egymást, de ez nem számít időtöltésnek, hogy ő a hálóban dolgozik zárt ajtónál, én meg a nappaliban. Közösen cigizünk szünetekben a teraszon, együtt ebédelünk napközben. Meló után mindenki 1-2 órát elvan a saját dolgaival, én játszok a gépen, ő zenét hallgat vagy sorozatozik. Utána szoktunk együtt vacsizni/főzni, este pedig filmet nézni. Szóval hétközben az aktívan együtt töltött idő kb 3-4 óra/nap.
Hétvégén tök változó, van mikor barátokkal vagyunk mindkét nap együtt, van mikor családnál vagyunk együtt, de ugyanezek előfordulnak külön is, szóval pl ő megy a fiúkkal ide-oda, én a lányokkal. Én hazaugrok anyához, ő hazaugrik a szüleihez. Van mikor itthon punnyadunk, én játszok a gépen fél napot, ő gitározik. Van mikor randis nap van, akkor mozizunk, kajálunk stb.
Szóval a hétvége teljesen változó, programoktól függ, de általában egyik nap barátokkal vagyunk, akkor nyilván nem egymás seggében lógunk, sőt. Másik nap meg közösen csinálunk vmit.
4 éves kapcs, 23L-24F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!