Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élők! Milyen gyakran szexeltek egymással?
Főleg az érdekel, hogyha pl. nem egy időben dolgoztok, esetleg gyerek is van, hogyan oldjátok meg, hetente hányszor sikerül?
Természetesen írhat olyan is, akinél nincs gyerek és otthon vannak, stb.
Kíváncsi vagyok.
(Troll válaszok meg szeretőre vonatkozó válaszok nem érdekelnek.)
Mi csak havi 2x kb, de abból a tekintetből szerencsés a helyzetünk, hogy ez mindkettőnknek jó.
Sokszor beszéltünk már róla, hogy ez 33-35 vajon baj e, de mindig arra jutottunk, ha nekünk ez igy jó, akkor miért lenne baj? :)
Én állandó délelőttös vagyok (7:30-16:00, pénteken meg 7:30-13:00), az élettársam meg 3 műszakozik (6-14, 14-22, 22-6, heti váltásban). Rohadtul szar, hogy kb. csak hétvégén van időnk együtt lenni, de neki még akkor is sokszor van túlóra. Heti 1-2-szer jó, ha van időnk/erőnk a szexre. De olyan is van, hogy hetekig semmi.
Ha gyerek is lenne, akkor tutira egy perc időnk nem lenne kettesben!
Másfél éves a kicsi, párom éjszakás vagy nappalos rendben dolgozik, én szinte alig alazok, sokszor felvan a gyerkőc
Csak akkor marad ki egy nap ha ha tovabb képzésen van és kétnaponta tud csak hazajonni. Ez évente egyszer 2 hét kb.
Se terhessegem alatt, se mióta megszuletett a gyerekünk nem marad ki nap. Szülés utan orál volt, napi többször, ki se birtam volna. Ahogy hazajottunk elkaptam.
Reggel mindig szexel indítjuk a napot, este mindig azzal zarjuk, de általában napközben ha van rá lehetőségünk sosem hagyjuk ki.
28n/44f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!