Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 40 éves a párom én pár évvel fiatalabb. Amikor megismertem tudtam hogy nagyon ragaszkodik a házhoz amiben felnőtt de azt gondoltam idővel majd elakar költözni, csak az anyagiak miatt nem tudott. De kiderült hogy nem akarja otthagyni a családját.Ezt elfogadtam mert szeretem. Azonban vannak nagyon furcsa dolgai amiken nem értek: anyukája finoman szólva is rendetlen, igénytelen a környezetére, a párom ennek ellentéte, zokniba nem léphetek a kinti kőre majd utána be a szobába. Kinti ruhában nem ölelhetem meg, meg minden koszt átadok neki. Bevásárlásnál nem fogja meg a kocsit csak ha húz valamit a kezére, tankolni csak kesztyűben szokott mert hány ember megfogdossa a pisztolyt. Nem fog kezet a haverjaival sem és senkihez nem ér hozzá. Nem csókol, puszit is alig ad mert milyen gusztustalan a száj (ami fura hogy az első együttlétig percekig csókolóztunk, azóta nincs csók soha), a térdére nem tehetem a kezem mert gusztustalan. Szexelni sincs annyit kedve és sokszor inkább szerel helyette. Sokszor indokolatlanul ideges és feszült, van hogy egy átlag vasárnap úgy kel fel hogy bevan borulva, ilyenkor senki nem szólhat hozzá mert egyből kiakad és van hogy odavágja hogy cuccoljak el és szakítsunk. A másik probléma, a tévé és a telefon függősége. Youtub videók nélkül nem telhet el nap. Autós, rc.-s videók tömkelege, számítógépes játékok.Nincs olyan nap hogy munka után ne szerelné a kocsiját vagy valamelyik rc autóját a garázsban. Én ilyenkor bent vagyok de kezdem piszok magányosnak érezni magam. Ha szóvá teszek bármit, előjön a szakítás kártyával. Húsvétkor azon megsértődött hogy nem adtam neki csokitojást a locsolásért. Odavágta hogy adjak neki helyette pénzt és ezért nem megyünk kirándulni majd utána hogy költözzek. Engem ezek nagyon rosszul érintenek mert szeretem. Volt hogy úgy éreztem azért akar szakítani mert nem tud mellettem elégszer youtubot nézni és akadályozom ebben mivel velem is kell foglalkoznia. Többször mondta hogy nincs ideje a párkapcsolatra. Olyankor szakít majd pár napig azt csinál amit akar-nem szól hozzám utána jön hogy jaj mégse. Ezek a dolgok csak összeköltözés után derültek ki mert semmit nem mesélt magáról sosem. Fura hogy utál otthon lakni mert állandóan panaszkodik anyukájára is de kiderült hogy amikor lett volna lehetősége elköltözni akkor sem költözött. Engem kikészít ez az egész mert eszemmel mennék de ragaszkodom is hozzá. Megy egyébként a haverjaihoz amikor szeretne nem volt gond sosem viszont közösen soha nem akar menni. Aki pár hívott mindkettőnket oda nem akar menni. Mit gondoltok?2022. okt. 3. 09:30
51/55 anonim válasza:
Az elején
Aztán azóta hány éve voltál a lábtörlője? Aktuális hangulata szerint
52/55 A kérdező kommentje:
Azt értem de miért csinálta velem? Nem éreztem soha hogy direkt gonoszságból szívózik, viszont egyenes választ sem kaptam rá soha.
2023. febr. 1. 09:51
53/55 anonim válasza:
Mert nem komplett
Egy éretlen beteg személyiség
Te meg q trauma kotessel hozzá kapcsolodtal és nem tudsz szabadulni Alug varod hogy keressen hátha 5 percig jó lesz hozzád, hogy aztán megint mint a macskát szrni ha épp olyan a hangulata és nyugodtan szeretne youtube-ozni
A hapsi nem normalis hidd el
54/55 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó biztos hogy van valami baja. Inkább arra gondolok hogy tényleg nem bírta elviselni hosszabb távon más ember közelségét. Nem tudom milyen baja lehet
2023. febr. 1. 20:38
55/55 anonim válasza:
Mar megmondtuk hogy nárcisztikus pszichopata. Ez a nagy baja neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!