Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 40 éves a párom én pár évvel fiatalabb. Amikor megismertem tudtam hogy nagyon ragaszkodik a házhoz amiben felnőtt de azt gondoltam idővel majd elakar költözni, csak az anyagiak miatt nem tudott. De kiderült hogy nem akarja otthagyni a családját.Ezt elfogadtam mert szeretem. Azonban vannak nagyon furcsa dolgai amiken nem értek: anyukája finoman szólva is rendetlen, igénytelen a környezetére, a párom ennek ellentéte, zokniba nem léphetek a kinti kőre majd utána be a szobába. Kinti ruhában nem ölelhetem meg, meg minden koszt átadok neki. Bevásárlásnál nem fogja meg a kocsit csak ha húz valamit a kezére, tankolni csak kesztyűben szokott mert hány ember megfogdossa a pisztolyt. Nem fog kezet a haverjaival sem és senkihez nem ér hozzá. Nem csókol, puszit is alig ad mert milyen gusztustalan a száj (ami fura hogy az első együttlétig percekig csókolóztunk, azóta nincs csók soha), a térdére nem tehetem a kezem mert gusztustalan. Szexelni sincs annyit kedve és sokszor inkább szerel helyette. Sokszor indokolatlanul ideges és feszült, van hogy egy átlag vasárnap úgy kel fel hogy bevan borulva, ilyenkor senki nem szólhat hozzá mert egyből kiakad és van hogy odavágja hogy cuccoljak el és szakítsunk. A másik probléma, a tévé és a telefon függősége. Youtub videók nélkül nem telhet el nap. Autós, rc.-s videók tömkelege, számítógépes játékok.Nincs olyan nap hogy munka után ne szerelné a kocsiját vagy valamelyik rc autóját a garázsban. Én ilyenkor bent vagyok de kezdem piszok magányosnak érezni magam. Ha szóvá teszek bármit, előjön a szakítás kártyával. Húsvétkor azon megsértődött hogy nem adtam neki csokitojást a locsolásért. Odavágta hogy adjak neki helyette pénzt és ezért nem megyünk kirándulni majd utána hogy költözzek. Engem ezek nagyon rosszul érintenek mert szeretem. Volt hogy úgy éreztem azért akar szakítani mert nem tud mellettem elégszer youtubot nézni és akadályozom ebben mivel velem is kell foglalkoznia. Többször mondta hogy nincs ideje a párkapcsolatra. Olyankor szakít majd pár napig azt csinál amit akar-nem szól hozzám utána jön hogy jaj mégse. Ezek a dolgok csak összeköltözés után derültek ki mert semmit nem mesélt magáról sosem. Fura hogy utál otthon lakni mert állandóan panaszkodik anyukájára is de kiderült hogy amikor lett volna lehetősége elköltözni akkor sem költözött. Engem kikészít ez az egész mert eszemmel mennék de ragaszkodom is hozzá. Megy egyébként a haverjaihoz amikor szeretne nem volt gond sosem viszont közösen soha nem akar menni. Aki pár hívott mindkettőnket oda nem akar menni. Mit gondoltok?
Próbálj meg ezen túllépni. Tartsd már magad többre! Tiltani és törölni kell mindenhol, hogy ne is tudjon veled kapcsolatba lépni. Ez soha nem lesz normális kapcsolat. Inkább legyél egyedül, mint egy ilyen emberrel. Egy vállrándítás is túl sok egy ilyen kapcsolatért.
2023. jan. 20. 06:14
42/55 anonim válasza:
Azért emelted ki mert megint kidobott?
Ez egy bántalmazó kapcsolat, a barátod egy személyiségzavaros pszichopata, de más problémái is vannak, fóbiák, stb. A bántalmazó kapcsolatnak az időszakos kedvesség is a dinamikájához tartozik, azért kedves veled néha, mert kell neki egy báb, muszáj, hogy kontroll alá hajtson valakit. Azért van szüksége rád, hogy legyen kit bántalmaznia. Mert ő csak akkor van jól, ha valakit eltaposhat.így működik egy bántalmazó elméje.
Neked is vannak problémáid bőven, hogy mindig visszamész hozzá. Remélem, védekeztek. Eleg szomorú lenne, ha kéthetente veled együtt egy csecsemőt is utcára tenne.
2023. jan. 31. 00:55
43/55 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, január közepén dobott végleg. Szépen megkért hogy legyen vége mert ő nem képes párkapcsolatra, őt feszélyezi ha hazajön és nem tud youtubot nézni vagy gépen játszani, alig várta hogy elköltözzek tőle :(
2023. jan. 31. 08:00
44/55 anonim válasza:
Hianyzik? Nyugi megint keresni fog, amikor kedve lesz valakit bántani.
2023. jan. 31. 08:26
45/55 A kérdező kommentje:
eltelt 3 hét és egyáltalán nem jelentkezett. Sose volt még ilyen hogy elköltöztem tőle és hogy ennyi ideig nem írt.
2023. jan. 31. 15:37
46/55 anonim válasza:
Hála a magasságosnak....
2023. jan. 31. 15:48
47/55 anonim válasza:
Hála az Istennek! 🙏
2023. jan. 31. 19:23
48/55 anonim válasza:
Nagy szerencséd van.
2023. jan. 31. 20:39
49/55 anonim válasza:
Ahogy egyre több és több ilyen történetet hallok, egyre inkább elmegy a kedvem a párkapcsolatoktól.
Mentálisan sérült nők mindenhol, miközben én nem megmentő akarok lenni, hanem társat keresek.
Hogy a búbánatban lehet ilyen ember mellett 1-2 óránál többet kibírni???? Miért teszi ezt magával bármely nő, miközben épeszű férfiak ezrei-tízezrei a fél karjukat odaadnák némi szeretetért és odafigyelésért????
2023. jan. 31. 23:10
50/55 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, nem volt mindig ilyen. Az elején imádta a szeretet, közben is voltak időszakok amikor igényelte. De volt hogy besokallt és egyszerűen ellökött. Az a baj ha kialakul bennem a kötődés azt nem egyszerű elengednem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!