Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 40 éves a párom én pár évvel fiatalabb. Amikor megismertem tudtam hogy nagyon ragaszkodik a házhoz amiben felnőtt de azt gondoltam idővel majd elakar költözni, csak az anyagiak miatt nem tudott. De kiderült hogy nem akarja otthagyni a családját.Ezt elfogadtam mert szeretem. Azonban vannak nagyon furcsa dolgai amiken nem értek: anyukája finoman szólva is rendetlen, igénytelen a környezetére, a párom ennek ellentéte, zokniba nem léphetek a kinti kőre majd utána be a szobába. Kinti ruhában nem ölelhetem meg, meg minden koszt átadok neki. Bevásárlásnál nem fogja meg a kocsit csak ha húz valamit a kezére, tankolni csak kesztyűben szokott mert hány ember megfogdossa a pisztolyt. Nem fog kezet a haverjaival sem és senkihez nem ér hozzá. Nem csókol, puszit is alig ad mert milyen gusztustalan a száj (ami fura hogy az első együttlétig percekig csókolóztunk, azóta nincs csók soha), a térdére nem tehetem a kezem mert gusztustalan. Szexelni sincs annyit kedve és sokszor inkább szerel helyette. Sokszor indokolatlanul ideges és feszült, van hogy egy átlag vasárnap úgy kel fel hogy bevan borulva, ilyenkor senki nem szólhat hozzá mert egyből kiakad és van hogy odavágja hogy cuccoljak el és szakítsunk. A másik probléma, a tévé és a telefon függősége. Youtub videók nélkül nem telhet el nap. Autós, rc.-s videók tömkelege, számítógépes játékok.Nincs olyan nap hogy munka után ne szerelné a kocsiját vagy valamelyik rc autóját a garázsban. Én ilyenkor bent vagyok de kezdem piszok magányosnak érezni magam. Ha szóvá teszek bármit, előjön a szakítás kártyával. Húsvétkor azon megsértődött hogy nem adtam neki csokitojást a locsolásért. Odavágta hogy adjak neki helyette pénzt és ezért nem megyünk kirándulni majd utána hogy költözzek. Engem ezek nagyon rosszul érintenek mert szeretem. Volt hogy úgy éreztem azért akar szakítani mert nem tud mellettem elégszer youtubot nézni és akadályozom ebben mivel velem is kell foglalkoznia. Többször mondta hogy nincs ideje a párkapcsolatra. Olyankor szakít majd pár napig azt csinál amit akar-nem szól hozzám utána jön hogy jaj mégse. Ezek a dolgok csak összeköltözés után derültek ki mert semmit nem mesélt magáról sosem. Fura hogy utál otthon lakni mert állandóan panaszkodik anyukájára is de kiderült hogy amikor lett volna lehetősége elköltözni akkor sem költözött. Engem kikészít ez az egész mert eszemmel mennék de ragaszkodom is hozzá. Megy egyébként a haverjaihoz amikor szeretne nem volt gond sosem viszont közösen soha nem akar menni. Aki pár hívott mindkettőnket oda nem akar menni. Mit gondoltok?
Te mihez, kihez ragaszkodsz? Ez egy beteges kisfiú. Semmi szüksége rád. Marha gyorsan költözz el.
2022. okt. 3. 09:33
2/55 anonim válasza:
Puszit se ad mert a szàj beteges? Jézusom ez elmebeteg,egy fogyatékos retardàlt, amiket csinàl és van nő aki ilyennel szóbaàll,megérett a világ a pusztulàsra....
2022. okt. 3. 09:40
3/55 anonim válasza:
Minden elismerésem a tied, hogy ezt te bírod idegekkel. Közben pedig azon agyalok hogy mégis mit kapsz tőle azért, hogy ennyire szereted és nem akarod elhagyni. Hozzá nem bújhatsz, csókot nem adhatsz neki, szex ritkán. Gondolom az orál nem is játszik ha ennyire finnyás. Foglalkozni nem foglalkozik veled. Megjelenni sem akar veled sehol. Hmm .. ez izgi kapcsolat lehet.
2022. okt. 3. 09:41
4/55 A kérdező kommentje:
Hozzábújással nincs problémája, igényli. Csókot nem kapok és orált sem és ő sem nagyon igényli. Valahogy gusztustalannak találja a sajátját is.Puszit ad. ELmegyünk néha ide-oda nem vagyok letagadva sehol csak a haveri körét megtartja magának, oda soha nem visz. Közös barátokat sem akar. Amire a kérdés irányult hogy lehet valami mentális problémája? Eddig nem találkoztam hasonló emberrel.
2022. okt. 3. 09:45
5/55 anonim válasza:
Mentális? Csak simán életképtelen és elmebeteg.
2022. okt. 3. 09:47
6/55 anonim válasza:
Valamilyen fokú (lehet hogy enyhébb) OCD-je lehet. Ezt szakembernek kellene diagnosztizálni.
PL: "Tisztasági kényszergondolatok: a testi és lelki tisztaság elvesztésétől, betegségektől, baktériumoktól való félelem. Ide tartozik az ártalmatlan, de gusztustalan dolgoktól való abnormális félelem is."
A másik ami jelen van nála az a folyamatos érzelmi zsarolás. Rájött hogy téged lehet érzelmileg zsarolni és ezt meg is teszi folyamatosan. Te meg ebben partnere vagy. Ő pszichológusra szorulna, de mivel nem megy el ezért téged is belekényszerít ebbe az életvitelbe, amit érzelmi zsarolással el is ér.
Ha ez továbbra is így marad akkor te is pszichés beteg leszel, nem véletlenül írtad ki a kérdést, már te is érzed, hogy ez nem normális. Ha te kapcsolatfüggő/társfüggő vagy akkor igen nehéz lesz ebből kilépned, de ha jót akarsz magadnak akkor kilépsz (ha ő nem kezelteti magát). Szedd össze magad, legyél erős és költözz el!
2022. okt. 3. 09:50
7/55 A kérdező kommentje:
Egyszer azt mesélte hogy azért nincs csók mert gusztustalan a nyelv meg a száj, volt hogy a kaját is abbahagyta ha eszébe jutott. A térdét is gusztustalannak tartja. Ha hozzányúlok a f.rkához azt mondja mossak kezet. Olyan mintha a saját testét sem fogadná el és menekül a videók meg a szerelés felé.
2022. okt. 3. 09:51
8/55 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os. Valami ilyesmire gondoltam. Sokszor mondja hogy az emberek gusztustalanok,jöhetne valami meteorit ami elpusztítja a világot stb. Ami fura hogy sok dolgot csak nekem mond el és akik nem ismerik annyira-munkatársak, haverok azokkal kedves, másik oldalát mutatja (azt amivel engem is megfogott). Ezek csak az együttélés után derültek ki. A szakítsunk majd ne is érdekes. Semmi értelmes indokot nem tud olyankor felhozni csak azt hogy tele a cipője mindennel és menjek el. Ezek általában akkor vannak amikor hogy is mondjam fura. Olyan mintha valami nagy baj érte volt-de nem történik semmi ami ezt indokolná.ELborul az arca, nem agresszív de hallgat és nem szól ha kérdezem se. Órákig fekszik mozdulatlanul az ágyon, ha beszélek hozzá nem válaszol.Pár nap múlva meg mintha kicserélték volna kedves és konkrétan letagadja hogy azt mondta költözzek el!
2022. okt. 3. 10:08
9/55 anonim válasza:
De amikor azt mondja, költözz el, miért nem mész el végre...????
2022. okt. 3. 10:13
10/55 A kérdező kommentje:
Mert nem tudok egyik-napról a másikra. És mire cuccolnék jön azzal hogy mégse akarja. Legutóbb miután kimondta másnap reggel kijött és mosolyogva megkérdezte kérek-e kávét majd nem szólt hozzám 2 napig, de közbe megcsinálta a reggeli szendvicsem meg hasonló furcsaságok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!