Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 40 éves a párom én pár évvel fiatalabb. Amikor megismertem tudtam hogy nagyon ragaszkodik a házhoz amiben felnőtt de azt gondoltam idővel majd elakar költözni, csak az anyagiak miatt nem tudott. De kiderült hogy nem akarja otthagyni a családját.Ezt elfogadtam mert szeretem. Azonban vannak nagyon furcsa dolgai amiken nem értek: anyukája finoman szólva is rendetlen, igénytelen a környezetére, a párom ennek ellentéte, zokniba nem léphetek a kinti kőre majd utána be a szobába. Kinti ruhában nem ölelhetem meg, meg minden koszt átadok neki. Bevásárlásnál nem fogja meg a kocsit csak ha húz valamit a kezére, tankolni csak kesztyűben szokott mert hány ember megfogdossa a pisztolyt. Nem fog kezet a haverjaival sem és senkihez nem ér hozzá. Nem csókol, puszit is alig ad mert milyen gusztustalan a száj (ami fura hogy az első együttlétig percekig csókolóztunk, azóta nincs csók soha), a térdére nem tehetem a kezem mert gusztustalan. Szexelni sincs annyit kedve és sokszor inkább szerel helyette. Sokszor indokolatlanul ideges és feszült, van hogy egy átlag vasárnap úgy kel fel hogy bevan borulva, ilyenkor senki nem szólhat hozzá mert egyből kiakad és van hogy odavágja hogy cuccoljak el és szakítsunk. A másik probléma, a tévé és a telefon függősége. Youtub videók nélkül nem telhet el nap. Autós, rc.-s videók tömkelege, számítógépes játékok.Nincs olyan nap hogy munka után ne szerelné a kocsiját vagy valamelyik rc autóját a garázsban. Én ilyenkor bent vagyok de kezdem piszok magányosnak érezni magam. Ha szóvá teszek bármit, előjön a szakítás kártyával. Húsvétkor azon megsértődött hogy nem adtam neki csokitojást a locsolásért. Odavágta hogy adjak neki helyette pénzt és ezért nem megyünk kirándulni majd utána hogy költözzek. Engem ezek nagyon rosszul érintenek mert szeretem. Volt hogy úgy éreztem azért akar szakítani mert nem tud mellettem elégszer youtubot nézni és akadályozom ebben mivel velem is kell foglalkoznia. Többször mondta hogy nincs ideje a párkapcsolatra. Olyankor szakít majd pár napig azt csinál amit akar-nem szól hozzám utána jön hogy jaj mégse. Ezek a dolgok csak összeköltözés után derültek ki mert semmit nem mesélt magáról sosem. Fura hogy utál otthon lakni mert állandóan panaszkodik anyukájára is de kiderült hogy amikor lett volna lehetősége elköltözni akkor sem költözött. Engem kikészít ez az egész mert eszemmel mennék de ragaszkodom is hozzá. Megy egyébként a haverjaihoz amikor szeretne nem volt gond sosem viszont közösen soha nem akar menni. Aki pár hívott mindkettőnket oda nem akar menni. Mit gondoltok?
2022. okt. 3. 09:30
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező. Létezik az a szó hogy önbecsülés. Elég lényeges fogalom, és nagyon kevesen vannak ezzel tisztában.

Egyszer (de inkább egyszer sem)

Lehetne velem eljátszani hogy akkor köktözz és szakítás. Pláne olyan dolgok miatt mint a húsvéti tojás. Mi az hogy adjak pénzt, de a kirándulást felejtsem el???

Kinti ruhában nem ölelheted meg, de ő azért szerel? Ajj neee már.

Nincs csók az első szex óta?

De ő szeret. Komolyan nem értek sok embert. Az a baj hogy valószínüleg téged még nem szerettek, és nem tudod milyen az ha megbecsülnek. Egyszer megtapasztalod( nem ettől a pasitól az biztos) és majd rájössz hogy milyen naív voltál.

2022. okt. 3. 11:36
 22/55 A kérdező kommentje:
Érzem hogy az elején csak eljátszotta a kedvességet és titkolta a valódi énjét. Az nagyon bánt hogy nem csókol meg soha, csak szájra puszi van és az orált el is felejthettem. Csak az első szexen adott azóta soha. De vannak napok amikor teljesen normális és kedves velem. Egyébként anyukájával is ilyen. Hiába beteg elnézi hogy az anyja vágja a fát ő meg a kocsit bütyköli a garázsba. Semmit nem segít otthon neki. Velem még kedvesebb is mint anyukájával.
2022. okt. 3. 11:44
 23/55 anonim ***** válasza:
100%

nagyon bánt hogy nem csókol meg soha, csak szájra puszi van és az orált el is felejthettem. Csak az első szexen adott azóta soha.

Húzzuk el szépen a mézes madzagot, aztán mikor már megvan reméljük annyira hulye hogy nem lép le. Fantasztikus lehet a szex is amúgy, előre go dokom betervezve, mert csak szépen tisztán lehet. Semmi spontán dolog. Ha első alkalommal tudott nyalni akkor megy az neki. Tiszta romi hogy még szex közben sem pehet csókolozni.

Na az anyjával való viselkedésről no comment. Ha nem lesz már anya, akkor te leszel az új házicselédje🤫😉

2022. okt. 3. 11:59
 24/55 anonim ***** válasza:
100%
Kit érdekel, hogy ő meggondolja magát? Kit érdekel, hogy ő mit gondol? Mi a búbánatot lehet szeretni egy ilyen hazudozó, önző, manipuláló, semmirevaló, zsaroló gyökeren? Azt, hogy igazából nincs is közös életetek? Hiába laksz ott ennél a csodánál, ő kint él a garázsban a kocsijával, te meg bent a házban a magányoddal. Csodás jövő vár rátok.
2022. okt. 3. 12:51
 25/55 A kérdező kommentje:
A szex valóban érdekes, sokszor nincs hozzá kedve fáradt.Egyszer előfordult hogy álló cerkával inkább kiment szerelni. Nagyon fura dolgai vannak.
2022. okt. 3. 14:37
 26/55 anonim ***** válasza:
94%

"Mi lehet a baj?"

Semmi. Csak azt nem értem, miből gondolod, hogy baj van?

Ő elégedett, és te is.

Különben is a természet csodája. Örülj neki még vagy 50 évig.

2022. okt. 3. 15:53
 27/55 anonim ***** válasza:
100%
Mi a szart szeretsz egy ilyen hülyén? Te sem vagy komplett. Egyszer mondaná valaki, hogy pusztuljak a házból az többet ott nem látna. Szerintem ha elmennél pár nap múlva hason csúszva könyörögne , hogy menj vissza. Na akkor küldeném az anyjába... mosolyogva.
2022. okt. 26. 20:19
 28/55 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyáltalán igaz a történet, az illető fóbiás beteg.
2022. okt. 26. 22:20
 29/55 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, igaz a történet. 5 nap után mondta hogy nem gondolta komolyan és nem szeretné ha elmennék. Most egy hónap után ugyanott tartunk. Kis vita miatt azt mondta vessünk véget végleg ennek a kapcsolatnak, 2 napja eljöttem.
2022. okt. 27. 10:11
 30/55 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok. Ennél jobbat nem tehettél magadért. Ő meg éljen az anyjával meg a játékaival. Megszabadultál tőle, nélküle csak jobb lesz.
2022. okt. 27. 19:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!