Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki idegesít, még a saját párom is, és folyamatos megbántom, aztán bűntudatom van?
Figyelt kérdés
Folyamatosan ingerült és feszült vagyok, aminek nem találom az okát. Ha ilyenkor hozzám szól a párom, vagy egyedül akarnék lenni sokszor indokolatlanul megbántom. Utána meg bőgök a bűntudattól. Nem akarom elveszíteni, mégis azt érzem, hogy kicsúszik az irányítás a kezem közül. Egyébként sem érzem magam mostanában jól a bőrömben. Folyton társaságra vágyok, figyelemre, de ha összejön, akkor meg a magányra.2022. szept. 16. 15:42
12/22 A kérdező kommentje:
Sportolni gyűlölök, sosem sportoltam és csak most jött elő.
Tudom, hogy nem egészséges, de egyszer élek, akkor meg minek kínozzam magamat?
2022. szept. 17. 14:03
13/22 anonim válasza:
"Folyamatosan ingerült és feszült vagyok, aminek nem találom az okát. Ha ilyenkor hozzám szól ..."
Ilyenkor, azaz bármikor, mert folyamatosan ingerült és feszült vagy?
Nincs rendben a kapcsolatotok, és félsz az egyedülléttől.
Szerintem jobb lenne neked egyedül.
14/22 anonim válasza:
Akkor legalább sétálj nagyokat.
Egyébként meg nem csak kívül vannak az izmok, amiért érdemes, de a tüdőd, a szíved, a hormonjaid, az emésztésed... mindent befolyásol, eleget mozogsz-e és mit. Nagyon sokáig lehet nagyon kínlódva élni, ha elhanyagolod a tested hamar börtönben érezheted magad benne.
15/22 A kérdező kommentje:
Tudom, de egyszerűen nem mennek a sportok. Bármit kipróbáltam, megutáltam...
2022. szept. 17. 17:12
16/22 A kérdező kommentje:
Na, de nem is a testem meg az érrendszerem volt a kérdés.
2022. szept. 17. 17:12
17/22 anonim válasza:
A mozgás endorfint (boldogsághormon) termel, a napfény D-vitamint, és ha mozogsz, jobban alszol (vagyis mélyebben), ami szintén mindenre hat (még az étvágyra is). Ezek mind összefüggnek azzal, mennyire vagy hisztis. Még az oxigénszinted is. Ha már kell valamit szedned a hormonjaidra (pajzsmirigy? IR?), az simán okozhatja, ha nincs jól beállítva a gyógyszered, illetve egy darabig a mozgás és diéta vissza is tudja fordítani a hormonális bajokat. Egyébként persze, hogy nehéz elkezdeni, hiszen nincs sikerélménye az embernek, ha addig nem csinálta. Én sem vagyok sportlady, szóval ezt ismerem, úgy írom. De azt mondják és ezt is tapasztaltam, olyan 3 hónap, mire szokás lesz valamiből, addig az elhatározás kell túllendítsen a pillanatnyi hangulatokon. Nincs olyan, hogy valamelyik szerved, részed, területed külön működik, minden mindennel összefügg sajnos. De hát menj a háziorvoshoz, kérjél vérképet... oszt kiderül.
18/22 anonim válasza:
Akkor ne csinálj semmit és legyél tovább ideges. Egyébként meg ne a gyakorin fejtegesd, menjél el szakemberhez.
19/22 A kérdező kommentje:
Utolsó, de nem ez az oka. :))))
2022. szept. 17. 18:49
20/22 A kérdező kommentje:
Egyébként fogamzásgátlót szedek, de lassan 3 éve, eddig nem volt vele bajom. Szóval tényleg nem történt semmi változás.
2022. szept. 17. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!