Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mindenki idegesít, még a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki idegesít, még a saját párom is, és folyamatos megbántom, aztán bűntudatom van?

Figyelt kérdés
Folyamatosan ingerült és feszült vagyok, aminek nem találom az okát. Ha ilyenkor hozzám szól a párom, vagy egyedül akarnék lenni sokszor indokolatlanul megbántom. Utána meg bőgök a bűntudattól. Nem akarom elveszíteni, mégis azt érzem, hogy kicsúszik az irányítás a kezem közül. Egyébként sem érzem magam mostanában jól a bőrömben. Folyton társaságra vágyok, figyelemre, de ha összejön, akkor meg a magányra.
2022. szept. 16. 15:42
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
77%

"aminek nem találom az okát."

Azért nem találod az okát, mert önismeretben súlyos hiányosságaid vannak. Ez az, amit nagyon orvosolni kellene.

2022. szept. 16. 16:14
 2/22 anonim ***** válasza:
49%
#1 voltam: nagyon SÜRGŐSEN orvosolni kellene.
2022. szept. 16. 16:15
 3/22 anonim ***** válasza:
61%
Még mindig előző voltam: amúgy szerintem nem csak ingerült vagy, hanem tuti, hogy szorongsz valamitől, kérdező.
2022. szept. 16. 16:19
 4/22 anonim ***** válasza:
93%
A párodon kívül senkid sincs, akihez tanácsért fordulhatnál?
2022. szept. 16. 16:20
 5/22 anonim ***** válasza:
83%
Pszichológus, de egy általános kivizsgálás se ártana, vérvétel stb. Hormonokat se ártana vizsgálni, mikor vizsgáltak ki utoljára?
2022. szept. 16. 16:22
 6/22 A kérdező kommentje:

Nincs senkim, csak a szüleim.

Nagyon régen vizsgáltak. A hormonjaimat utoljára 2020 január táján nézték, mielőtt gyógyszert írtak fel.

2022. szept. 16. 16:28
 7/22 anonim ***** válasza:
77%
Simán lehetsz attól idegesebb, ha valami nem klappol a szervezetedben. Ha kiderül, hogy minden rendben fizikailag, akkor meg pszichológus kell majd.
2022. szept. 16. 16:30
 8/22 anonim ***** válasza:
Pszichológus segíthet.
2022. szept. 16. 17:54
 9/22 anonim ***** válasza:

Mióta vagy ennyire feszült? Gondolom nem mindig voltál ilyen... Mi az első olyan emlék, ami eszedbe jut arról, hogy realizálod magadban, hogy folyton ideges vagy látszólag indokolatlanul? Történt valami maradandó változás az életedben, ami ezt kiválthatta? Hogy érzed magad otthon, ha egyedül vagy és hogyan akkor, ha ott a párod? Van különbség?

És igen, ahogy fentebb írták, egészségügyi gondok, ill. ritka rossz étkezési szokások/ kevés fizikai aktivitás is okozhat konstans feszültséget, ingerlékenységet az emberben. Szóval, ha nem külső behatásról van szó, tényleg érdemes lenne kivizsgáltatni magad, ill. megvizsgálni az életviteledet, hátha ott a probléma.

2022. szept. 16. 19:03
 10/22 anonim ***** válasza:
Szerintem is egészségügyi probléma, ha nincs oka. Magnézium, B vitamin, citromfű tea.
2022. szept. 17. 06:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!