Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baràtnőm azt vàrja tőlem hogy tartsam el nem akar màr dolgozni együtt êlűnk lassan 3 êve de 22 êvesek vagyunk csak Ên ennyi évesen nem akarok eltartani senkit ti mitcsinàlnàtok a helyembe?
Az a legrosszabb mikor elmondtam neki már ezerszer hogy nekem ez sok hogy nekem kell fizetni mindent huszonkét évesen nem tudok egy forintot félretenni mert el kell tartsam őt mindig az a válasza hogy ez a dolgom én vagyok a férfi
Eszébe sincs dolgozni bármit mondtam neki nem akar Már alig várom hogy el tudjak menni
Szerintem 22 évesen nem az a dolgom hogy eltartsak valakit
Bocsi nem mindig jó a billentyűm majd adok tudok veszek egy másik telefont
"Ennyi êv utàn nehêz elhagyni"
Igen.
Ezért szoktak sokan mégegyszer ennyi évet kidobni az ablakon. Hogy ne csak 3 év vesszen el* az életedből, hanem legaláébb 6. Vagy inkább 10.
Olyan ez, mint a kétségbeesett szerencsejátékos esete. A fél vagyonát eljátszotta már ruletten, de ahelyett, hogy kiszállna, és mentené, ami menthető, inkább a másik felét is eljátssza. Aztán persze veszít, és a végén fejbe lövi magát.
*Én soha nem tudtam a párkapcsolatot elvesztegetett időnek tekinteni addig, ameddig az mindkét félnek kellemes, pozitív. Amikor viszont már csak a stressz, feszültség, és negatív hangulat marad, na, az tényleg elvesztegetett idő. Ilyenből pedig az a jó, ha minél kevesebb van az ember életében. Ami pedig szép volt, arra szépként kell emlékezni, akkor is, ha vége lett. Nem csak annak van értelme az életben, ami sírig tart. Csak ha úgy van, tudni kell a dolgokat lezárni.
"mindig az a válasza hogy ez a dolgom én vagyok a férfi"
Jó, de ezt már kitárgyaltuk.
Csak te nem akarsz tudomást venni a nyilvánvaló dolgokról. Igazából egyre inkább azt érzem, hogy te nem is akarsz változtatni azon, hogy a híg posványban tengődj, csak idejöttél egy kicsit hisztizni. Na, tudod, ez az, ami nem férfihoz méltó (de még nőhöz sem), és nem az, hogy nem akarsz sugardaddy lenni.
Szóval embereld már meg magad! Értem én, hogy jó dugni ezt a csajszit, meg biztos formás a melle és a feneke, de basszus, legyél már férfi! Ennyiből állna neked egy kapcsolat? Egy vaginából, két mellből, meg a fenékből? Vagy netán hozzá tartoznak még bizonyos érzelmi dolgok is?
Úgy gondolom, egy jól működő kapcsolat arról szól, hogy két, egymást szerető ember közösen érje el a céljait. A kulcsszó: KÖZÖSEN. Tudod, ez nálunk hogy megy? Úgy, hogy mindketten dolgozunk, és mindketten beleadunk a kiadásainkba. Mert ez egy komoly, fenőtt párkapcsolatban a felek feladata. Nem az, hogy az egyik meressze a 3,14csáját, a másik meg kidolgozza a belét. Döntsd el, hogy neked barátnő kell, vagy egy saját luxusprosti?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!