Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mitől vált üressé a kapcsolatod?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől vált üressé a kapcsolatod?

Figyelt kérdés
Milyen külső ok okozta ezt?
2022. aug. 26. 07:03
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Itt ezek igen. Máshol viszont néha vicces ;)
2022. aug. 26. 21:45
 22/29 anonim ***** válasza:
69%
13-as vagyok. Nekem sincs szeretőm. Hogy őszinte legyek, időm se lenne rá, de ingerem sincs hozzá. A férjem hiányzik, a férjemmel való jó és rendszeres szex hiányzik és nem más férfi. Talán már nem is lenne annyi önbizalmam, hogy új pasival ismerkedjem, de az biztos, hogy ha ez mégis bekövetkezne, akkor előbb lezárnám a házasságom és csak utána bontoganám újra a szárnyaim.
2022. aug. 26. 22:36
 23/29 anonim ***** válasza:
70%

#11 vagyok. Nem szeretem ezt a "nem vagytok kitartóak" dumát ebben a helyzetben. 17 éves voltam, amikor kezdődtek a problémák 10 hónap után. Nekem benne kellett volna maradnom? Miért? Próbáltam még egy évig javítani, de nem sikerült. Nem akartam kitartani és a fiatal éveimet boldogtalan párkapcsolatban élni. Sőt, jobbat mondok, ha évek óta házas lennék és lenne gyerekem, de boldogtalan lennék, én akkor is elválnék. Nem akarok magamnak rosszat. A gyereknek se az a jó, ha a szülei boldogtalanok együtt. De itt még persze nem tartok. De attól még felcsesz, hogy ilyet mondasz, mert ez olyan, hogy nekem rosszul kéne éreznem magam, mert szakítottam olyannal, akivel rossz volt és most nem kéne egy olyan boldog kapcsolatban lennem, mint most, hanem jobb lett volna kitartani a szar mellett... Hagyjuk már. Nem az az erős, aki benne marad a rosszban mindenáron, hanem aki ki mer lépni és mer változtatni. Nyilván eleinte küzdeni kell, ha érdemes, de nem egy életen át.

2022. aug. 27. 07:19
 24/29 anonim ***** válasza:
37%

Kedves 17-es! Még gyerek vagy. Gyerekként persze, hogy nem kell benne lenni olyanban ami nem jó. Tanulj meg ne mérgelődni! ;)

Amúgy meg attól, hogy vannak ürességek egy kapcsolatban attól még nem rossz. Ezt senki nem mondta. Majd neked is lesznek a kapcsolatban ahogy idősödsz, ahogy mennek az évek és majd meglátod, hogy már nem olyan mint a legelején, de attól még minden klappol és nem rossz a kapcsolat. Lépni mindeki egyszerűen tud, de ha az igazi szerelmed mellett vagy akkor kitartasz ezekben a pillanatokban is. Igaz?

2022. aug. 27. 08:03
 25/29 anonim ***** válasza:
69%

Ezt nekem írtad utolsó? Én a #11 es választ írtam, #23 vagyok és a #17 nek szántam.

Félre érted. 27 elmúltam. Rég nem vagyok gyerek. 17 voltam, amikor szar volt a kapcsolatom és szakítottam. Ne aggódj, azóta megtanultam, amit itt most leírtál. Most boldog a kapcsolatom, de ha rossz lenne, nem maradnék benne :) A rossz nem azt jelenti, hogy nem olyan tüzes, mint az elején, hanem hogy konkrétan szenvedek.

2022. aug. 27. 08:48
 26/29 Ghgj ***** válasza:
75%

Azok a kapcsolatok laposodnak el, amik a hormonfűtött időszakban "összekapcsolásra" kerülnek (eljegyzés, házasság, akár gyerekek is), így mire kiderül, hogy két nem passzoló emberről van szó, sarokba szorítják magukat.

Én épp kilépek a kiüresedett házasságomból, mivel szerencsére gyerek nincs, így megtehetem viszonylag könnyen. Egy életem van, és nem fogom azért vegetálva leélni, hogy olyanok véleményének megfeleljek, akik teljes megelégedéssel ülnek a langyos f.sban. Lehet moralizálni, meg felemelni magatokat, amiért inkább a panaszkodást és mártír szerepet választjátok, magatokkal csesztek ki, meg majd a gyerekeitek párjaival. A ti dolgotok.

2022. aug. 27. 10:31
 27/29 anonim ***** válasza:
0%

Itt az a gond, hogy elkezd vitatkozni a 47 éves házas férfi a 21 éves kisgyerekkel, aki éppen csak hogy most keresi a szerelmet. Majd erre rákontráz egy 41 éves elvált nő, őt betámadja egy 55 éves, a mai napig egyedülélő férfi. Ekkor robban be egy vérpisike, aki még nőt sem látott. Majd megérkezik a magasságos szűz mária, az erkölcsök védelmezője. Őt leoltja egy szexmániás, neki igazat ad a 47 éves házas férfi, aki szeretőt keres... A történetbe még bekapcsolódik vagy 5-10 teljesen más élethelyzettel rendelkező személy, és mindenki lepontozza a másikat, mert hát csak és kizárólag ő tudja hogy mit lehet és mit nem.

K-I N-E-M SZ-A-R-J-A L-E hogy a másiknak milyen a múltja vagy az élete? A híres magasságos szűzmáriák is csak a saját elképzelésüket fújják, ők sem fogadnak el senkit és semmit, ami nem az ő elképzelésüket támasztja alá. A vérpistikék is ugyanúgy magasról tesznek mindenkire.

Egyébként mindenkinek más az élete, a múltja, a neveltetése, a libidója, az értékrendje. Aki szeretőzik egészségére, aki családot akar hát hajrá! Aki csak szexelni akar élete végéig tegye azt, aki külföldi meleggel akar összeházasodni, áldásom rájuk. Ad egy, mi közöm hozzá? Ad kettő, az én életemet egyáltalán nem érinti.

Ha valaki a férje vagy a felesége háta mögött kefél másokkal, azzal meg majd elszámol ha lebukik. Lelkiismeret? Nekem van egyfajta, hogy neked milyen van, az szintén nem érdekel. Felőlem még a saját anyjával is dughat ha ez nekik jó.

Pont ezért nem értem én itt ez a folyamatos lenézést meg ész osztást. Gyakorlatilag minden kérdés erkölcsi vitákba torkollik meg személyeskedésbe. Ha van egy kérdés, akkor az nem arról szól hogy te azzal az élethelyzettel egyet értesz-e vagy sem. Erről minek írni? Van itt rengeteg troll meg idióta kérdés, ha én azokra nem tudok konkrétan válaszolni, akkor nem is írok rá semmit.

2022. aug. 27. 17:10
 28/29 anonim ***** válasza:
75%

Te 27-es neked nagyon kellett ide beszólnod most?! Főleg, hogy még csak nem is a témához. Ez egy hatalmas KI NEM SZARJA LE amit írsz unalmadban?

Üres egy kapcsolat azért mert együtt élsz valakivel, mindegy, hogy férj, feleség, bármilyen partner is legyen, csak együtt éltek mint ha testvérek lakótásak lennétek amiben hiába van szeretet, a szerelem eltűnt. Nem az a kérdés, hogy ki hagyja ott meg ki honnan lépett ki hanem , hogy úgy van a kapcsolatban, hogy üresség tátong ott. Nem magamról írok mielőtt a 27-es trollkodna megint.

2022. szept. 11. 06:55
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Milyen külső ok okozta az ürességet? Külön szobában alszunk mert a másikfelem így akarja. Neki így normális. Nekem meg üres, fos így a házasságunk.
2022. szept. 17. 07:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!