Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mitől vált üressé a kapcsolatod?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől vált üressé a kapcsolatod?

Figyelt kérdés
Milyen külső ok okozta ezt?
2022. aug. 26. 07:03
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
80%
Szexmentesség...
2022. aug. 26. 07:08
 2/29 anonim ***** válasza:
96%
Nem is üres, de az eltávolodás részemről létrejött. A közös élmények, programok hiánya, a kevés együtt töltött minőségi idő miatt.
2022. aug. 26. 07:21
 3/29 anonim ***** válasza:
91%
Egyszerűen úgy éltünk egymás mellett mint két barát a végére. Nem éreztette velem hogy a szerelme vagyok számára,hogy jó nő vagyok ,hogy kíván... Szex is alig alig volt,ami volt az sz@r,nem figyelt oda rám közben,csak egyhangú misszionárius volt az egész... Nem volt közös jövőkép,illetve ami lehetett volna abban se egyeztünk.
2022. aug. 26. 07:30
 4/29 anonim ***** válasza:
44%
Hát az uncsi szex sokat számít.
2022. aug. 26. 07:47
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Nincs intimitás, csak a hétköznapi dolgok megoldása amit együtt csinálunk. Így egy kicsit üres és magányos.
2022. aug. 26. 08:35
 6/29 A kérdező kommentje:
Az intimitás miért ennyire központi faktor az üressé válás kapcsán?
2022. aug. 26. 08:43
 7/29 anonim ***** válasza:
95%
Nagyon furcsa a kérdésed, mert az amikor együtt élsz valakivel, de szinte csak lakótársakká váltok és nincsenek olyan pillanatok ami a párok együttlétét meghatározó pillanatoknak kellene lennie akkor? Érted? Ez így üres.
2022. aug. 26. 08:47
 8/29 anonim ***** válasza:
90%
Azért,mert annyi erővel a haveroddal is élhetsz együtt!
2022. aug. 26. 08:53
 9/29 anonim ***** válasza:
57%
Belekényelmesedett a férj és apuci szerepbe, a szüleihez hasonlóan azt gondolta, hogy a házasságban a közös házimunka végzése a cél. Ha én nem szereveztem programot, akkor ő semmit. A hétvégeket nagyrészt otthoni munkával töltötte, illetve eljött velünk gyerek programra. De férfiként, férjként megszűnt létezni, míg én magamba is fektettem ilyen szempontból. Nekem lett szeretőm a végén. A szex is unalmas volt vele, egyáltalán nem kívántam már….:(
2022. aug. 26. 08:56
 10/29 anonim ***** válasza:
31%
9# Pedig általában a nők szoktak ilyenek lenni, de úgy tűnik van kivétel.
2022. aug. 26. 09:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!