Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ilyen kapcsolatodban mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen kapcsolatodban mikor jöttél rá és miből hogy nem tart a kapcsolat semerre ?

Figyelt kérdés
Olyan kapcsolatra gondolok ahol látszólag minden jó volt ( volt munkahely,volt lakás stb) de vlmiért mégse haladtatok sehova
2022. aug. 16. 18:06
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem a munkahely, lakás jelenti a minden jót!

Akkor, amikor megbeszéltük, hogy házasodni szeretnénk, hány gyerek lesz, ezt nyilván fiatalon az ember nem fixálja. Aztán ahogy telnek az évek, nem történt semmi, előbb-utóbb leesik az embernek, hogy nem is fog.

2022. aug. 16. 18:26
 2/7 anonim ***** válasza:

A lakásért együtt küzdöttünk, a munkahely se jött könnyen akkoriban. Amikor olyan helyzet jött, hogy nem tudtunk előre lépni az anyagiakban, de minden más elviselhető volt, ő akkor se állt le. Mindenkit hibáztatott, főleg engem, kapálózott, de nem mentünk előre. Már korábban láttam rajta, ahogy a gyerekeinkkel viselkedett, hogy milyen valójában. A nagy szerelem, utána az együtt kaparás, és az én hülyeségem miatt ezt előtte nem akartam észre venni.

Amikor szándékosan kihűtötte a hitvesi ágyat :), akkor lett elegem.

2022. aug. 16. 19:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt még olyan kapcsolat ami azért működött volna mert volt munkahely, meg lakás. Ez ahhoz kell, hogy ne légy csöves.
2022. aug. 16. 22:32
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen de azért könnyebb és nyugodtabb a kapcsolat ha nincs lakhatási és anyagi gondok és könnyebben megengedhetnek dolgokat
2022. aug. 16. 23:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert ha nem lenne kapcsolatod, akkor lenne lakhatási és anyagi gondod?
2022. aug. 16. 23:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Van munkahely és lakás, ez a lakótársak definíciója. Azért nem halad a kapcsolat sehova, mert csak lakótarsak vagytok, rezsifelezésre hasznaljatok egymást. Mondjuk az manapság nem semmi...
2022. aug. 17. 07:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Oooh pedig az én lakótársamtól úgy hallottam, hogy ez teljesen normális dolog manapság. Együtt vagytok,laktok párként és ennyi. Bòven elég állitólag.
2022. szept. 17. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!