Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen kapcsolatodban mikor jöttél rá és miből hogy nem tart a kapcsolat semerre ?
Nem a munkahely, lakás jelenti a minden jót!
Akkor, amikor megbeszéltük, hogy házasodni szeretnénk, hány gyerek lesz, ezt nyilván fiatalon az ember nem fixálja. Aztán ahogy telnek az évek, nem történt semmi, előbb-utóbb leesik az embernek, hogy nem is fog.
A lakásért együtt küzdöttünk, a munkahely se jött könnyen akkoriban. Amikor olyan helyzet jött, hogy nem tudtunk előre lépni az anyagiakban, de minden más elviselhető volt, ő akkor se állt le. Mindenkit hibáztatott, főleg engem, kapálózott, de nem mentünk előre. Már korábban láttam rajta, ahogy a gyerekeinkkel viselkedett, hogy milyen valójában. A nagy szerelem, utána az együtt kaparás, és az én hülyeségem miatt ezt előtte nem akartam észre venni.
Amikor szándékosan kihűtötte a hitvesi ágyat :), akkor lett elegem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!