Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeled a konfliktusokat a kapcsolatodban?
Figyelt kérdés
Mennyire sikerül rövid időn belül rendezni? Hogyan reagálsz általában?
Tegyük fel többször szóltál már neki..
2021. nov. 22. 18:02
2/7 anonim válasza:
Megbeszéljük, ha elsőre nem sikerül, megpróbálom akár többször, nyomatékosan. 2-3. alkalomra mindig sikerült megoldanunk.
3/7 anonim válasza:
Legtöbbször higgadtan. Nem vagyok hisztis nő, akkor szólok csak oda nyersen, mikor már többször átbeszéltük és mégsem történt változás,vagy akkor mikor már nem tudok tovább szótlanul tűrni.
4/7 anonim válasza:
Konkrét eset. Nem rakta el a ruháit a szennyesbe/szekrénybe. 1. Szóltam neki szépen, rakja el.
2. Szóltam neki szépen, rakja el.
3. Szóltam neki határozottan, rakja el.
4. Ha nem rakod el, kihajigálom a kukába.
5. Kihajigáltam a kukába.
Onnantól mindig rend volt.
5/7 anonim válasza:
Konfliktus súlyától függ, és hogy mi a bajom.
7/7 anonim válasza:
Engem elég nehéz kihozni a sodromból, ritkán állok bele a vitába. Inkább megbeszélni próbálom, ha látom, hogy a másik lenyugodott. Aztán persze van olyan, amikor nekem is szar napom van és nehezebben viselek bizonyos dolgokat.
Tizenéve vagyunk együtt, nem volt olyan dolog amit ne tudtunk volna megbeszélni és megoldani.
Évente talán 1x ha összeveszünk valami hülyeségen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!