Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közös ház anyósékkal, külön elszeparált/elválasztott emeleten. Mire kell figyelnem a konfliktusok elkerülése érdekében?
Bár én soha, semmi ilyesmi jellegű helyzetben még nem voltam, de a temérdek "szaftos" sztori és barátok/ismerősök beszámolója alapján leginkább arra kéne figyelned, hogy még véletlen se kerülj ilyen helyzetbe. :S
De hát már késő. Közös lónak túrós a háta..
Az elejen ez mindig szepnek es jonak tunik, de ahogy az ember oregszik ugy lesznek mindenfele rigojai.
Nalunk a testverek koltoztek ossze, a ket fiver meg a huguk. Aztan azoknak a ferj/felesegei es a gyerekek. Mi, a gyerekek, mar mind kirepultunk, de mar tizeneves koromban is talalkoztam a problemakkal es most igy a szulok vensegere latom, hogy mekkora az utalat de mar nem tudnak hova menni.
Eloszor csak ilyen aprosagok, hogy ki hova parkol, nem viszi ki a kukat, tul hangos a teve, stb. aztan beleszolnak ki hogyan neveli a gyereket, szivesseget kerni toluk nagy segitseg, mikor szuloknek el kell menni valahova es van hova tenni a gyereket, aztan a nagyszulok kezdik atvenni az unokak neveleset es ugyis fognak talalni valami kivetni valot abban, hogy hogyan neveled azt a gyereket es idovel a bolhabol is elefant lesz.
Mire kell figyelni? Peldaul arra, hogy nagyivben elkerulod oket ;D
Belementünk hasonlóba, úgyhogy tapasztalat:
Ne járkálj, ha ők otthon vannak! Mert egy idő után idegesítő tud lenni, ha hallják, hogy "klumpában trappolsz a fejük felett".
Ne legyen gyerek! Mert ordít, büdös, dübörög, hangos, trappol. Ha esetleg lesz gyerek, akkor ne legyen hangja se, ölben legyen, és lebegve közlekedjen a lakásban, és ne játsszon otthon semmivel, mert pl. az alsó lakónak elviselhetetlen zaj, ha egy kisautót húzgálnak a szőnyegen.
Ne főzz! Mert amit te főzöl, az büdös, és bemegy hozzájuk a szaga. (Nálunk pl. anyósék cigiztek, és hozzánk is jött fel a füstje, annak természetesen mennyi manna illata van, és nem zavarhat egyáltalán.)
Ne legyen se tv, se rádió, de mobil sem, mert az is hangos. Pl. tudtad, ha kapsz a banktól egy sms-t hajnalban, arra fel lehet ébredni méterekkel távolabb is? Én már tudom!
Ha locsolod a virágokat, akkor kirohad, ha nem locsolod, akkor direkt hagyod meghalni, és középút nincs!
A fűnyírás a ti dolgotok, de úgy intézzétek, hogy egyrészt a fű nem lehet 2 centinél hosszabb (nem igaz, hogy semmit se tudtok csinálni, és ezt is elvárjátok az öregektől, és örülj hogy itt lakhatsz, az udvar az még mindig az övék, és a többi), de úgy nyírd le, hogy nem hallatszik (nem igaz, hogy most kell csinálni ezt a sza.rt, amikor aludnék/pihennék/tévéznék, és tőletek semmit se lehet csinálni)
Természetesen neked nagyon kell szeretni a hangos zajokat, a kiabálást, a felszálló cigifüstöt, a meleget, a hideget, a napi szintű bejárkálást kopogtatás nélkül (mert kulcsra zárni azt ugye nem lehet... joguk van bemenni, hátha baj van...), a kutyaugatást, a kutyagumit, meg úgy nagyjából mindent és bármit.
Mindezt úgy, hogy természetesen nekem voltak a legjobb, legkedvesebb anyósom és apósom, akikkel baráti a viszony, és szeretnek is, mint a saját gyereküket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!