Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Olyan kapcsolatod volt már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan kapcsolatod volt már ahol az " nem egy szinten" voltatok?

Figyelt kérdés
Miből érezted ezt és sikerült változtatni ezen?
2022. júl. 22. 18:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ajjaj, de még hányszor. Volt, amikor külsőben nem voltunk "egy szinten", volt, amikor társadalmi szempontból, és többször szellemileg voltak nagy különbségek.

A külső még hagyján, de a többi az áthidalhatatlan gondot okozott. Egyik sem lett végül tartós kapcsolat, végül olyan valaki mellett állapodtam meg, akivel minden tekintetben "egy szinten" vagyunk.

2022. júl. 22. 20:15
 2/12 anonim ***** válasza:
71%
Igen. A párom a 6., én a 3. szinten laktam.
2022. júl. 22. 20:15
 3/12 anonim ***** válasza:
68%

Férfi vagyok, szóval igen.

Az egyik esetben a lány kissé túlsúlyos volt. Ezzel nem volt bajom, de egyre kevésbé adott magára és a kis túlsúly elég nagy lett. Én közben kondiztam.

Az meg a legtöbb kapcsolatomban alap volt, hogy a női fél éretlen volt és rossz önismerettel rendelkező.

2022. júl. 22. 20:30
 4/12 anonim ***** válasza:
89%

3

Te választasz mindig ilyent. Vagy csak ők álltak veled szóba.

2022. júl. 22. 20:32
 5/12 anonim ***** válasza:
75%

#4: Ahogy én választok, úgy engem is választanak. Ők voltak a legértelmesebbek és azért vannak dolgok, amik idővel derülnek ki. Esetleg te képes vagy pár randi után teljes képet kapni a másikról? Mert akkor valószínűleg már rég az FBI viselkedéskutatóinál dolgozol milliókért.

A különbség annyi, a 2 nem között, hogy egy nő könnyedén választhat maga fölé is.

2022. júl. 22. 20:37
 6/12 anonim ***** válasza:
Igen, volt. Nem sikerült változtatni, ezeknél a kapcsolatoknál ahogy elmúlt a szerelem szakítottam is.
2022. júl. 22. 20:54
 7/12 anonim ***** válasza:
50%
Van.És nem fog működni.
2022. júl. 23. 02:20
 8/12 anonim ***** válasza:

Volt, az ilyenek véget is értek, mert sajnos több pofonba beleszaladtam ezen a téren.

A látványos különbségek egy idő után elviselhetetlenné válnak. Zavarni fog, ha a másik butább, lustább, igénytelenebb, vagy ha ő túl ambiciózus hozzád. Az sem működik, amikor minden mondathoz elemzés kell, mert fel sem fogja, mit szeretnél elmagyarázni... Vagy mert érzelmi, szellemi analfabéta, vagy mert egyszerre mindkettő.

2022. júl. 23. 16:30
 9/12 anonim ***** válasza:

Sokszor, mondok pár példát.

1.: 19 éves srác (kapcsolat végén 21), másodéves egyetemista, jogsi, felsőfokú nyelvvizsga. Én 16 (kapcsolat végén 18) éves gimis lány, akinek még nem is kell eldöntenie, hogy mi akar lenni, vagy megy e egyáltalán egyetemre, jogsi sehol, nyelvtudása nem a legjobb. Ez amúgy azért volt inkább zavaró, mert exem többször hangoztatta, hogy mennyire el vagyok maradva tőle és ő már mindenen túl van, ami nekem még csak most vagy évek múlva fog kezdődni...

2.: 25 éves férfi, dolgozik, jól keres, eltartja magát, albérletben él, mellette egyetemre is jár (levelező), nagyon sok mindenhez ért, kb hibátlan. Én éppen akkor töltöttem a 22-t, diákmunkát végeztem épp nyáron, még volt egy év a suliból, szüleimmel laktam, nem voltam kiemelkedően jó semmiben.

3.: 22 éves srác, egyetemre jár, anyuci pici fia, este legkésőbb 10-re haza kell érnie, különben balhé van, anyuci dönti el, átmehet e a párjához, egyszer valamiért nem működött a telefonja, úgyhogy anyuci nem engedte el otthonról, mert akkor nem tudná elérni. Emellett én, 23 éves, dolgozó nő, akinek nem szólnak bele a szülei az életébe.

Na meg voltak olyanok, hogy pl a srác csak inna bulizna, én már ebből kinőttem, srác az exébe szerelmes, én már rég túl vagyok, stb.

De sikeresen találtam velem egy szinten lévő párt azóta 🥰

2022. júl. 23. 17:18
 10/12 anonim ***** válasza:
29%
#9 vagyok, még hozzá tenném azt is, amikor annak ellenére, hogy mindketten kevés pénzből éltünk (zsebpénz, kevéske diákmunka), nekem volt pénzem dolgokra, neki nem. Mert ő elcseszte cigire meg Hellre, nekem meg nem voltak káros szenvedélyeim. Ő meg azon akadt ki, hogy én meg tudom magamnak venni a 700(!) Ft os gyrost, ő meg nem. Sokszor fizettem én helyette. Anyukája szülinapjára ő 700 ft os ajándékot vett, én 4000 ft osat. Sokszor kért ilyen kis apró 20 ft-okat, mert az utolsó fillérjeit költötte. A védekezés anyagi részébe nem szállt be.
2022. júl. 23. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!