Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért rögtön az a reakció h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért rögtön az a reakció h csináld meg magad! ?

Figyelt kérdés

Nagyon sok hozzáállásnál olvasom ezt válasznak.

De miért kell úgy csinálni mintha az illető mèg sose kérte volna meg a párját (sőt soha nem kért senkitől semmit) vlmire.

Miért baj ha a kapcsolatban a felek kernek vlmit a másiktól?? - persze nem elvaras h helyettünk csinálja állandóan csak eseti jelleggel.

Nekem ez pont az egymásra támaszkodast sugallja h kérhetek és tudom segíteni fog. De ez a reakció ami itt van sokszor a valaszoknal..ennyi erővel lehetek egyedül is ha mindig mindent nekem kell megoldani és nincs ki néha " terhet vegyen le a vállamról" - mert mi az h kérni merek..(perszee nem egyoldalúan) - de nem egyoldalúan csak kér de ő semmit nem tesz a párjának..

2022. aug. 18. 06:48
 1/8 anonim ***** válasza:
94%

Soha nem mondanám a férjemnek, ha valamire megkér, hogy csináld meg magad

Ott se szeretet, se tisztelet

Én szeretek adni

2022. aug. 18. 07:12
 2/8 anonim ***** válasza:
64%

Egyes, a kérdező arra gondolt, hogy a válaszolók tanácsolják ezt gyakran.

Egyrészt azért, mert csak rövidtávú megoldást keresnek a problémára, lévén, a teljes helyzetre nincs rálátásuk.

Másrészt ez a legegyszerűbb tanács, amolyan praktikus tanács, egy gyors megoldás, amivel el lehet kerülni a komoly, őszinte beszélgetést, nem kell a probléma gyökerét megvizsgálni.

2022. aug. 18. 08:05
 3/8 anonim ***** válasza:
53%

Egyetértek veled kérdező! Egy kapcsolatban az alap dolog ,hogy segítesz a másiknak,meg hogy ő is segít neked. Jó esetben ezeknek az arányat se tartjátok számom,mert az is kicsit gáz szerintem!

Mi segítünk egymásnak,ezzel sosincs probléma.

2022. aug. 18. 08:12
 4/8 anonim ***** válasza:
36%

Mert nem szeret/lusta dög.

Amúgy én mindent egyedül csinálok, szóval számomra ez nem sértő.

2022. aug. 18. 09:53
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Addig sztem a másik megkérésével nincs probléma, amíg ez kölcsönösen folyik és igazságos a munkafelosztás. Én akkor szoktam elővenni ezt a "csináld meg magad" témát akár az életben, akár mondjuk ebben a kommentszekcióban, amikor egy bizonyos házimunkát a másikra akar 100%-osan lőcsölni valaki, amikor mindketten dolgoznak, és egyiküknek sem kedvence az a munka, és mindenféle szarszemétnek elmondja, amiért nem tette meg, és 100%-ban a másikat okolja, ha nem készült el az a munka, és emiatt más tervei is dugába dőltek, pluszpont akkor, ha a másik fél nagyon fáradt vagy beteg volt.

Pl. amikor vki kiveri a díszhisztit azért, mert nem várta munka után meleg vacsi, mert a szintén 8 órát lehúzott feleségének nem volt hozzá energiája, és csak szendvicset csinált. Vagy amikor megy a vekengés azon, hogy a 12 órás műszakot lehúzott férj nem vitte le a szemetet aznap.

2022. aug. 18. 12:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Valóban okkal kapod ezt a választ __mindig__.
2022. aug. 18. 13:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Anyát keresel, vagy segítőtársat, vagy egyszerűen csak olyan embert aki szeret és szeretsz? El kell dönteni
2022. aug. 18. 18:33
 8/8 anonim ***** válasza:
67%
Elég bunkó beszólás
2022. aug. 18. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!