Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rögtön az a reakció h csináld meg magad! ?
Nagyon sok hozzáállásnál olvasom ezt válasznak.
De miért kell úgy csinálni mintha az illető mèg sose kérte volna meg a párját (sőt soha nem kért senkitől semmit) vlmire.
Miért baj ha a kapcsolatban a felek kernek vlmit a másiktól?? - persze nem elvaras h helyettünk csinálja állandóan csak eseti jelleggel.
Nekem ez pont az egymásra támaszkodast sugallja h kérhetek és tudom segíteni fog. De ez a reakció ami itt van sokszor a valaszoknal..ennyi erővel lehetek egyedül is ha mindig mindent nekem kell megoldani és nincs ki néha " terhet vegyen le a vállamról" - mert mi az h kérni merek..(perszee nem egyoldalúan) - de nem egyoldalúan csak kér de ő semmit nem tesz a párjának..
Soha nem mondanám a férjemnek, ha valamire megkér, hogy csináld meg magad
Ott se szeretet, se tisztelet
Én szeretek adni
Egyes, a kérdező arra gondolt, hogy a válaszolók tanácsolják ezt gyakran.
Egyrészt azért, mert csak rövidtávú megoldást keresnek a problémára, lévén, a teljes helyzetre nincs rálátásuk.
Másrészt ez a legegyszerűbb tanács, amolyan praktikus tanács, egy gyors megoldás, amivel el lehet kerülni a komoly, őszinte beszélgetést, nem kell a probléma gyökerét megvizsgálni.
Egyetértek veled kérdező! Egy kapcsolatban az alap dolog ,hogy segítesz a másiknak,meg hogy ő is segít neked. Jó esetben ezeknek az arányat se tartjátok számom,mert az is kicsit gáz szerintem!
Mi segítünk egymásnak,ezzel sosincs probléma.
Mert nem szeret/lusta dög.
Amúgy én mindent egyedül csinálok, szóval számomra ez nem sértő.
Addig sztem a másik megkérésével nincs probléma, amíg ez kölcsönösen folyik és igazságos a munkafelosztás. Én akkor szoktam elővenni ezt a "csináld meg magad" témát akár az életben, akár mondjuk ebben a kommentszekcióban, amikor egy bizonyos házimunkát a másikra akar 100%-osan lőcsölni valaki, amikor mindketten dolgoznak, és egyiküknek sem kedvence az a munka, és mindenféle szarszemétnek elmondja, amiért nem tette meg, és 100%-ban a másikat okolja, ha nem készült el az a munka, és emiatt más tervei is dugába dőltek, pluszpont akkor, ha a másik fél nagyon fáradt vagy beteg volt.
Pl. amikor vki kiveri a díszhisztit azért, mert nem várta munka után meleg vacsi, mert a szintén 8 órát lehúzott feleségének nem volt hozzá energiája, és csak szendvicset csinált. Vagy amikor megy a vekengés azon, hogy a 12 órás műszakot lehúzott férj nem vitte le a szemetet aznap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!