Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy esne nőként ez a reakció...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy esne nőként ez a reakció mit tennél?

Figyelt kérdés

Ha a párotok semmit nem mond mikor hova megy mit csinál. Náluk ez soha nem volt szokás, mindenki tudta mi a dolga/kötelezettsége és azt tette folyamatosan.

Arra sem reagál semmit, ha én elmondom hova megyek, mit fogok csinálni pl.holnap. Vissza se kérdez hogy ha mondom hogy megyek holnap x helyre, meg se kérdezi hogy minek,mit fogsz csinálni?

Szó nélkül hagyja az egészet

2021. júl. 3. 14:21
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Ne félj, pár év múlva áldod az eget, hogy nem kell hazudnotok egymásnak.
2021. júl. 3. 14:24
 2/5 anonim ***** válasza:
81%

Számomra ez azt jelentené, hogy nem érdeklem. Nem csak párkapcsolatban, de úgy összességében a szeretteimmel (akár családtag, akár csak barátság) meg szoktuk kérdezni, hogy ki hova miért megy. Pl ha bátyám mondja, hogy most beugrik a plázába, akkor teljesen természetes hogy megkérdezem hogy miért megy, és ugyanez fordítva, ugyanez akár anyukámmal, akár egy baráttal. Hiszen szeretjük egymást, érdekel, hogy a másik mit csinál, miért csinál. A páromra szintén vonatkozik ez, érdekel, hogy mikor mit csinál, mi van vele. A barátaim is ilyen beállítottságúak, ha azt mondom, hogy x helyre megyek, megkérdezik hogy hogyhogy, miért.

Csak egy idegen nem érdekel, hogy mikor minek hova megy...

2021. júl. 3. 14:34
 3/5 anonim ***** válasza:
78%
Mivel náluk nem szokás ezért tudnám hogy nem hazudozásról meg érdeklődés hiányáról van szó, hanem csak ilyen, ezért nem nagyon csinálnék ügyet belőle. Nálunk én is meg párom is mesélős, ezért így fura lenne ha nem mondaná meg hogy miért megy valahova, de a ti esetetekben nem gáz szerintem.
2021. júl. 3. 14:56
 4/5 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem nem érdekled igazán! Igazából az ilyen ember baromi önző!
2021. júl. 3. 20:08
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Azért nálunk alap, hogy megmondjuk, hová megyünk és hogy kb mikor jövünk. Nem ellenőrizgetés miatt, hanem, hogyha nem ér haza a másik pl egy éjszaka után sem, tudjuk, hol kezdjük a keresést, vagy mit mondjunk a rendőröknek.

Szerintem, amikor NEM lakótársakként élsz együtt valakivel, akkor az a normális, hogy legalább azt megmondod, hol tervezed tölteni pl az estét.

2021. júl. 5. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!