Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után pukiztatok a párotok előtt? Mi volt a reakció?
Fiúk, lányok válaszát is várom :)
Mi volt a reakció?
Jóval azután, hogy ő pukizott előttem. :D Néhány hónap után, nem tudom pontosan. Eleinte kellemetlenül éreztem magam, mert egyébként nem szoktam senki előtt, de aztán természetessé vált. A párom sem csinált belőle ügyet, lazán kezeli ezt az egészet.
21/N
ahj .. hát kb másfél hónap után egyszer nála aludtam és a nővére csilis babot főzött ebédre...
Ebéd után, amikor a teraszon voltunk a kutyákkal és már nehezen bírtam visszatartani, váratlanul hozzám lépett és megölelt, magához szorított és kipréselte belőlem a pukit...
Nagyon nevetett és a világ legaranyosabb dolgának gondolta.
Ha beteg vagyok vagy szomorú és kérem, hogy meséljen nekem, akkor ezt a sztorit mindig elmeséli. :)
Ez annyira gáz, hogy le se merem írni :D
De most kivételt teszek neked :)
3-4 hónapja voltunk együtt, délben anyukájánál babgulyást ettünk, este anyukámnál káposztát.Vacsora után elvonultunk a fürdőbe, hogy kettesben ázunk kicsit.Egymással szemben ültünk, mikor is én már ki akartam szállni, mert kihűlt a víz.Ahogy megemeltem magam, befeszült a hasam és oltári nagyot pukiztam a vízbe.Ezen ő úgy elkezdett röhögni, hogy ő is pukizott.
Aztán már annyira röhögtünk, hogy egyszerűen nem tudtam kiszállni, mert csak jött nálam is nála is a puki a nevetéstől, közbe röhögőgörcsöt kaptunk szerintem.
Olyan 5-10 percig tarthatott.Nekem soknak tűnt, mert égett a fejem is közben.
Na ez 16 éve volt, most ő a férjem és mindig szórakozunk hogy nekünk nem kell jakuzzi, mert mi csinálunk sajátot.
De ez nekem évekig nagyon rossz volt, ha eszembe jutott amúgy, mert ilyen téren gátlásos vagyok.
Kb. negyedik randin hasmenésem volt egész nap... szóval puki? Ugyan már, fostam, mint a fene :/
Ő teát főzött meg pirítóst és aznap csak filmeztünk, mert örültem, hogy élek.
28n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!